Horoscop 21 august 2023. Zi tensionată la serviciu pentru două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 21 august 2023. După un weekend relativ relaxant, cei mai mulți nativi vor fi supuși la provocări pe plan profesional, dar și sentimental. În schimb, latura financiară este stabilă pentru majoritatea zodiilor, câteva având chiar succes pe plan material.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 august 2023. Berbec

Azi s-ar putea să ai parte de o avansare, deși nici măcar nu te mai așteptai… Vor fi și bani mai mulți, dar și răspunderi pe măsură. Vestea îl va bucura pe partenerul tău, însă doar pe jumătate, deoarece noul job va veni și cu mai multe responsabilități, iar asta înseamnă că vei lipsi și mai mult de acasă…

Horoscop 21 august 2023. Taur

Poate ar fi bine ca azi să nu-ți mai activezi spiritul justițiar la serviciu, fiindcă cunt șanse mari să te cerți la cuțite cu colegii și să cazi în dizgrația șefilor. Chiar dacă vei realiza că nu ai dreptate 100%, ulterior îți va fi foarte greu să dregi ce-ai stricat și să-ți refaci imaginea, atât de greu dobândită.

Horoscop 21 august 2023. Gemeni

Nu ai niciodată noroc la bani, însă azi astrele vor fi binevoitoare cu tine. E posibil să primești o mărire de salariu sau poate cineva să-ți returneze niște bani la care nici nu mai visai. În caz că nu se întâmplă asta, poate ar fi bine să iei un loz sau să joci la 6/49. De undeva îți va veni sigur norocul!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 21 august 2023. Rac

Tensiunea plutește în aer și la tine la serviciu, așa că nu e de mirare dacă vei izbucni așa cum n-ai făcut-o niciodată. Te-ai săturat să-i ții pe mulți în spinare, în condițiile în care tu ai salariul cel mai mic. A venit momentul să-ți ceri drepturile și să renunți la relațiile de colegialitate toxice!

Horoscop 21 august 2023. Leu

Ai parte de o zi cu de toate – agitație la job, vești importante în familie și discuții cu partenerul de viață. Îți va fi greu să le gestionezi pe toate, dar cel mai important este că se schimbă lucrurile pe plan amoros. Veți ajunge la concluzia că a venit momentul să vă ocupați cu predilecție de relația voastră de cuplu.

Horoscop 21 august 2023. Fecioară

La job vei avea parte de laude din partea superiorilor și în sfârșit îți vor crește acțiunile. Profită de asta și cere mărirea aia de salariu la care visezi de atâta timp. Astrele nu-ți sunt, din păcate, la fel de benefice pe plan sentimental, unde s-ar putea să te lovești de crizele de gelozie ale partenerului tău…

Horoscop 21 august 2023. Balanță

Azi vei reuși cumva să te fofilezi, fiindcă nu ai deloc chef de muncă, însă nu vei putea scăpa, acasă, de insistența partenerului tău de viață. Vrei, nu vrei, azi va trebui să ai o discuție serioasă cu jumătatea ta și ar fi bine să uzezi de toată diplomația.

Horoscop 21 august 2023. Scorpion

Să ai noroc în dragoste, dar și la bani în același timp e greu de crezut, dar ție ți se întâmplă asta chiar azi. Primești niște bani de unde te aștepți mai puțin, dar și un telefon care ar putea să-ți schimbe total existența. Cineva interesant va intra în viața ta pe nepusă masă, iar prioritățile tale vor fi altele încă de mâine.

Horoscop 21 august 2023. Săgetător

Urăști faptul că vara se apropie de final și tu nu ai apucat să te distrezi, să ieși cu prietenii pe cât ți-ai fi dorit. Ai jobul de vis și un salariu decent, însă din păcate la capitolul socializare stai foarte rău. Cât despre latura amoroasă, aceasta e inexistentă în ultimul timp, și doar din vina ta. Trebuie să iei măsuri!

Horoscop 21 august 2023. Capricorn

Oricât te-ai încăpățâna să crezi asta, jobul la care visezi nu există. Nimeni nu-ți va da bani mulți și program de gravidă, indiferent cât de creativă e mintea ta! Poate e cazul să-ți schimbi profesia cu totul, s-ar putea să-ți fi greșit drumul în viață. Din fericire, în amor o să dai lovitura, dacă nu s-a întâmplat deja!

Horoscop 21 august 2023. Vărsător

A venit momentul să-ți consumi și ultimele zile de vacanță cât mai e vară. Ți-e dor de mare și de soare, așa că azi vei căuta toate soluțiile pentru o evadare pe litoral cu bani puțini, evident. Un prieten apropiat te va surprinde în mod plăcut, așa că poți încă de azi să-ți probezi costumele de baie.

Horoscop 21 august 2023. Pești

Nu e cea mai bună zi pentru tine la nivel de comunicare, așa că ar fi bine să nu te implici în discuții fără rost, doar din dorința de a-ți demonstra erudiția. Vor apărea conflicte și în familie, cu membrii mai în vârstă, dar și cu partenerul, care îți va reproșa neimplicarea în problemele domestice. Azi, păstrează-ți opiniile doar pentru tine!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton