Horoscop 22 decembrie 2023. Planuri de căsătorie pentru mai multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 22 decembrie 2023. Sfârșitul de an va aduce schimbări importante în viața sentimentală a mai multor zodii. În timp ce unii nativi vor primi cereri în căsătorie, alții vor prelua inițiativa, dar nu toată lumea va avea și succes în dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 decembrie 2023. Berbec

Azi începe solstițiul de iarnă și chiar vei simți că e cea mai scurtă zi din an… Nu vei reuși să termini tot ce ți-ai propus la job, cât despre lista de cadouri pentru cei dragi, aceasta nu a fost bifată nici măcar un sfert. Încearcă să nu intri în discuții în contradictoriu cu jumătatea ta, nu vei ieși în câștig!

Horoscop 22 decembrie 2023. Taur

Pentru tine a început deja mini vacanța de Crăciun și deja frisonezi de plăcere la gândul că îi vei surprinde pe toți cei dragi. De altfel, ți-ai propus să preiei inițiativa și să-ți ceri partenerul în căsătorie, dacă nu sunteți luați deja. Atenție însă, pentru că asta ar putea să-l sperie puțin și să ezite. Nu grăbi lucrurile!

Horoscop 22 decembrie 2023. Gemeni

Iubești Crăciunul, iubești tradițiile și nimic nu te împiedică să începi să sărbătorești chiar de azi, cu toate că nu ai reușit să faci curățenie și nici să pregătești tot ce ți-ai propus. Moș Crăciun îți va face un dar neașteptat cu puțin înainte de Ajun! Vei primi un telefon de la cineva la care te gândești intens de ceva vreme.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 22 decembrie 2023. Rac

Vinerea a fost dintotdeauna ziua ta preferată, fiindcă te aduce mai aproape de weekend, însă azi nerăbdarea te va face să pleci mai devreme de la job, cu orice risc. Ai de făcut treabă acasă, o listă întreagă de cadouri de bifat… Din fericire, superiorii tăi te vor surprinde cu o primă pe ultima sută de metri, așa că îți vei face de cap prin magazine.

Horoscop 22 decembrie 2023. Leu

Aștepți cu nerăbdare sărbătorile și chiar de azi vei considera deschisă perioada cadourilor. Deși nu verbalizezi asta cu subiect și predicat, speri din suflet ca în sfârșit să primești inelul, pentru că degeaba îți cauți în secret rochia de mireasă. Nativii căsătoriți ar putea decide să-și mărească familia!

Horoscop 22 decembrie 2023. Fecioară

Nimic nu te poate opri, nici măcar insistența șefilor de a-ți duce la bun sfârșit task-urile, să-ți faci planuri pentru apropiata vacanță. Totul e aranjat, doar că surpriza pe care ai pus-o la cale s-ar putea să nu fie pe placul jumătății tale. Înainte de a achita biletele sejurului, cere-i părerea, n-o să-i placă faptul că ai decis și pentru el…

Horoscop 22 decembrie 2023. Balanță

Ești o persoană prevăzătoare și nu-ți place să lași nimic la voia întâmplării sau pe ultima sută de metri. din acest motiv, azi vei reuși să te cerți cu partenerul de viață, care-ți va dezvălui că a uitat ce era mai important. Vei reuși să rezolvi totul în ultima clipă, dar relația voastră va avea din nou de suferit.

Horoscop 22 decembrie 2023. Scorpion

Mai sunt doar trei zile până la Crăciun, dar tu nu mai ai răbdare… Anul acesta, tu și partenerul tău vă veți surprinde în sfârșit apropiații cu planurile de căsătorie, la care nu mai sperau… Va fi cu cerere ca la carte, în mijlocul celor dragi, cu inel și cu mult bucurie. Nativii singuri au toate șansele să-și găsească jumătatea în acest interval.

Horoscop 22 decembrie 2023. Săgetător

Adori sărbătorile, iar pomul tău de Crăciun reflectă asta din plin… Anul ăsta, însă nu o să-l mai faci singură sau, în orice caz, vei avea un invitat care ocupă un loc important în inima ta. Chiar azi vei primi un telefon neașteptat, care te va face să visezi frumos… poate chiar la o familie, cu toate că ești centrată doar pe carieră acum.

Horoscop 22 decembrie 2023. Capricorn

A început numărătoarea inversă până la Crăciun și aproape că nu mai ai răbdare să-ți deschizi cadourile. Cutiuța aceea mică și elegantă s-ar putea să nu conțină un solitaire, așa cum speri, dar asta nu înseamnă că partenerul tău nu are intenții pe termen lung în ceea ce te privește. Nu dezarma, va fi bine!

Horoscop 22 decembrie 2023. Vărsător

Tu vei începe să sărbătorești chiar din seara asta, prea mult ți-ai reprimat cheful de distracție. Vei ieși cu prietenii în oraș, vei merge în cluburi și-ți vei face cunoștințe noi. Dacă ai deja un partener, s-ar putea să-ți facă o criză de gelozie ad-hoc, așa că înfrânează-ți puțin tendința de a cuceri… tot ce mișcă!

Horoscop 22 decembrie 2023. Pești

Abia aștepți să lași laptopul deoparte și să trântești ușa în urma ta, ai nevoie ca de aer de câteva zile de vacanță, iar Moșul ți le va aduce. A venit momentul să lași economisitul deoparte și să pleci în sfârșit în vacanța aia la care visezi de mult. E cu soare, cu mare și cu 30 de grade, Crăciunul perfect pentru tine!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton