Horoscop 21 iulie 2024. Zi de coșmar pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 21 iulie 2024. Zi de coșmar pentru o zodie, însă astrele au pregătit și vești bune și frumoase pentru restul nativilor, care vor avea parte de momente la care nici nu s-au așteptat. Iată cum arată horoscopul zilei de azi pentru toate zodiile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 21 iulie 2024. Berbec

Berbecii încep ziua sub o serie de impulsuri negative și nervoase. Lucrurile nu merg deloc conform planurilor, ci din contră, totul este pe dos. Simți cum lucrurile îți scapă de sub control ceea ce îți induce o stare de irascibilitate, ce te face să rebufnești la adresa celor dragi.

Horoscop 21 iulie 2024. Taur

Taurii se simt depășiți de anumite situații din familie. Încerci să înțelegi problemele și să găsești o rezolvare, însă totul pare departe de a avea un final frumos și fericit. Nu te poți concentra deloc pe viața ta personală și ești abătut pe tot parcusul zilei.

Horoscop 21 iulie 2024. Gemeni

Răsare soarele și pe strada Gemenilor! În sfârșit, după mult timp, găsești fericirea pe plan amoros. Ai suferit și trecut prin multe etape grele, dar acum destinul îți surâde și găsești persoana potrivită. Ai grijă ce povestești despre tine și cum te comporți!

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 21 iulie 2024. Rac

Este bine să fii atent la ceea ce-ți transmit apropiații, în special cei din familie. Aceștia vor găsi curajul necesar să-ți spună ce cred ei despre anumite gesturi sau decizii de-ale tale, cu care nu pot fi de acord. Evită replicile acide care pot genera conflicte.

Horoscop 21 iulie 2024. Leu

Este important să îți măsori cuvintele, să-ți calculezi cu atenție gesturile și să le ceri părerea celor din familie, mai ales când vine vorba despre chestiuni care îi implică și pe ei. Ai grijă la ce spui azi, fiindcă totul poate să fie folosit împotriva ta.

Horoscop 21 iulie 2024. Fecioară

Ești urmărit de noroc! Azi ai parte de un mare câștig, la care nici nu te așteptai. Ești în prezența celor dragi ție când primești marea veste, așa că nu poți să nu sărbătorești. Dorințele tale sunt din ce în ce mai aproape de a ajunge realitate alături de persoana iubită.

Citește și: Claudia Pavel are un nou iubit. Cine e bărbatul care o face fericită / Artista s-a stabilit în America împreună cu fiul ei, Noah

Citește și: Iosif Rotariu, mărturisiri dureroase la două luni de la pierderea soției. Fostul fotbalist respectă ultima dorință a Danei Rotariu: „Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. Mi-a spus înainte să moară să…”

Horoscop 21 iulie 2024. Balanță

Azi profiți de liniștea de acasă pentru a te relaxa și a petrece timp de calitate cu cei dragi ție. Nimic nu îți poate alunga vibe-ul pozitiv pe care-l ai încă de la primele ore ale dimineții. Îți încarci bateriile și ești pregătită pentru o nouă săptămână, care se anunță destul de plină.

Horoscop 21 iulie 2024. Scorpion

Îți dedici întreaga zi ție. Nu vrei să auzi de nimeni și de nimic și vrei să profiți la cote maxime de liniște. Relaxarea este singurul tău plan pe ziua de azi, care îți iese perfect. Închei seara în compania celor dragi, într-o atmosferă liniștită și plină de viață.

Horoscop 21 iulie 2024. Săgetător

Ai ocazia să vezi clar ce anume din ce faci tu de obicei strică armonia din relațiile care te interesează. Observi gesturile care îți strică impresia în fața altora și încerci să lucrezi la schimbarea ta pentru a deveni o variantă mai bună. Ești într-o continuă transformare din multe puncte de vedere.

Horoscop 21 iulie 2024. Capricorn

Totul depinde de tine! În această perioadă stările tale depind de tine, de felul în care interpretezi evenimentele și situațiile. Poate nu le poți controla, dar cu siguranță poți controla felul în care le percepi, fără a arunca cu cuvinte dure sau a te implica în diferite discuții ce nu îți aduc zâmbetul pe buze.

Horoscop 21 iulie 2024. Vărsător

O zi de coșmar azi, încărcată cu energii negative și doar probleme. Pare că ești urmărit de ghinion încă de la primele ore ale dimineții. Primești o veste proastă și nu ești deloc bine, ești cu moralul la pământ, iar pe lângă acestea, ai și o ceartă aprinsă cu persoana iubită. Nu mai ajungeți deloc la un numitor comun în ultima vreme.

Horoscop 21 iulie 2024. Pești

Azi este bine să fii atent, să observi și să lași lucrurile să meargă de la sine, fără să încerci să le modelezi într-un anumit fel. Atmosfera din familie se poate îmbunătăți considerabil, dacă alegi să nu te mai implici atât de mult în fiecare discuție.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton