Horoscop 22 aprilie 2023. Probleme din cauza fostelor relații amoroase

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 22 aprilie 2023. Fecioarele primesc o veste bună din partea familiei, însă nu doar acești nativi se bucură weekend-ul acesta. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare dintre cele 12 zodii, dar și cine trebuie să aibă mare grijă la problemele de sănătate și bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 aprilie 2023. Berbec

Ai nevoie să vă găsești un spațiu liniștit, departe de tot zgomotul și haosul de zilele acestea și să îți faci oridine în gânduri, dar și sentimente. Simțul rațiunii este foarte solicitat și încerci să faci față mai multor schimbări ce au avut loc în ultima vreme în viața ta.

Horoscop 22 aprilie 2023. Taur

Problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra ta, astfel că este momentul să nu mai dai vina pe stres sau pe perioadele aglomerate din viața ta și să mergi la un control medical pentru a vedea cu certitudine despre ce este vorba la mijloc.

Horoscop 22 aprilie 2023. Gemeni

Trecutul încă nu îți dă pace. Poate fi vorba despre o fostă relație amorosă, sau una de prietenie, însă oricum ar fi, o persoană din trecut îți dă planurile, cât și gândurile peste cap. Astrele îți recomandă să analizezi bine fiecare detaliu înainte de a lua o decizie.

Horoscop 22 aprilie 2023. Rac

Porblemele de la locul de muncă vă bântuie inclusiv în zilele libere și weekend. Nu reușești să dai de cap sarcinilor și te gândești dacă nu cumva acest domeniu nu este pentru tine. Îți pui pe listă domeniile în care ți-ar plăcea să activzi și faci căutări în acest sens.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 22 aprilie 2023. Leu

Leii se simt din ce în ce mai bine în preajma personei de lângă ei, astfel că au planuri mari de viitor în minte. Poate fi vorba chiar despre o cerere în căsătorie sau un copil. Cert este că pe plan sentimental nu au deloc probleme.

Horoscop 22 aprilie 2023. Fecioară

Fecioarele se bucură de vești bune astăzi. Fie este vorba de o moștenire, fie de o vizită a cuiva drag, cert este că un telefon o să vă aducă zâmbetul pe buze și o să vă facă să vă simțiți foarte bine.

Horoscop 22 aprilie 2023. Balanță

O petrecere este gata să îți epuizeze tot timpul liber de care te bucurai pentru acest weekend. Totuși, o să te distrezi pe cinste alături de toți cei dragi ție, iar pe seară reușești să îți faci planuri pentru următoarea zi, dar și săptămână.

Citește și: Cu ce boală se confruntă Nicoleta Luciu de mai mulți ani: 'Ultima ședință. Nu am mai avut de 10 ani…'

Citește și: Oana Matache s-a afișat iar în compania lui Radu Siffredi, după zvonurile despărțirii. Ce a postat pe Internet sora Delia Matache

Horoscop 22 aprilie 2023. Scorpion

Ziua de azi este una foarte productivă pentru tine, însă totodată și relaxantă. Reușești să bifezi treburile pe care le aveai în plan, iar după-amiază îți faci timp pentru tine și pentru partenerul de viață. Sear se poate încheia în orașcu un film sau cu vizita unor prieteni.

Horoscop 22 aprilie 2023. Săgetător

Te simți fără putere astăzi. Ai nevoie de o persoană pe umărul căruia să te descarci. Oircât de mult ai spune că te descurci singur și fără ajutorul cuiva, astrele îți recoamandă să nu te mai închizi în tine și să socializeze cu persoanele dragi care îți vor binele.

Horoscop 22 aprilie 2023. Capricorn

Relația cu partenerul de viață este pusă sub semnul întrebării. O privire care „nu a fost la locul ei', mesaje compromițătoare sau inclusiv atingeri neașteptate, te duc cu gândul la infidelitate, astfel că este momentul de o discuție serioase pe fondul acestor întâmplări.

Horoscop 22 aprilie 2023. Vărsător

Vărăstorul pare că nu își mai găsește liniștea și loc. De mai mult timp ești în continuare stresat, nemulțumit și emani negativitate în jurul tău, asta fiindcă nimic din ceea ce îți propui nu merge așa cum ai visat. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul și să îți pui ordine în gânduri.

Horoscop 22 aprilie 2023. Pești

Peștii nu sunt chiar relaxați azi. Ai o mulțime de treburi de rezolvat pe lângă casă, astfel că abia pe seară găsești timp pentru tine și pentru persoanele dragi. Norocul este de partea ta astăzi, așa că o să rezolvi cu brio toate sarcinile.

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton