Horoscop 20 septembrie 2021. Zodiile care își doresc o nouă relație

 Mirea Roxana
.

Horoscop 20 septembrie 2021. Este o zi plină de evenimente. Sunt zodii care își doresc să înceapă o nouă relație și să își acorde șansa să iubească din nou. Pe de altă parte, alți nativi se vor confrunta fie cu pierderi financiare, fie vor avea parte de succes și își vor spori veniturile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 septembrie 2021 – Berbec

Ai nevoie să fii singură pentru că îți dorești mai multă liniște. Vrei să îți pui oridine în gânduri și să te asiguri că deciziile pe care urmează să le iei sunt cele corecte. În plus, dacă te-ai despărțit recent de partenerul tău, nu te grăbi să te implici într-o altă relație. Acordă-ți timp pentru că nimănui nu-i place să fie tratat precum un pansament.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Taur

Ai de luat decizii importanete în ceea ce privește viața ta de cuplu. Este posibil să îți dorești să duci relația la un alt nivel, dar s-ar putea ca partenerul tău să nu fie pregătit pentru asta. Pe de altă parte, este posibil să ai parte de o mărire de salariu sau de un bonus având în vedere că ai muncit foarte mult în ultima vreme. Este timpul să culegi roadele.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Gemeni

Beneficiaezi de o sumă de bani importantă și te gândești serios să investești. Încearcă să te sfătuiești cu cineva de încredere și care are mai multă experiență decât tine în domeniul afacerilor. Pe de altă parte, în ceea ce privește viața de cuplu, pot apărea mici tensiuni între tine și partenerul tău. Încearcă să nu arunci cuvinte la nervi pentru a nu regreta mai târziu.

Citește și: Cele 4 zodii care adoră să flirteze.Stăpânesc arta seducției

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii.Nativii care sunt compatibili

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii.Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Horoscop 20 septembrie 2021 – Rac

Va fi un început de săptămână bun pentru tine. Te vei întâlni cu persoane dragi ție, dar pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. În ceea ce privește viața persoanlă, te gândești serios să te desparți de partenerul tău. Cu fiecare zi care trece realizezi că nu sunteți făcut unul pentru celălalt. Nu crezi că mai este cazul să tragi de o relație în care nu crezi.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Leu

Este foarte posibil ca partenerul tău de viață să îți pregătească o supriză de proporții. Cel mai probabil, are de gând să te ceară de soție, lucru pe care îl tot așteptai de ceva vreme. Pe de altă parte, la locul te muncă te vei implica într-un conflict cu mai mulți colegi. Încearcă să acționezi cu prudență și să nu te pui într-o lumină proastă. Ai grijă ce reproșezi și cui.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Fecioară

Ești tot mai nemulțumită de cum arăți și asta pentru că ai consumat mai multă mâncare în ultima perioadă decât de obicei. Corpul tău nu este obișnuit cu astfel de excese. Dacă te simți rău, încearcă să ții o dietă de detoxifiere. În plus, poți să faci și mai multă mișcare. Sportul te va ajuta să te menții în formă. În plus, poate fi și o modalitate excelentă de a ameliora stresul.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Balanță

Simți că relația ta de cuplu nu mai funcționează. În plus, nici nu îți mai dorești să funcționeze pentru că ai întâlnit pe cineva care ți-a atras atenția în mod special. Ai de gând să pui punct relației actuale și să îți îndrepti atencia spre altcineva. Pe de altă parte, la locul de muncă te simți apreciată, iar colegii tăi se simt inspirați de energia ta bună.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Scorpion

S-ar putea ca astăzi să îți întâlnești sufletul pereche. Cupidon nu vrea să te mai lase să aștepți, așa că fii cu ochii în patru pentru că o nouă iubire poate fi cgiar după colț. Pe de altă parte, munca ta îți este apreciată, iar șeful tău te va urmări mai mult decât de obicei. Se gândește serios să te promoveze, lucru la care tot sperai de ceva vreme.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Săgetător

Te preocupă starea ta emoțională, dar și cea financiară. Din nefericire, nu stai foarte bine cu banii, iar acest lucru are un impact negativ și asupra stării tale psihice. Simți cum încrederea în propria persoană scade și nu știi cum să rezolvi această problemă legată de bani. Nu este un moment bun pentru inițiative mărețe. Totuși, trebuie să ai încredere că vei găsi soluția perfectă la problemele tale.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Capricorn

Acordă o mai multă atenție relației tale. Ce-i drept, ai fost destul de ocupată în ultima perioadă, însă și viața ta personală contează. Dacă simți că lucrurile nu mai funcționează între voi, pune punct relației și caut-ți fericirea în altă parte. În plus, săptămâna nu va începe foarte bine pentru tine, asta pentru că vei pierde niște bani.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Vărsător

Este posibil să începi activitatea la un nou loc de muncă. Ai emoții pentru că îți dorești să nu greșești cu ceva, dar și pentru că vrei să impresionezi din prima zi. Nu pune foarte multă presiune pe tine. Fii tu însăți. Pe de altă parte, o parte din membrii familiei tale îți vor reproșa că tot amâni anumite lucruri de care trebuie neapărat să te ocupi.

Horoscop 20 septembrie 2021 – Pești

Astrele sunt de partea ta. Ai parte de o viață emoțională și de familie mult mai echilibrată și relaxantă. De asemenea, te încearcă un sentiment de pace și de bunăstare generală, ceea ce te ajută pe toate planurile. Pe plan profesional, ai parte de reușite, iar succesul vine ca o răsplată la munca ta din ultima vreme.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton