Horoscop 20 martie 2024. Astrologii prezic surprize în dragoste pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu surprize în dragoste pentru doi nativi ai zodiacului. Gemenii se afirmă la locul de muncă, Leii traversează o perioadă relaxantă, iar Balanțele observă schimbări la partenerul de cuplu. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 martie 2024. Berbec

Se anunță o zi destul de tensionată pentru Berbeci. Aveți ceva problemele la locul de muncă și simțiți tensiuni în relația cu colegii de muncă. Puteți tinde să fiți obosit din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Astrologii vă recomandă o perioadă de repaus.

Horoscop 20 martie 2024. Taur

În această zi, Taurii au parte de surprize frumoase în dragoste. Aveți ocazia să petreceți clipe romantice cu partenerul de cuplu, iar relația pare să evolueze din ce în ce mai bine. Astrologii vă îndeamnă să amânați deciziile importante, nu e o perioadă propice.

Horoscop 20 martie 2024. Gemeni

Ziua decurge excelent pentru Gemeni. Vă afirmați la locul de muncă, iar rezultatele vorbesc de la sine. Sunteți tot mai aproape de a înregistra un salt important în carieră, însă e recomandat să nu neglijați viața de familie.

Horoscop 20 martie 2024. Rac

Racii traversează o zi destul de tensionată. Vă simțiți apatic încă de dimineață, iar asta vă afectează și rezultatele la locul de muncă. Puteți simți nevoia să vă distanțați puțin de partenerul de cuplu.

Citește și: Oana Roman recunoaște că fostul ei iubit, Cornel Păsat, a fost dragostea vieții sale: „Până în momentul ăsta, da'. Au fost împreună 8 ani

Citește și: „Începe să-mi fie teamă să nu se ajungă și la…'. Florin Dumitrescu, despre cele patru procese pe care le are în instanță, după demisia de la Chefi la cuțite / A confirmat că a dat în judecată Antena 1

Citește și: Cum arată Anisia Gafton la o lună și jumătate după ce s-a operat la nas. Reacția fanilor: „Parcă nu mai e ea'

Citește și: Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. A fost prezentatoare TV

Horoscop 20 martie 2024. Leu

Leii au parte de o zi relaxantă, lipsită de evenimente majore. Socializarea vă ajută să ieșiți din zona de confort și să vă extindeți cercul de prieteni. Ușoare îmbunătățire se pot observa în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop 20 martie 2024. Fecioară

Ziua se anunță cât se poate de aglomerată pentru Fecioare. Aveți multe planuri în desfășurare și nu vreți să-i dezamăgiți de cei din jur. S-ar putea să fiți nevoit să renunțați la unele promisiuni, din lipsă de timp.

Horoscop 20 martie 2024. Balanță

Pentru Balanțe, ziua se anunță cât se poate de senină, mai ales în dragoste. Puteți observa schimbări pozitive în atitudinea partenerului de cuplu și vi se propune să plecați în vacanță. Astrologii vă îndeamnă să nu stați nicio clipă pe gânduri!

Horoscop 20 martie 2024. Scorpion

Scorpionii traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional. Nu vă mai satisface actualul job și sunteți în căutarea unor noi oportunități. Bine ar fi să fiți mai încrezător și să nu vă temeți de schimbare.

Horoscop 20 martie 2024. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi ghiniostă în dragoste. Partenerul de cuplu vă propune să încheiați relația, iar asta nu poate decât să vă întristeze. Astrologii vă îndeamnă să apelați la ajutor de specialitate pentru a depăși aceste clipe dificile.

Horoscop 20 martie 2024. Capricorn

Capricornii sunt favoriții astrelor în această zi. Vă merge din plin pe toate planurile, dar mai ales în carieră, fiindcă vi se poate face o ofertă generoasă. Luați aminte că o funcție înaltă presupune și mai multe responsabilități.

Horoscop 20 martie 2024. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi cât se poate de liniștită. Vă desfășurați treburile în voie și simțiți nevoia să fiți mai activ. N-ar fi o ideea rea să inițiați o întâlnire cu prietenii mai vechi.

Horoscop 20 martie 2024. Pești

Peștii traversează o liniștită, dar cu mici dispute în relația cu partenerul de cuplu. Gelozia pare să aducă un dezechilibru în cuplu, iar astrologii vă îndeamnă să apelați la discuții deschise.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton