Horoscop 20 septembrie 2024. Instabilitate financiară pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu instabilitate financiară pentru unii nativi ai zodiacului. Taurii au probleme în viața sentimentală, Leii au parte de oportunități profesionale, iar Balanțele sunt caracterizate de echilibru. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Horoscop 20 septembrie 2024. Berbec

Ziua se anunță cu provocări financiare pentru Berbeci. Ești constrâns să renunți la unele cheltuieli și să-ți schimbi planurile imediate. Contextul este destul de nefavorabil, iar asta te afectează emoțional. Astrele prevăd vești mai bune în weekend.

Horoscop 20 septembrie 2024. Taur

O zi cu tensiuni în dragoste pentru Tauri. Observi că partenerul de cuplu este din ce în ce mai distant, iar relația pare să ajungă la final. E nevoie de discuții deschide pentru a naviga această perioadă.

Horoscop 20 septembrie 2024. Gemeni

Ziua se anunță excelentă pentru Gemeni. Îți merge din plin, mai ales în dragoste. Traversezi o perioadă prielnică schimbărilor, faci planuri ample de viitor și nimic nu te poate descuraja. Același optimism te caracterizează și pe parcursul săptămânii viitoare.

Horoscop 20 septembrie 2024. Rac

O zi cu surprize în dragoste pentru Raci. Partenerul de cuplu face propuneri îndrăznețe și simți că relația poate evolua la nivelul următor. Trebuie doar să fii deschis și să îmbrățișezi schimbările care vor urma. Și cariera pare să înflorească, arată previziunile astrale.

Citește și: De ce se mută Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea din casa cumpărată acum 4 ani: „Să întrunească toate condițiile noastre, să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul…”

Citește și: Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț: „Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi”. Ce s-a întâmplat cu pantofii și rochia de mireasă purtate de Iulia Albu la nuntă

Citește și: Actorul Vincent Cassel, fostul soț al Monicăi Bellucci, va fi tată pentru a patra oară! Narah Baptista, iubita cu 30 de ani mai tânără, este însărcinată

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. E mai mică decât el cu 11 ani și l-a făcut tată pentru prima dată

Horoscop 20 septembrie 2024. Leu

Schimbări majore pentru Lei. Vin oferte de muncă sau oportunități de a câștiga mai mulți bani. Următoarea perioadă ți-o dedici sferei sentimentale, căci te eliberezi de stres și de problemele cotidiene.

Horoscop 20 septembrie 2024. Fecioară

O zi cât se poate de productivă pentru Fecioare. Te afirmi la locul de muncă, ai rezultate excepționale, iar laudele nu întârzie să apară. Astrele prevăd creșteri financiare sau avansarea în funcție.

Horoscop 20 septembrie 2024. Balanță

O zi cât se poate de liniștită pentru Balanțe. Echilibrul te caracterizează în orice aspect al vieții, după o perioadă destul de tumultuoasă. Relația de cuplu decurge excelent și nu te temi să-ți setezi obiective mărețe.

Horoscop 20 septembrie 2024. Scorpion

Scorpionii traversează o zi destul de tensionată. Apar certuri în relația de cuplu și nu ești destul de abil pentru a le dezamorsa. Nu-ți place să ți se facă reproșuri, nici nu ești dispus să mai faci schimbări majore. E momentul potrivit să decizi viitorul relației.

Horoscop 20 septembrie 2024. Săgetător

Săgetătorii se afirmă în această zi. Strălucești, au o energie bună și te faci remarcat oriunde mergi. E o perioadă propice pentru schimbări profesionale, mai ales dacă te gândești la o reconversie sau o idee de afacere.

Horoscop 20 septembrie 2024. Capricorn

Ziua se anunță cu vești bune pentru Capricorni. Norocul îți surâde în dragoste și ai toate șansele să-ți întâlnești jumătatea. Încearcă să te concentrezi mai mult pe sentimente și mai puțin pe rațiune.

Horoscop 20 septembrie 2024. Vărsător

O zi cu probleme financiare pentru Vărsători. Pierzi o sumă importantă de bani, iar asta îți dă toate planurile peste cap. S-ar putea să fii nevoit să te împrumuți de la un prieten, căci ai prea multe cheltuieli pe cap.

Horoscop 20 septembrie 2024. Pești

O zi senină și foarte relaxantă pentru Pești. Te simți excelent și ești dispus să ieși din zona de confort. E o perioadă oportună să-ți explorezi pasiunile, să descoperi noi locuri și să acorzi o șansă unor relații în care nu crezi.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton