Horoscop 20 februarie 2024. Zodiile care vor fi marcate de povești amoroase din trecut

 Oana Pantazi
.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Va fi o săptămână care-i va pune puternic la încercare pe toți nativii horoscopului, în special pe plan sentimental, iar cei care sunt singuri se pot aștepta la întâlniri care le-ar putea schimba viața complet.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Berbec

Ai început săptămâna în forță, dar trăiești cu impresia că nu te așteaptă nimic bun pe plan profesional… A venit momentul să spui ce te doare și să ceri un salariu mai mare, a trecut prea mult timp de când n-ai mai primit nici măcar o primă. Compensezi pe plan amoros, unde relația de cuplu merge mai bine ca niciodată.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Taur

Ți-ai propus să începi o viață nouă, însă nu poți renunța nici la relațiile toxice și nici la munca peste program. Asta va continua să-ți creez probleme și chiar azi vei avea discuții aprinse cu membrii familii din acst motiv. Mai mult, partnerul de viață e glos, fiindcă nu înțelege ce faci atât timp la job!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Gemeni

Nu te poți concentra deloc azi la ce ai de făcut, iar asta deoarece cinva din trecutul tău a revenit pe neașteptate și, cumva, ți-a sugerat o împăcare. Nu te lăsa păcălită și încearcă să-ți amintești de ce v-ați despărțit prima oară. Chiar dacă tu crezi în a doua șansă, ar fi bine să ți-o acorzi ție mai întâi!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Rac

Ai o energie de zile mari, iar superiorii tăi vor profita la maximum de asta… Azi s-ar puta să stai peste program, însă nu va fi degaba, cineva îți va remarca priceperea și reziliența, așa că s-a putea să se schimb mult în viața ta profesională. Latura sentimentală e mai slab aspectată, dar deocamdată nu te afectează.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Leu

Ambiția ta de a avansa profesional o să dea roade curând, după ce, azi, unul dintre superiorii tăi te va lăuda în fața tuturor. Din nefericire, nu vei avea cu cine să împărtășești vestea bună doarece jumătatea ta nu e deloc încântată de locul tău de muncă… S-ar putea să aveți o discuție în urma căreia să vă zicți adio…

Horoscop 20 ianuarie 2024. Fecioară

Ai mare nevoie de o pauză, dar amâni cu fiecare zi… și așa a mai trecut, aproape, o lună din an. E musai ca începând de azi să-ți setezi prioritățile – ar trebui să primeze viața de familie și cea de cuplu în momentul ăsta. Ești într-o situație foarte delicată și riști să rămâi doar cu serviciul dacă-ți mai neglijezi relația.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Balanță

Azi vei culege roadele muncii de mai bine de un an, așadar profită de orice oportunitate ivită! S-ar putea să primești un salariu mai mare sau un post superior. Nu te teme să accepți, nu se va mai ivi curând o asemenea oportunitate! Latura financiară e și a bine aspectată, însă cu dragostea stai mai… prost.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Scorpion

Ai, azi, un sex-appeal, incredibil, nimeni nu-ți rezistă și o să ai de câștigat pe toate planurile, inclusiv profesional. Dacă ești într-o relație de cuplu, s-ar puta să te cerți cu prechea ta, a cărei gelozie va fi întru totul justificată. Nu te îmbăta cu apă rece, când vei revni la realitate îți vei regreta comportamentul…

Horoscop 20 ianuarie 2024. Săgetător

E adevărat că, atunci când zici adio, nu revii asupra deciziei, însă de data asta orgoliul va deveni cel mai mare dușman al tău… O fostă iubire din trecut revine în viața ta din senin și nu vei rezista, cu atât mai mult cu cât între voi au rămas niște lucruri nerezolvate. Atenție, aici nu mai e vorba de iubire, ci e doar o relație toxică în care ești pe cale să intri din nou.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Capricorn

Azi nu vei ști pur și simplu cum să te împarți între job și familie, mai bine zis partenerul de viață, care nu mai are răbdare să tot bifezi tu realizări la serviciu, în detrimentul relației de cuplu. Jumătatea ta vrea familie și copil (dacă nu aveți) și mai multă dedicare din partea ta față de el. Îți va da de ales!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Vărsător

Ca niciodată, ai un chef incredibil de muncă, aproape ți-ai speriat colegii… Ce nu știu ei e că tu te pregătești pentru viitoarea vacanță și nu vrei să lași lucrurile neterminate. Îți merge bine pe toate planurile și în special pe plan material, așa că n-ar strica să-ți investești economiile sau chiar să joci la Loto.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Pești

Și tu vei avea parte de o reîntoarcere în timp, după ce vei întâlni întâmplător o persoană care cândva a contat mult în viața ta. Nu începe să-ți faci vise cu privire la ea, sunt mari șanse să aibă pe cineva, iar tu vei rămâne doar cu regretul… Nu e exclus însă ca astrele să-ți ofere o a doua șansă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton