Horoscop 21 aprilie 2024. Noroc în dragoste, ghinion la bani pentru mai multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 21 aprilie 2024. Ziua va fi una plină de evenimente pentru majoritatea nativilor, mai multe zodii fiind puse serios la încercare de astre. Dacă unora le va merge bine în dragoste, alții se vor lovi de probleme financiare, dar apele se vor calma spre finalul intervalului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 aprilie 2024. Berbec

Azi ți-ai propus să te odihnești, așa că vei face abstracție de orice rugăminte venită din partea familiei. Nu o să miști un pai, dar asta te va costa, pentru că înțelegerea venită din partea familiei te va obliga să-i recompensezi cu o ieșire la mall. Drept urmare, azi vei băga adânc mâna în buzunar…

Horoscop 21 aprilie 2024. Taur

Chiar dacă e duminică, azi va trebui să rezolvi de urgență niște probleme domestice care trenează de multă vreme. Îți vei scoate pârleala mai târziu, fiindcă sunt mari șanse să primești o invitație de la prieteni la o cafea sau… un grătar. Nu e exclus ca acolo să cunoști pe cineva și să fie un coup de foudre!

Horoscop 21 aprilie 2024. Gemeni

Azi ești într-o dispoziție excelentă, mai ales că relația cu partenerul de viață s-a îmbunătățit, așa că o să fii mână largă și mai mult ca de obicei. Înainte să cheltuiești tot ce ai pe card pentru distracții, gândește-te că mai ai ceva până la salariu… și de la bani încep adeseori certurile în familie!

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 21 aprilie 2024. Rac

Nimeni și nimic nu-ți poate strica dispoziția azi, mai ales că astrele te favorizează din punct de vedere amoros. Te vei folosi de farmecul tău special pentru a câștiga inimile celor din jur, dar cu precădere pe cea a persoanei pe care ai pus ochii pe multă vreme. Ziua se va încheia cu o surpriză plăcută.

Horoscop 21 aprilie 2024. Leu

Finalul de weekend te găsește într-o dispoziție excelentă, însă, spre finele zilei, vei începe să te gândești, din păcate, la serviciu și la problemele care te scot din zona de confort. Jumătatea ta va reuși în cel edin urmă să te distragă de la tot ce e negativ și vei încheia ziua cu o cină romantică.

Horoscop 21 aprilie 2024. Fecioară

Ecoul petrecerilor din weekend nu s-a sfârșit, așa că și azi te vei distra din plin alături de anturaj și de persoana iubită. Ai mare grijă însă la cheltuieli, pentru că vei avea tendința să exagerezi, iar asta îți va dezechilibra finanțele pentru multă vreme. Nu pleca de acasă cu toate cardurile!

Horoscop 21 aprilie 2024. Balanță

Vei avea parte de o zi relaxată, alături de partenerul de viață, așa cum n-ai mai avut de mult. Nu e exclus chiar să trageți o fugă până la munte sau la mare, iar acolo să vă decideți să prelungiți încă o zi sejurul. Profită de aceste momente cât poți, la întoarcere vei da piept cu realitatea dură de la job!

Horoscop 21 aprilie 2024. Scorpion

Anturajul în care ai intrat de ceva vreme începe să te obosească, mai ales că nu rezonați pe toate palierele. Azi vei refuza orice invitație și vei alege să rămâi acasă, alături de familie. Atenție însă, comunicarea nu e punctul tău forte azi, așa că încearcă să nu te lansezi în discuții cu jumătatea ta!

Horoscop 21 aprilie 2024. Săgetător

Dacă astrele te favorizează azi pe plan sentimental, unde vei avea parte de momente memorabile, vei avea parte și de reversul monedei… Dacă vei primi în dragoste, vei pierde din… portofel. Nu te aventura în cheltuieli extravagante și, mai ales, nu da bani cu împrumut nimănui, nu-i vei mai vedea înapoi!

Horoscop 21 aprilie 2024. Capricorn

Viața de cuplu începe, încet, dar sigur, să treacă la un alt nivel, așadar, dacă nu ai spus încă DA la ofițerul Stării Civile, sunt mari șanse să o faci cât de curând. Azi vei avea parte de o surpriză din partea jumătății tale, iar ziua se va încheia în cel mai romantic mod… Poate primești inelul!

Horoscop 21 aprilie 2024. Vărsător

Îți e tare dor de mare și, dacă nu ești deja acolo, nu e exclus să faci chiar azi o nebunie și să dai o fugă pe litoral. Pe drum, în mod neașteptat, ai toate șansele să intri în vorbă cu cineva care va deveni foarte important pentru tine în scurt timp. Dacă ai deja pereche, se complică lucrurile maxim.

Horoscop 21 aprilie 2024. Pești

Astrele te vor pune azi la încercare pe toate planurile, așa că încearcă să te ferești în special de discuțiile în contradictoriu în cuplu. Acestea vor începe de la bani, dar nu se vor încheia aici… jumătatea ta are multe lucruri să-ți reproșeze și pe plan sentimental. Din fericire, cearta va fi urmată d eo împăcare memorabilă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton