Horoscop 22 iulie 2023. Zodia care trece printr-o decepție amoroasă

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi plină de schimbări în sfera amoroasă pentru majoritatea zodiilor. Gemenii au parte de conflicte cu partenerul, Leii încep ziua cu un nivel ridicat de energie, iar Balanțele sunt deschise la nevoile celorlalți. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 iulie 2023. Berbec

Berbecii au parte de o zi palpitantă din punct de vedere sentimental. Nativii au discuții neașteptate cu partenerul de cuplu și ar putea fi puși în situația de a face o alegere privind viitorul relației. Astrologii vă îndeamnă să analizați situația la rece și să nu vă pripiți.

Horoscop 22 iulie 2023. Taur

Se anunță o zi relaxantă și plină de activități pentru Tauri. Deși nu v-ați făcut planuri, vor exista invitații de nerefuzat din partea prietenilor apropiați. Fiți deschiși și încercați să vă bucurați de experiențele spontane.

Horoscop 22 iulie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de tensiuni majore în sfera sentimentală. Reproșurile din partea persoanei iubite vă pot pune pe gânduri. Evitați conflictele și apelați întotdeuna la dialog deschis.  Numai așa veți putea evita o decepție în dragoste.

Horoscop 22 iulie 2023. Rac

Racii au parte de o zi relaxantă, lipsită de conflicte. Nativii acordă mai multă atenție socializării și există mari șanse să-și extindă grupul de prieteni. Potrivit previziunilor astrologice, s-ar putea să primiți o veste bună de la un memebru al familiei.

Citește și: A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase. Diabetul i-a provocat complicații

Citește și: Daniel Balaciu rămâne la închisoare încă 30 de zile. Ce le-a cerut magistraților, după ce a mutilat-o pe Dana Roba cu un ciocan

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan a terminat studiile la UNATC: „Actriță cu diplomă'. Cum s-a îmbrăcat la festivitatea de absolvire

Citește și: De ce a înșelat-o Jorge pe soția lui și cum a fost prins: „E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare”

Horoscop 22 iulie 2023. Leu

Leii încep ziua cu un nivel ridicat de energie și sunt gata să inițieze întâlniri cu prietenii apropiați. Un conflict neașteptat v-ar putea determina să vă schimbați părerea despre o persoană din cercul de prieteni.

Horoscop 22 iulie 2023. Fecioară

Vești bune pentru Fecioare în sfera sentimnetală. Când se așteaptă mai puțin, nativii pot intra în atenția unei persoane deosebite, iar clipele romantice vor acapara întreaga zi. Nu lăsați rațiunea să vă distrugă starea de spirit.

Horoscop 22 iulie 2023. Balanță

Astăzi, Balanțele sunt mai deschise la nevoile celorlalți. S-ar putea să comunicați mai ușor cu persoanele dragi și să încheiați unele tensiuni din trecut. Nu este un moment prielnic pentru investiții majore, așa că nu umblați la fondurile de economii.

Horoscop 22 iulie 2023. Scorpion

Scorpionii își dedică timpul pasiunilor lor. După o perioadă în care au pus munca și nevoile partenerului pe primul loc, nativii desfășoară activități care la aduc satisfacție. Vă reîncărcați bateriile și sunteți pregătit să începeți săptămâna cu forțe proaspete.

Horoscop 22 iulie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi lipsită de tensiuni și se concentrează pe nevoile lor. Nativii au parte de momente plăcute în compania prietenilor, chiar dacă, în prima parte a zilei, s-ar putea să fie implicați în mici dispute.

Horoscop 22 iulie 2023. Capricorn

Se anunță o zi tensionată și încărcată din punct de vedere emoțional pentru Capricorni. Discuțiile cu partenerul de cuplu vă încarcă negativ și veți fi pus în fața unor situații neplăcute. Apelați la diplomație pentru a depăși momentele grele.

Horoscop 22 iulie 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi plină de activități. Nativii ies mai mult din casă, iar discuțiile cu prietenii îi încarcă cu energie bună. Nu uitați să vă relaxați, căci se anunță o perioadă destul de aglomerată.

Horoscop 22 iulie 2023. Pești

Peștii traversează o perioadă delicată din toate punctele de vedere. Relația cu partenerul de cuplu nu evoluează așa cum sperați, nu sunteți satisfăcut la locul de muncă, iar banii încep să devină o problemă. Este timpul potrivit să faceți schimbări!

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton