Horoscop 22 aprilie 2024. Pierderi financiare semnificative și necazuri la locul de muncă

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 22 aprilie 2024. Pierderi financiare semnificative și necazuri la locul de muncă, însă astrele nu vin doar cu astfel de vești neplăcute, ci și cu unele bune. Ba mai mult, horoscopul zilei are și numeroase surprize plăcute pentru o parte dintre nativi. Iată ce îți rezervă horoscopul de azi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 aprilie 2024. Berbec

Începi săptămâna cu stângul, chiar de la primele ore ale dimineții. Planurile îți sunt date peste cap de o problemă care apare în mod spontan la locul de muncă. Nu-ți plac situațiile neprevăzute și te adaptezi cu greu, ceea ce îți dă o stare de irascibilitate.

Horoscop 22 aprilie 2024. Taur

Este greu să ai lucrurile sub control mereu, tocmai de aceea nu trebuie să stresezi privind lucrurile pe care nu le poți controla în totalitate. Accepta că nu totul iese așa cum vrei tu și privește cu optimism oportunitățile care-ți ies în cale.

Horoscop 22 aprilie 2024. Gemeni

Starea de sănătate îți cam dă bătăi de cap de câteva zile. Ai tot ignorat semnalele și ai dat vina pe oboseala fizică și stresul cu care te-ai confruntat, însă nu ai de unde să știi acest lucru până nu faci un control medical. Nu mai amâna, fiindcă totul este în favoarea ta.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 22 aprilie 2024. Rac

Ești în criză de timp din ce în ce mai rău. Nu mai reușești să te sincronizezi și să îți faci ordine în gânduri. Ești tot timpul pe fugă și te-ai săturat de un stil de viață haotic. Este timpul să te pui pe tine pe primul loc și să-i lași pe cei din jur să își rezolve singuri problemele.

Horoscop 22 aprilie 2024. Leu

Întâmpini mari dificultăți pe plan amoros. Lucrurile nu mai merg bine ceva timp, însă ai tot încercat să le repari, cu speranța că totul o să fie bine. În ciuda încercărilor, totul este în zadar, atunci când doar unul se luptă.

Horoscop 22 aprilie 2024. Fecioară

Ai mare noroc la bani azi! Atragi banii ca un magnet și reușești să îți îndeplinești cel mai mare vis. Este timpul pentru noi planuri de viitor, de data aceasta mult mai mari. Lupta, ambiția și perseverența și-au spus cuvântul.

Citește și: Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram: „Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori…” / A vrut de mai multe ori să divorțeze de Florin Pastramă

Citește și: Cristina Cioran, reacție după ce Alex Dobrescu a solicitat custodia exclusivă a fiicei lor: „Vrea să o ia el un an, să stea ea acolo între cioburile lor. Aia nu e o casă în care poate crește un copil!' / Bărbatul a cerut-o de soție pe noua lui iubită

Horoscop 22 aprilie 2024. Balanță

Reușești să îți faci ordine în gânduri și în viață. Simți că lucrurile se așează și pentru tine pe un făgaș normal, astfel că nu poți decât să fii recunoscătoare pentru ceea ce se întâmplă. Ești împlinită sufletește și simți iubirea din toate părțile.

Horoscop 22 aprilie 2024. Scorpion

Faci o achiziție importantă pe care o așteptai de mult timp. Azi reușești să bifezi multe sarcini pe care le aveai în plan și totul decurge perfect. Ești zen și ai o stare foarte bună, pe care nu ți-o poate strica nimeni.

Horoscop 22 aprilie 2024. Săgetător

Generezi mari conflicte la locul de muncă azi. Nimic nu iese așa cum trebuie și ți se pare că toată lumea din jurul tău greșește, așa că atragi atenția tuturor. Nu îți convine absolut nimic și ai o stare de nervozitate și irascibilitate, cu care îi molipsești pe cei din jur.

Horoscop 22 aprilie 2024. Capricorn

Ai investit sume mari de bani într-un proiect de la care aveai mari așteptări, însă acum, când să culegi roadele realizezi că a fost, de fapt, o mare pierdere. Regreți acțiunile pe care le-ai făcut, însă acum este prea târziu pentru a recupera sumele investite.

Horoscop 22 aprilie 2024. Vărsător

Vărsătorii nu traversează cea mai bună perioadă. Simți că lucrurile au scăpat de sub control pe toate planurile. Nimic nu merge bine de câteva zile pe plan amoros și ești mereu protagonista conflictelor, însă nici la locul de muncă nu ai prea multe motive de bucurie.

Horoscop 22 aprilie 2024. Pești

Începi săptămâna destul de obosit, după ce ai petrecut pe cinste în acest weekend, însă cert este că ți-ai încărcat bateriile cu fericire și iubire din partea celor dragi ție. Ai o zi destul de aglomerată la locul de muncă, însă seara se încheie într-o notă romantică.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton