Horoscop 21 decembrie 2023. Lacrimi și suspine pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 21 decembrie 2023. Lacrimi și suspine pentru o zodie, însă astrele au pregătit și vești bune pentru ziua de azi. Iată ce îți rezervă horoscopul cu doar câteva zile înainte de Crăciun! Optimismul este cuvântul cheie al zilei de 21 decembrie 2023, mai ales că acest an este la un pas de a se încheia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 decembrie 2023. Berbec

Berbecii nu sunt deloc bine în această perioadă. Dragostea este un subiect sensibil pentru tine și te gândești cu greu la zilele de Crăciun în care se strânge toată familia în jurul mesei iar tu o să fii întrebat despre acest subiect. Nu îți face deloc plăcere să vorbești prin ceea ce ai trecut, astfel că faci cumva să eviți.

Horoscop 21 decembrie 2023. Taur

Problemele la locul de muncă sunt din ce în ce mai mari. Ai discuții aprinse chiar cu șefii tăi, ceea ce nu îți aduce deloc liniște, ci din contră, o stare foarte proastă. Riști să rămâi fără loc de muncă chiar în pragul sărbătorilor de iarnă.

Horoscop 21 decembrie 2023. Gemeni

Gemenii se pregătesc de o vacanță binemeritată! După lungi așteptări, a sosit și ziua în care lași grijile de la locul de muncă sau de acasă în urmă și îți faci bagajele pentru o experiență unică. Te relaxezi alături de familie, departe de meleagurile românești!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 21 decembrie 2023. Rac

Racii primesc o veste cu adevărat tristă despre o persoană dragă. Suferința este la cote maxime azi pentru tine. Din nefericire, traversezi o perioadă foarte dificilă, însă trebuie să fii puternică și să treci peste cu capul sus. Zilele bune te așteaptă!

Horoscop 21 decembrie 2023. Leu

Pierderea unei persoane dragi ți-a adus lacrimi pe față în ultimele zile, însă este timpul să treci peste acest moment greu și să te axezi pe viața ta. Riști să ai probleme la locul de muncă, cât și pe plan personal.

Horoscop 21 decembrie 2023. Fecioară

Ești una dintre zodiile norocoase! Atragi banii ca un magnet azi și totul merge la superlativ pentru tine. Deși ai mult de muncă, te bucuri că ai șansa de a face bani și a te bucura de sărbători liniștite, fără griji și probleme.

Citește și: Ce relație a avut Claudia Pătrășcanu cu foștii ei socri, Rodica și Nicolae Bădălău, și ce le reproșează: „Eu nu m-am măritat doar cu Gabi, ci cu toată familia”

Citește și: Tragedie în Harghita, după ce un zid s-a prăbușit la internatul Liceului Tamasi Aron, din Odorheiu Secuiesc: un băiat de 17 ani a murit, iar o fată este în stare gravă. Klaus Iohannis cere anchetă

Horoscop 21 decembrie 2023. Balanță

Azi este o zi încărcată pentru tine, însă ești cu zâmbetul pe buze și cu forțele la tine. Te bucuri că ai parte de sprijinul celor dragi, astfel că munca devine mai ușoară, când primești o mână de ajutor. În rest, ai parte doar de vești bune.

Horoscop 21 decembrie 2023. Scorpion

Lucrurile merg foarte bine pentru tine din toate punctele de vedere. Când vine vorba despre starea de sănătate ești mult mai bine acum, iar cel mai mare vis al tău este pe cale să se împlinească. Totul este la superlativ la locul de muncă și pe plan amoros.

Horoscop 21 decembrie 2023. Săgetător

Săgetătorii încep ziua cu stângul! Nimic nu pare că merge conform planului, astfel că riști să generezi conflicte încă de la primele ore ale dimineții. Îți descarci nervii pe cei din jurul tău, însă astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul și să acționezi doar la nevoie.

Horoscop 21 decembrie 2023. Capricorn

Capricornii descoperă o latură mai puțin cunoscută a persoanei iubite, astfel că de aici este posibil să se ajungă la o serie de replici și reproșuri. Lucrurile nu mai merg chiar atât de roz și este momentul să purtați o discuție serioase, ca doi oameni maturi.

Horoscop 21 decembrie 2023. Vărsător

Este timpul să îți faci ordine în gânduri și să închei un capitol serios din viața ta. Ai tot analizat de-a lungul timpului ce se petrece în viața ta și care sunt lucrurile ce îți aduc mai multă suferință decât bucurie. Iei decizii radical în viața ta!

Horoscop 21 decembrie 2023. Pești

Ai o zi productivă și te vei confrunta cu probleme pe plan financiar, dar vei reuși să găsești o rezolvare alături de persoanele dragi. Ai nevoie să petreci mai mult timp singur pentru a te decide ce vrei să faci pe viitor cu viața ta din punct de vedere profesional.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton