Horoscop 20 mai 2023. Vești bune pentru mai multe zodii, la început de weekend

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 20 mai 2023. Vești bune pentru mai multe zodii, însă și câteva care vor face zâmbetul să dispară de pe fața unora dintre nativi. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare în parte, dar și cum o să decurgă ziua de azi din punct de vedere zodiacal și astrologic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 mai 2023. Berbec

Berbecii simt nevoia de odihnă. Azi vrei să lași totul în urmă și să te bucuri de o zi doar pentru tine, plină de relaxare, în care să nu-ți pese de nimic. O să reușești să faci acest lucru în prima parte a zile, însă spre seară familia are nevoie de o mână de ajutor din partea ta în rezolvarea unei probleme.

Horoscop 20 mai 2023. Taur

Taurii sunt extrem de euforici astăzi. Nimic nu pare să-ți strice vibe-ul bun de dimineață, cu care te-ai trezit, astfel că programezi o ieșire în oraș cu o persoană dragă sau chiar cu grupul tău de prieteni. Seara se încheie cu un party sau o ieșire în club.

Horoscop 20 mai 2023. Gemeni

Gemenii trebuie să aibă grijă la problemele de sănătate, asta fiindcă de ceva timp se tot vaită de diferite dureri. Nu, nu trebuie să mai arunci vina pe stres și pe oboseală, ci, cel mai bine, este să mergi la un control medical pentru a scăpa de toate grijile. Pe plan financiar o duci foarte bine zilele următoare.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 20 mai 2023. Rac

Racii primesc un apel încă de la primele ore ale dimineții care le dau toată ziua peste cap. Deși ți-ai făcut numeroase planuri, printre care o ieșire cu o persoană cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp, este momentul să le anulezi fiindcă un prieten are mare nevoie de tine.

Horoscop 20 mai 2023. Leu

Leii traversează o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Deși ai așteptat weekend-ul pentru a petrece timp cu tine și a-ți pune ordine în gânduri, singurătatea te apasă mai mult ca oricând. Ai nevoie să te vezi cu o persoană dragă și să-i spui tot ceea ce simți, eventual să asculți și sfaturile celor din jur, care te pot ajuta.

Horoscop 20 mai 2023. Fecioară

Fecioarele primesc vești bune azi. O reușită pe plan profesional, un răspuns pe care-l așteptai de mai mult timp sau, pur și simplu, un eveniment frumos din viața apropiaților, cert este că azi o să ai un vibe bun și o să te simți foarte bine, lăsând grijile și problemele pe plan financiar în spate.

Citește și: Vărul lui Culiță Sterp a fost găsit împușcat în cap, în casa părinților. Ionică Sterp s-ar fi sinucis din dragoste

Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: „Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici”

Horoscop 20 mai 2023. Balanță

Balanțele se bucură de o zi relaxantă, liniștită și în compania celor dragi. Ultima săptămână și-a cam pus amprenta asupra ta din multe puncte de vedere, astfel că te simți obosit atât fizic, cât și psihic. Ai nevoie de odihnă, iar ziua de azi este dedicată acestui lucru.

Horoscop 20 mai 2023. Scorpion

Scorpionii radiază de fericire azi, asta deoarce primesc răspunsuri bune. Munca depusă în ultimele săptămâni își spun cuvântul, iar rezultatele sunt pe măsură. Te bucuri de încă o reușit și nu poți să nu sărbătorești acest lucru cu persoana iubită, dar și cu prietenii.

Horoscop 20 mai 2023. Săgetător

Săgetătorii nu se simt prea bine din punct de vedere emoțional. Despărțirea recent vă aduce numeroase gânduri și întrebări. Nu știi dacă ai procedat corect sau nu și ai tendința de a te închide în tine și a ascunde problemele prin care treci. Astrologii îți recomandă să discuți cu un apropiat înainte de a lua vreo altă decizie.

Horoscop 20 mai 2023. Capricorn

Capricornii sunt destul de nervoși azi. Nimic nu pare să-ți iasă conform planului făcut cu o seară în urmă. Aveai numeroase lucruri de rezolvat, deși este sâmbătă, însă programul îți este decalat și nu te poți sincroniza să rezolvi tot ceea ce aveai pe listă. Totuși, păstrează-ți calmul și gândește atent fiecare variantă.

Horoscop 20 mai 2023. Vărsător

Din punct de vedere amoros nu ești deloc împlinit și fericit. Poate este timpul pentru o schimbare. Gândește-te mai bine asupra situației în care ești, fă-ți ordine în gânduri, dar și în sentimente, iar apoi ia o decizie care să-ți aducă zâmbetul pe buze o vreme mai îndelungată de timp.

Horoscop 20 mai 2023. Pești

Azi alegi să fii mai calm și mult mai empatic cu cei din jurul tău. Dacă zilele trecute ai tot fost irascibil și nervos, azi ai multe motive de bucurie, printre care și o veste bună pe care o așteptai de mai mult timp. Este motiv de bucurie la tine în familie și alegi să ai o seară frumoasă doar în compania persoanei iubite.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton