Horoscop 20 mai 2024. O zodie depășește problemele în dragoste

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi tensionată la serviciu pentru unii nativi ai zodiacului. Berbecii sunt pe cale să înceapă un proiect amplu, Balanțele încep săptămâna cu dreptul, iar Capricornii fac o alegere importantă. Iată ce au pregit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 mai 2024. Berbec

Se anunță o zi cu mari reușite profesionale pentru Berbeci. Sunt șanse mari să începeți un proiect amplu sau să avansați pe o funcție mult râvnită. La fel de bine vă merge și în dragoste, dar n-ar fi rău să piperați puțin relația.

Horoscop 20 mai 2024. Taur

Taurii au parte de o zi tensionată la serviciu. Sunt preconizate conflicte fie cu superiorii, fie cu colegii. Astrologii vă îndeamnă să abordați o atitudine calmă și să nu luați decizii impulsive, căci aveți de pierdut.

Horoscop 20 mai 2024. Gemeni

Gemenii petrec clipe extrem de romantice cu partenerul de cuplu. Vă reconectați și simțiți că relația și-a reluat parcursul normal, după o perioada marcată de tensiuni și conflicte. E posibil să apară vești bune și la muncă.

Horoscop 20 mai 2024. Rac

Racii sunt favoriții astrelor în această zi. Vă merge bine în sfera profesională, dar și în dragoste. Partenerul vă surprinde într-un mod inedit, iar starea de bine pare să se mențină pe parcursul întregii săptămâni.

Citește și: Ecaterina Ladin susține alăptatul în public: „Cu ce se diferențiază hrănitul unui bebeluș de cel al unui om care mănâncă în mall sau pe stradă, de exemplu? Exact! Cu nimic. Ba, mai mult…”/ EXCLUSIV

Citește și: Sânziana Buruiană revine în lumea mondenă, după 9 ani în care și-a alăptat fetele: „Cred că e momentul să îmi dedic timpul și pentru mine”

Citește și: O nouă acuzație de înșelăciune la adresa lui Florin Salam: „Am lăsat la poliție mai multe dovezi. I-am dat 6.000 de euro să îmi facă o melodie de ziua mea și a dispărut…”

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, se operează, din nou, la genunchi: „La menisc. Trebuie să și-l repare, pentru că…'

Horoscop 20 mai 2024. Leu

Leii au parte de o zi cu tensiuni la locul de muncă. Simțiți că sunteți pe cale să refulați în orice moment. Astrologii vă îndeamnă să discutați cu superiorii aspectele care vă nemulțumesc și să propuneți soluții.

Horoscop 20 mai 2024. Fecioară

Zi marcată de conflicte pentru Fecioare. Nu vă merge pe niciun plan, în special când vine vorba despre cel amoros. Partenerul de cuplu vă poate reproșa că v-ați distanțat în ultima perioadă sau că nu sunteți suficient de afectuos.

Horoscop 20 mai 2024. Balanță

Balanțele încep săptămâna cu dreptul. Puteți primi vești bune de la locul de muncă, legate de un nou proiect sau o mărire salarială. S-ar putea să remarcați schimbări pozitive și în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop 20 mai 2024. Scorpion

Scorpionii petrec mai mult timp cu partenerul de cuplu sau cu familia. Nativii simt nevoia să se conecteze cu cei dragi, iar acum este momentul prielnic pentru a face acest lucru.

Horoscop 20 mai 2024. Săgetător

Dragostea plutește în aer pentru Săgetători. Simțiți fluturi în stomac și vă gândiți adesea la o persoană dragă. Astrologii vă îndeamnă să vă ascultați inima și să vă bucurați de experiențele care urmează.

Horoscop 20 mai 2024. Capricorn

Capricornii au de făcut o alegere importantă în următoarea perioadă. Nativii se gândesc la o investiție importantă sau la ideea de a duce o relație la nivelul următor. Astrologii vă  îndeamnă să fiți prudenți și să gândiți lucrurile la rece.

Horoscop 20 mai 2024. Vărsător

Astăzi, Vărsătorii s-ar putea simți copleșiți de emoții. Unele întâlniri și discuții cu cei dragi ar putea deveni solicitante, așa că ar fi bine să vă izolați puțin și să reflectați asupra aspectelor care vă nemulțumesc.

Horoscop 20 mai 2024. Pești

Peștii traversează o zi încărcată de conflicte. Sunteți ușor irascibil și pteți reacționa nepotrivit în unele contexte sociale. Astrologii vă îndemană să vă alegeți cu grijă cuvintele, căci riscați să-i răniți pe cei dragi.

Sursa foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton