Horoscop 20 octombrie 2023. Probleme în dragoste și semne de despărțire pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi tumultuoasă în spectrul amoros pentru unii nativi ai zodiacului. În timp ce o parte se concentrează asupra rezultatelor de la locul de muncă, alții ajung în pragul despărțirilor. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 octombrie 2023. Berbec

Astăzi, Berbecii sunt norocoșii zodiacului din toate punctele de vedere. Nativii au parte de reușite la locul de muncă, iar câștigurile financiare se anunță pe măsura eforturilor. Nici în dragoste nu stați rău, căci săgeata lui Cupidon vă poate lovi în orice moment.

Horoscop 20 octombrie 2023. Taur

Tenisiunile și conflictele acaparează ziua Taurilor. La locul de muncă, nativii au tendința de a izbucni, pe fondul volumului crescut de sarcini și a neînțelegerilor cu superiorii. Încercați să renegociați contractul sau, în caz contrar, aveți în vedere schimbarea locului de muncă.

Horoscop 20 octombrie 2023. Gemeni

Probleme majore în dragoste pentru Gemeni. Nativii nu reușesc să ajungă la un consens cu partenerul de viață privind planurile de viitor. Există incompatibilitate între dorințele fiecăruia, iar acestă situație generează discuții aprinse. Este posibil să luați în calcul varianta unui viitor separat.

Horoscop 20 octombrie 2023. Rac

Taurii au parte de o zi cu realizări profesionale. Începeți activitatea cu un nivel crescut de energie și tindeți să găsiți soluții pentru orice problemă, ceea ce aduce în atenția superiorilor. Feedback-ul nu întârzie să apară, cu promisiunea unor noi oportunități în carieră.

Citește și: Oana și Catinca Roman, împreună alături de Mioara Roman la spital, deși sunt certate: 'Situația este încă destul de sensibilă…' / Au avut un scandal amplu acum câteva luni

Citește și: Oana Lis vinde lucruri din casă ca să-i poată plăti tratamentul lui Viorel Lis: „Îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina'

Citește și: Marina Dina a renunțat la procesul intentat fostului soț, pentru domiciliul copiilor: „El nu plătește pensie alimentară. Nu vreau să-i traumatizez”

Citește și: Reacțiile internauților după ce Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12: „Cea mai reușită finală dintre toate de până acum”

Horoscop 20 octombrie 2023. Leu

Astăzi, Leii suferă din dragoste. Nativii trec pprintr-o despărțire dureroasă, în ciuda eforturilor de a salva relația. Astrologii vă îndeamnă să nu vă izolați social și să vorbiți deschis cu oamenii dispuși să vă asculte și sprijine.

Horoscop 20 octombrie 2023. Fecioară

Pentru Fecioare, ziua se anunță destul de predictibilă. Nu aveți parte de situații neprevăzute la locul de muncă sau în relația cu partenerul de cuplu. Încercați, în zilele libere, să vă ocupați de unele sarcini lăsate în așteptare de mai multă vreme, căci riscați să vă aglomerați programul.

Horoscop 20 octombrie 2023. Balanță

Balanțele au parte de o zi relaxantă și plină de romantism. După o săptămână plină de responsabilități și stres, aveți prilejul să vă refaceți să vă ocupați de ceea ce vă pasionează cu adevărat. Încercați să vă detașați de tot ceea ce înseamnă muncă și concentrați-vă pe împlinirea sufletească.

Horoscop 20 octombrie 2023. Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua începe destul de anevoios și nu se simt capabili să-și îndeplinească sarcinile alocate. Nativii trec printr-o perioadă dificilă emoțional, iar problemele personale își pun amprenta asupra randamentului de la locul de muncă.

Horoscop 20 octombrie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi destul de solicitantă la locul de muncă. Vă simțiți copleșit de activitățile de pe ordinea zilei, deși sunteți mai mult decât familiarizat cu acestea. Rutina pare să vă afecteze poductivitatea și încrederea în propriile aptitudini. E timpul pentru o schimbare majoră!

Horoscop 20 octombrie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de o zi norocoasă din punct de vedere financiar. Nativii intră în posesia unei sume consistente de bani, ca urmare a unor investiții mai vechi. Fiți cumpătat și încercați să planificați, cu atenție, următorii pași.

Horoscop 20 octombrie 2023. Vărsător

Se anunță o zi plină de dragoste și momente de tandrețe pentru Vărsători. Nativii au parte de toată atenția partenerului de cuplu, lucru care le schimbă radical starea de spirit. În următoarea perioadă, puteți fi tentat să faceți investiții importante.

Horoscop 20 octombrie 2023. Pești

La final de săptămână, Peștii simt o stare de epuizare. Activitățile de la locul de muncă v-au secat de energie și simțiți nevoia unei pauze. Nu ar fi rău nici să programați un concediu în viitorul apropiat.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton