Horoscop 21 ianuarie 2024. Două zodii au parte de conflicte pe plan amoros

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 21 ianuarie 2024. Două zodii au parte de conflicte pe plan amoros, însă astrele vin și cu vești bune. Deși nu începe tocmai bine, ziua de duminică va avea un final fericit pentru mulți dintre nativi. Iată cum arată horoscopul zilei de azi, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 ianuarie 2024. Berbec

Berbecii nu și-au rezolvat problemele cu trecutul, astfel că ori de câte ori se întâmplă ceva în viața lor, tind să se raporteze la acea perioadă. Trebuie să te detașezi de tot ceea ce ai trăit cu anumite persoane și să te concentrezi pe prezent și viitor.

Horoscop 21 ianuarie 2024. Taur

Ești irascibilă azi, iar cei din jurul tău pot observa cu ușurință acest detaliu. Continui să aduci fel și fel de reproșuri, mai ales la adresa persoanei iubite astfel că riști să generezi conflicte pe care nu ți le dorești. Păstrează-ți calmul și controlează-ți stările și emoțiile!

Horoscop 21 ianuarie 2024. Gemeni

Ai grijă la starea de sănătate și la lucrurile extreme pe care le pui în practic. Azi riști să te accidentezi încercând să le demonstrezi tuturor ceea ce poți face. După cum știi, lauda de sine nu miroase a bine. Păstrează-ți echilibrul și nu încerca să ieși în evidență!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 21 ianuarie 2024. Rac

Racii au parte de o companie deloc plăcută azi. Nu știi cum să faci și să rezolvi mai repede probleme pentru a scăpa de persoanele din jurul tău cu care nu empatizezi absolut deloc. Trebuie însă să faci o serie de compromisuri dacă vrei să vezi rezultatele și să te bucuri de reușite.

Horoscop 21 ianuarie 2024. Leu

Nu o duci deloc bine pe plan amoros, iar conflictele sunt la ordinea zilei de ceva timp. Nu mai reziști în această tensiune și relație toxică, astfel că după lungi încercări, iei o decizie care schimbă tot parcursul tău de până acum din punct de vedere al relației amoroase. Nu te teme de noi începuturi!

Horoscop 21 ianuarie 2024. Fecioară

Ești destul de irascibil în prima parte a zile, iar familia nu îți intră deloc în grații. Totuși, persoana iubită știe cum să te calmeze și să te facă să te simți mai bine, ceea ce reușește cu brio. Seara se încheie într-o notă romantică, doar voi doi, departe de părerile celor din jur cu privire la viața voastră personală.

Citește și: Cine este Robi de la Casa iubirii. Are 27 de ani și este agent imobiliar

Citește și: Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul IV, a făcut deja pregătirile pentru înmormântare: „Vreau să fie un fel de festival al dragostei…”

Horoscop 21 ianuarie 2024. Balanță

Reușești să te liniștești din punct de vedere sufletesc și să te relaxezi. Îți dedici ziua de azi în primul rând ție, iar mai apoi persoanei iubite și familie. Totul decurge conform planului, ba chiar ai parte de o surpriză pe seară, de la cine te așteptai mai puțin.

Horoscop 21 ianuarie 2024. Scorpion

Azi nimeni și nimic nu își poate strica buna dispoziție. Planurile îți ies ca pe roate, ba chiar reușești să îți planifici o serie de activități pentru perioada următoare. Totuși, nu te mai lua după ce spun cei din jur și fă tot ceea ce îți place, fără a le mai da detalii!

Horoscop 21 ianuarie 2024. Săgetător

Azi vrei să faci pace cu trecutul tău, care nu-ți dă deloc liniște. Încerci să repari unele greșeli din trecut, astfel că te împaci cu persoanele cărora le-ai greșit, ba chiar te revanșezi față de ele. Ai grijă la discuțiile cu persoana iubită.

Horoscop 21 ianuarie 2024. Capricorn

Capricornii sunt nostalgici astăzi. Nu ești deloc mulțumit cu viața pe care o ai, însă nici nu ești pregătit pentru schimbări. Te complaci în situație, deși nimic nu este pe placul tău, nici când vine vorba despre muncă și nici despre viața personală. Este timpul să ieși din zona de confort.

Horoscop 21 ianuarie 2024. Vărsător

Vărsătorii traversează o zi plină de conflicte, indiferent că vorbim despre familie, prieteni sau persoana iubită. Nimic nu este conform planului tău, astfel că ai o stare de iritabilitate. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul pentru a nu regreta mai târziu!

Horoscop 21 ianuarie 2024. Pești

Peștii se relaxează după o perioadă destul de solicitantă. Ultima perioadă a fost una destul de solicitantă, cu multă muncă, însă a venit momentul să culegi roadele. Toate eforturile tale au dat randament, iar acum nu poți decât să te bucuri pe urma sacrificiilor făcute.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton