Horoscop 20 martie 2022. Probleme de cuplu pentru mulți nativi

 Oana Pantazi
.

Horoscop 20 martie 2022. Astrele îi pun azi pe o mare parte dintre nativi la încercare pe plan amoros… Și cum e weekend, unii vor avea nevoie de multă stăpânire de sine pentru a nu intra în conflict cu partenerul de cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 martie 2022. Berbec

Gândul că mâine trebuie să mergi la job nu reușește să-ți taie din avânt și energie, așa că azi te vei implica într-o mulțime de sarcini domestice. Asta poate și pentru a amâna discuția aceea serioasă pe care i-ai promis partenerului tău că o să o aveți… Nu e cel mai bun moment, într-adevăr, evită cât poți!

Horoscop 20 martie 2022. Taur

Pentru tine, azi va fi o zi perfectă și vei reuși să te relaxezi, dar să te și distrezi în egală măsură. După-amiaza ți-o vei petrece în grup, alături de prieteni, la o aniversare sau poate chiar la o nuntă. În mod cu totul neașteptat, în viața ta poate apărea cineva de care te vei îndrăgosti fără scăpare.

Horoscop 20 martie 2022. Gemeni

Nu ai chef de nimic azi, ai vrea doar să lenevești, mai ales că nu stai chiar așa de bine cu banii… Să nu crezi însă că va fi după tine! Partenerul tău va reuși să te capaciteze și să te facă să ieși din casă, și nu vei regreta, fiindcă te vei distra de minune. Atenție însă la excesele alimentare!

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Idei de cadouri în funcție de zodie.Alege surprize inedite

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Horoscop 20 martie 2022. Rac

Ești într-un mood de vacanță mai mult ca niciodată, însă lipsa banilor te va împiedica până și să visezi la asta. Dar cum te pricepi să faci rai din ce ai, vei organiza o ieșire cu familia și prietenii în proximitate și vă veți distra de minune. Spre seară însă, partenerul tău îți va reproșa că nu ai avut ochi doar pentru el…

Horoscop 20 martie 2022. Leu

Vei intra în vrie încă de la prima oră, datorită unui telefon primit de la gașca de prieteni. Azi îți vei petrece ziua în cel mai plăcut mod – fie la teatru, fie la mall, la o cafea și un film bun. Atenție însă la cheltuieli, oricât de tare te-ar tenta reducerile din magazine! Partenerul tău nu va fi încântat.

Horoscop 20 martie 2022. Fecioară

Te așteaptă o săptămână plină de provocări la job, așa că azi vei încerca din răsputeri să profiți de cele câteva ore de libertate. A venit momentul să-ți rezervi câteva clipe de răsfăț și pentru tine și, chiar dacă nu ai prea mulți bani, poți face asta și acasă. Admirația din ochii partenerului tău va fi neprețuită.

Horoscop 20 martie 2022. Balanță

Nu degeaba te-ai temut că două zile petrecute în sânul familiei vor aduce discuții cu partenerul! Apar animozități din cauza problemelor financiare, dar și cu privire la o poveste mai veche cu iz de alcov care v-a afectat relația de cuplu. Încearcă să nu scoți „scheletele” din dulap, e o întâmplare de mult trecută…

Horoscop 20 martie 2022. Scorpion

Ai așteptat cu nerăbdare acest weekend, dar vremea destul de răcoroasă ți-a dat planurile inițiale peste cap. Vei avea parte totuși de o zi perfectă în familie, o zi cum nu ai mai avut de mult… Cu familia alături, pregătind bunătăți și delectându-vă cu filme bune. Spre seară, partenerul îți va face o surpriză plăcută!

Horoscop 20 martie 2022. Săgetător

Pentru tine, o zi bună e o zi activă, așadar, chiar dacă azi nu ieși din casă, vei avea ce face – îți vei reorganiza dressingul, te vei ocupa de tine și vei profita de reduceri pentru a face shopping online. Partenerul te va surprinde cu o cină pregătită de el sau cu o pizza, iar ziua se va încheia romantic.

Horoscop 20 martie 2022. Capricorn

Azi va trebui să faci eforturi mari pentru a te abține de la discuții cu partenerul de viață. Toată săptămâna ți-ai reținut resentimentele și frustrarea vizavi de niște bârfe pe care le-ai auzit la adresa lui și acum ești pe cale să izbucnești. Înainte de a da un verdict, ar fi bine să asculți și varianta lui…

Horoscop 20 martie 2022. Vărsător

Viața ta amoroasă va cunoaște un reviriment fără precedent și vei începe să siți efectele chiar de azi! Dacă te afli într-o relație de cuplu, ai putea primi o cerere în căsătorie sau propunerea de a vă mări familia. Sau, de ce nu?, i-ai putea da chiar tu partenerului vestea cea bună. Și nativii singuri își pot găsi jumătatea.

Horoscop 20 martie 2022. Pești

De obicei, ești o persoană foarte relaxată în relația de cuplu, însă azi apar niște tensiuni neașteptate între tine și partener. Deși gelozia nu te caracteriează, niște speculații ce ți-au ajuns la urechi te vor face să izbucnești și să-i ceri partenerului să lămurească situația. Spre seară, va reuși să te împace, din fericire.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton