Horoscop 21 august 2024. Zi agitată, cu tensiuni, pentru trei zodii

 Cica Cristina
.

Horoscop 21 august 2024. Se anunță o zi agitată, marcată de probleme și tensiuni pentru mai mulți nativi. Ideal ar fi, însă, să se mizeze pe calm. Numai așa poți gândi limpede și poți ieși din anumite situații. Iată ce spun astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 21 august 2024. Berbec

Berbecii trebuie să învețe să se pună pe primul loc mai des, iar acum e momentul. Dacă nu te pui tu pe primul loc, nu poți avea această pretenție de la cei din jur. De asemenea, nu ar strica să renunți la obiceiurile care îți fac rău și să rupi legăturile cu oamenii toxici, pentru a face loc lucrurilor bune în viața ta! Meriți din plin!

Horoscop 21 august 2024. Taur

Vești bune pentru Tauri în plan profesional! În sfârșit, primești oferta pe care o aștepai demult, iar noul parteneriat vine la pachet numai cu beneficii, desigur, în primul rând financiare. Totuși, citește cu atenție detaliile și fii atent la condițiile care se impun.

Horoscop 21 august 2024. Gemeni

Gemenii sunt în tensiune și sunt nevoiți să ia o decizie importantă. Nu te pripi și nu te grăbi să spui DA pe moment, acordă-ți timpul necesar, cântărește opțiunile, astfel încât să ieși în avantaj. Bazează-te și pe instict pentru a te asigura că ce faci e corect!

Horoscop 21 august 2024. Rac

Se anunță o zi monotonă, cu anumite pierderi financiare și cheltuieli neprevăzute. Nu intra în panică totuși, calmitatea e cheia în această situație.

Horoscop 21 august 2024. Leu

A fost o perioadă extrem de stresantă pentru tine, așa că ai nevoie de o vacanță. Timpul liber te va ajuta să-ți limpezești gândurile și să iei deciziile corecte. În plus, nu ar strica nici să acorzi mai multă atenție persoanelor dragi.

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Ultimele clipe de viață ale lui Nicu Covaci. Bunul său prieten l-a vizitat la spital, cu două ore înainte de deces: „Ne țineam de mână, știam că invitabilul se va întâmpla' / De ce familia a dorit o înmormântare privată

Citește și: Cum a reacționat Cristina Rotaru după ce lui Andrei i-a căzut un prezervativ din buzunar, la Insula Iubirii: „Mă doare să văd ceea ce trăiește el și câtă nonșalanță afișează”

Citește și: Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul. Videoclipul cu el și Kadri a fost publicat de Dana Nălbaru: „A trecut la chestiuni mai dificile'

Horoscop 21 august 2024. Fecioară

Întâlnirea cu o persoană din trecut te va da complet peste cap, însă nu te lăsa pradă tentației. Fii ferm/ă pe poziții și ia în considerare că nu mai face parte din viața ta cu un motiv. Nu mai permite toxicității să facă parte din viața ta.

Horoscop 21 august 2024. Balanță

Vei cunoaște oameni noi, ceea ce e de bun augur, căci chiar de socializare aveai nevoie acum! Asta nu ar trebui să te facă să uiți de problemele cu vechii prieteni, care te-au susținut și în cele mai grele momente. Pune totul la punct și nu lăsa ca neînțelegrile să se adune.

Horoscop 21 august 2024. Scorpion

Atenție la locul de muncă, căci unele greșeli te pot costa mai mult decât ți-ai fi imaginat! În plus, gândește-te la progresele pe care le-ai făcut până acum, cu siguranță nu ai vrea să o iei de la zero, așa că nu strică să verifici de două ori orice acțiune.

Horoscop 21 august 2024. Săgetător

Se spune că graba strică treaba și așa s-ar putea întâmpla și în cazul tău dacă vei face investiții greșite. Nu-ți cheltui toate economiile dacă nu ești absolut sigur că merită investiția. Nu merge pe principiul că nu riști, nu câștigi, că ai putea avea mari pierderi.

Horoscop 21 august 2024. Capricorn

AI nevoie de liniște, multă liniște. Și ce mod mai bun să te destresezi dacă nu o binemeritată vacanță. Sau măcar o ieșire la SPA, cu prietenii, o ieșire în parc, orice te scoate te poate scoate puțin din starea, care nu e una tocmai fericită, în care te afli acum.

Horoscop 21 august 2024. Vărsător

Surpriză de proporții pentru Vărsători! Când te așteptai mai puțin apare o persoană specială în viața ta și nici tu nu te-ai fi așteptat la o asemenea legătură! Bucură-te de moment!

Horoscop 21 august 2024. Pești

Ai mult de muncă, ești stresat și se anunță o zi agitată. Faptul că ești confuz în viața personală nu te ajută deloc și nu te lasă să te concentrezi. Așa că ia o pauză, inspiră și expiră și ia lucrurile pe rând. Doar așa vei reuși să-ți faci ordine în viață!

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton