Horoscop 21 martie 2022. Zi norocoasă pentru Tauri și Gemeni

 Oana Pantazi
.

Horoscop 21 martie 2022. Perioada de relaș din weekend ia sfârșit și, chiar dacă astrele vor fi mai binevoitoare săptămâna aceasta, nativii tot vor avea parte de provocări și surprize, în special pe plan profesional și sentimental.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 martie 2022. Berbec

Începi săptămâna cu dreptul și debordezi de energie, iar asta te va ajuta la job, unde ai multă treabă. Și pe plan familial lucrurile stau bine, însă o rudă apropiată te va pune într-o situație dificilă, cerându-ți o sumă de bani importantă. Pregătește-te sufletește să nu-i mai primești înapoi…

Horoscop 21 martie 2022. Taur

Te bucuri de apreciere azi la serviciu și ai putea să profiți de asta pentru a cere mărirea de salariu de care șefii tăi par să fi uitat. Totuși, bani îți vor intra în conturi din alte surse și vei scăpa de o datorie presantă. Și latura amoroasă este bine aspectată – dacă nu ai încă pereche, azi s-ar putea să-ți găsești alesul!

Horoscop 21 martie 2022. Gemeni

Ziua de azi e marcată de o schimbare importantă pe plan profesional. E posibil să primești nu una, ci mai multe oferte de job interesante. Mai mult, superiorii tăi îți vor oferi o mărire de salariu, deci îți va fi greu de ales. Latura comunicării este bine aspectată, iar azi se va produce reconciliera cu partenerul tău.

Citește și: Zodiile care se descurcă excelent în situații de criză

Citește și: Idei de cadouri în funcție de zodie.Alege surprize inedite

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Horoscop 21 martie 2022. Rac

Și pentru tine va fi o zi bună azi pe plan profesional și material. Și latura amoroasă este bine aspectată, dar aici apare liberul arbitru – niște vești neplăcute primite de la cineva din anturaj te vor face să ai îndoieli cu privire la partenerul tău de viață. Încearcă să nu lași o gelozie nejustificată să te conducă!

Horoscop 21 martie 2022. Leu

Ai parte, azi, de o zi destul de aglomerată, dar vei reuși, în cele din urmă, cu mult efort, să duci totul la bun sfârșit. Asta la job, pentru că, acasă, o discuție pornită în weekend cu partenerul se va acutiza, lucrurile riscând să degenereze. Deși, inițial a pornit de la bani, se va extinde și la problemele de cuplu…

Horoscop 21 martie 2022. Fecioară

Astrele te pun și pe tine la încercare azi, când totul pare să-ți meargă de-a-ndoaselea și ai tendința să vezi totul mult mai în negru decât e, de fapt. Tendința spre victimizare nu te va ajuta… Până la urmă, nici profesional, nici material, nici sentimental nu stai atît de rău. Așa că nu-ți forța norocul!

Horoscop 21 martie 2022. Balanță

Se arată o zi bună pentru tine azi, totul e să și ai curaj să profiți de toate oportunitățile care îți apar. Planul profesional e bine aspectat și s-ar putea să ai parte de o propunere pe care nu ar trebui să o refuzi. Relația cu partenerul se îmbunătățește vizibil și ea, dar e important să înveți să mai lași de la tine.

Horoscop 21 martie 2022. Scorpion

Dacă vei trece peste ziua de azi, la job, nimic nu te va mai opri din drum! Din păcate, stresul și oboseala te vor amprenta, iar spre seară vei reuși să te cerți atât cu partenerul, cât și cu niște prieteni apropiați. În compensație, vei primi o veste bună privitoare la bani, iar asta te va face să uiți de restul.

Horoscop 21 martie 2022. Săgetător

Te suprasoliciți în continuare, deși în weekend nu ai reușit să te odihnești așa cum ți-ai propus… Asta te va face să devii inflexibilă și lipsită de empatie cu cei din jur. Mai mult, și acasă vei reuși să te cerți cu partenerul, care ți se pare mult mai odihnit și… mai bine plătit. O veste bună, primită spre seară, te va ajuta să te relaxezi.

Horoscop 21 martie 2022. Capricorn

Optimismul începe să te cam părăsească azi în fața volumului mare de lucru și a problemelor domestice nerezolvate. Dacă de la job nu vei ști cum să fugi mai repede, nici acasă nu-ți va veni să te întorci… Telefonul unui prieten apropiat se va dovedi salvator. Discuția cu el îți va da energie și încredere.

Horoscop 21 martie 2022. Vărsător

Ai început săptămâna cu dreptul și norocul se arată pe toate planurile. După mult timp, relația cu superiorii și colegii se îmbunătățește, dar și acasă încep să meargă lucrurile mai bine. Din păcate, în privința sumei de bani pe care o aștepți lucrurile nu sunt la fel de bune. Un membru al familiei te va ajuta să scapi de datorii.

Horoscop 21 martie 2022. Pești

Nu e cea mai fastă perioadă pentru tine pe plan profesional și te gândești tot mai des să devii propriul tău stăpân. Poate ar trebui să mai aștepți o vreme, nu e momentul să te împrumuți pentru a te lansa în afaceri! Pe plan sentimental, în schimb, îți merge foarte bine, ai noroc în dragoste.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton