Horoscop 20 ianuarie 2024. Vești triste pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Începutul anului a fost unul destul de controversat pentru mai multe zodii, însă nici finalul primei luni nu vine doar cu vești bune. Din nefericire, două zodii vor avea parte de momente mai puțin plăcute, însă cărora le vor face față cu brio. Iată ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Berbec

Berbecii au început luna ianuarie cu dreptul, însă pe final au parte de o mare dezamăgire. Azi descoperi un mare secret al unei persoane dragi și apropiate, care te face să îți schimbi părerea față de ea. Reacționezi pe moment și simți multă ură și frustrare, însă după câteva explicații vei vedea altfel lucrurile.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Taur

Taurii nu ies din zona lor de confort. Oricât de mare ar fi dorința de a face și altceva și a te schimba, îți este foarte greu să renunți la mediul în care te-ai obișnuit. Această delăsare o să-ți aducă discuții aprinse pe plan amoros și personal.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Gemeni

Ești nostalgic și te gândești cu mult dor la trecut. Simți că nu ești pe drumul care trebuie, astfel că ești tentat să reiei legăturile cu mai multe persoane care au trecut prin viața ta. Ai grijă însă la această decizie, fiindcă îți poate distruge fericirea.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 20 ianuarie 2024. Rac

Racii primesc o veste tristă azi! O persoană dragă, un apropiat sau chiar un prieten traversează o perioadă extrem de grea, iar singurul ajutor în această situație ești chiar tu. Îți amâni toate planurile și încerci să fii aproape cât de mult poți.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Leu

Nu ești în cea mai bună stare de câteva zile. Alegi să te închizi în tine, însă nu aceasta este soluția. Sună un prieten, un membru al familiei sau pe cineva drag și discută despre problemele pe care le ai și stările prin care treci. Ai încredere în propriile forțe și fii optimist!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Fecioară

Atragi banii ca un magnet azi! Veștile bune pe plan profesional și financiar se țin de tine încă de la începutul anului, ceea ce nu poate decât să te bucure. Ai mare nevoie de ei, însă te gândești și la o investiție mare sau chiar o afacere.

Citește și: Andreea Tonciu a amenințat-o pe Elena Ionescu, în prima zi la Survivor All Stars: „Acum te bat, acum te-njur'

Citește și: Câți bani vor primi românii care-și duc mașina la casat, în programul Rabla 2024. Suma este mai mică decât anul trecut

Horoscop 20 ianuarie 2024. Balanță

AI trecut prin momente dificile de la începutul anului și până acum, însă este timpul să strălucești și să fii din nou în formă. Cei dragi au nevoie de tine în cea mai bună stare, așa cum te știu, însă anul 2024 este mai mult despre tine. Pune-te pe primul loc și o să descoperi cine îți este, de fapt, alături!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Scorpion

Distracția este în toi pentru Scorpioni! Începi ziua cu vizite la cei dragi, iar pe seară o închei în pași de dans și cu prietenii aproape. Nu ai nici măcar un motiv de supărare azi, însă ai grijă cui îi povestești secretele tale!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Săgetător

Azi ziua se anunță una cât se poate de aglomerată. Ai un volum mare de muncă, asta după ce ai rămas în urmă cu toate treburile casnice. Reușești cu brio să pui totul la punct, ba chiar îți rămâne timp și pentru a te relaxa.

Horoscop 20 ianuarie 2024. Capricorn

O persoană din trecut îți tulbură gândurile și nu îți dă deloc pace! Ți-e teamă că marele tău secret ar putea să se afle, astfel că încerci să te distanțezi de toată lumea, ceea ce poate da de bănuit. Reflectă asupra lucrurilor și ia o decizie în acest sens!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Vărsător

Se anunță o zi cât se poate de obositoare. Simți că unele lucruri te depășesc, la fel și anumite discuții, mai ales când vine vorba de familie. Deși zâmbești în fața tuturor, lucrurile nu merg foarte bine pentru tine pe plan personal și nici pe cel amoros. Încearcă să îți rezolvi problemele!

Horoscop 20 ianuarie 2024. Pești

Azi ai parte de toată dragostea persoanei iubite. Vremea este perfectă pentru ca treburile casnice sau de pe afară să nu vă distragă atenția. Luați masa împreună, iar apoi vă delectați la un film, fiind toată ziua doar voi doi și o doză mare de romantism.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton