Horoscop 20 iunie 2023. Zodia care trece printr-o despărțire

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 20 iunie 2023. O zi destul de complicată pentru mai mulți nativi ai zodiacului, însă alții se vor bucura de momente plăcute alături de cei dragi. Află ce îți rezervă ziua de 20 iunie 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 iunie 2023. Berbec

Ar fi mai bine să privești în față gândurile negre, ca să poți vedea că nu sunt decât rezultatul unor temeri, îndoieli în mare parte exagerate.

Horoscop 20 iunie 2023. Taur

Munca și starea de sănătate sunt cele două domenii care vor ocupa mare parte din atenția ta în perioada următoare. Tu decizi care și cum merită mai multă atenție.

Horoscop 20 iunie 2023. Gemeni

Te gândești serios să-ți schimbi locul de muncă, întrucât ultima perioadă nu a fost deloc una favorabilă pentru tine pe acest plan. Ai grijă cum alegi de data aceasta, stai și pune totul în balanță, iar abia mai apoi ia o decizie.

Citește și: Adina Buzatu, după ce Stephan Pelger s-a sinucis: „E meschin și tare josnic să stricăm memoria omului. S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu'

Citește și: Adriana Iliescu și fiica ei pleacă împreună în vacanță: „Acum ne pregătim, ne facem bagajele' / A recunoscut că are probleme financiare

Horoscop 20 iunie 2023. Rac

Poți primi sprijin de la o persoană importantă din viața ta, într-un moment greu, în care chiar nu știai clar încotro să te îndrepți și cu cine să te consulți.

Horoscop 20 iunie 2023. Leu

Partenerul de viață are nevoie de altceva decât crezi tu și de aici se pot naște tot felul de divergențe care nu fac bine nimănui. Încearcă să comunici eficient!

Horoscop 20 iunie 2023. Fecioară

Este foarte probabil să începi să recuperezi încrederea pierdută a unor apropiați, fără să te preocupe lucrul acesta. Tu îți vezi de ale tale și cine vrea, va vedea care îți sunt meritele.

Horoscop 20 iunie 2023. Balanță

Te atrage ideea de a petrece mai mult timp în compania unor prieteni, persoane dragi, care îți schimbă gândurile. Ar fi bine să ții cont de această dorință.

Horoscop 20 iunie 2023. Scorpion

Te enervezi destul de ușor astăzi, așa că vei avea tendința să te cerți cu toți cei din jur. Ba chiar mai mult, o situație de la locul de muncă te va scoate din sărite și vei avea o izbucnire total neașteptată. Gândește-te serios să-ți iei liber în această perioadă!

Horoscop 20 iunie 2023. Săgetător

Se va face lumină și pe traseul tău profesional, astăzi se aprinde o luminiță care va deveni din ce în ce mai puternică.

Horoscop 20 iunie 2023. Capricorn

Se adună nori negri pe cerul relației de cuplu și nu lipsește decât puțin vânt, ca să ai parte de o furtună. Iar vântul va veni chiar de la tine… iar asta o să ducă la o despărțire, deși nu credeai că se va ajunge aici.

Horoscop 20 iunie 2023. Vărsător

Primești o sumă importantă de bani astăzi, iar totul se va schimba în viața ta. Ai grijă, însă, pe ce îi vei cheltui și gândește-te și la viitorul tău.

Horoscop 20 iunie 2023. Pești

Sunt posibile conflicte acute cu cei din familie, din motive care aparțin trecutului și acolo ar trebui să rămână. Nici la serviciu situația nu se anunță prea bună.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton