Horoscop 22 martie 2024. Măriri salariale și surprize în dragoste pentru trei zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu surprize în dragoste pentru câțiva nativi ai zodiacului. Taurii pot primi o mărire de salariu, Racii intră în conflict cu superiorii, iar Balanțele sunt cuprinse de oboseală. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 martie 2024. Berbec

Berbecii au tensiuni în relația cu partenerul de cuplu. Puteți primi reproșuri legate absența din ultima vreme, deci n-ar fi rău să intervenți cu o surpriză. Lucrurile pot lua o întorsătură favorabilă.

Horoscop 22 martie 2024. Taur

Taurii au parte de noroc financiar. Există șanse să primiți o mărire de salariu sau un cadou din partea unui membru al familiei. Aveți grijă la bunurile personale, dacă plănuiți să călătoriți în această perioadă.

Horoscop 22 martie 2024. Gemeni

Gemenii se bucură de momente romantice. Nativii își dezvăluie latura sentimentală și se deschid în fața unei persoane speciale. În plan profesional, astrologii vă îndeamnă să acordați atenție detaliilor, pentru a evita situațiile neplăcute.

Horoscop 22 martie 2024. Rac

Racii au parte de o zi dificilă la locul de muncă. Ați putea fi implicați în conflicte cu superiorii din cauza sarcinilor care vi s-au alocat. Astrologii vă recomandă să abordați situația cu diplomație și să vă orientați spre alte oportunități în carieră.

Citește și: „Dacă David vrea să meargă la facultate la Londra, eu mă mut la…'. Andra e dispusă să plece din țară pentru copiii ei ca să-i susțină la studii, în străinătate

Citește și: Cum a reacționat Andreea Esca, după ce a văzut-o pe fiica ei, Alexia Eram, dansând pe manele: „Se abținea mult să nu…”

Citește și: „A fost o atmosferă foarte grea și apăsătoare. Am plâns…'. Cum le-a explicat Cristina Șișcanu copiilor, Petra și Filip, că tatăl ei a murit

Citește și: Ce relație are Denisa Nechifor cu Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțire, și cum se înțeleg în privința fiicei lor: „Suntem părinți tineri. Mă bucură foarte mult că…'. Cum s-au pozat toți trei, de ziua vedetei / EXCLUSIV

Horoscop 22 martie 2024. Leu

Leii sunt destul de indispuși astăzi. Puteți simți că vă scade randamentul de muncă, dar pare că sunteți înțeles de colegi. În a doua parte a zilei, starea de spirit vi se îmbunătățește considerabil datorită partenerului de cuplu.

Horoscop 22 martie 2024. Fecioară

Fecioarele nu sunt în apele lor în această zi. Sunteți nesigur pe sentimentele voastre și nu vă mai regăsiți în relația actuală. Astrologii vă îndeamnă să vorbiți deschis cu partenerul de cuplu despre lucrurile care vă macină.

Horoscop 22 martie 2024. Balanță

Balanțele sunt cuprinse de oboseală la sfaârșitul săptămânii. Vă frământă anumite aspecte legate de locul de muncă sau parteneriat. Este recomandat ca, în această perioadă, să vă faceți ordine în priorități.

Horoscop 22 martie 2024. Scorpion

Astăzi, Scorpionii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. Nativii își recunoasc sentimentele în fața unei persoane speciale, un moment plin de emoții.

Horoscop 22 martie 2024. Săgetător

Săgetătorii sunt încurajați să comunice deschis astăzi. Aveți șanse mari să vă extindeți grupul de prieteni sau să intrați în atenția unei persoane speciale. Urmează câteva zile de distracție și voie bună.

Horoscop 22 martie 2024. Capricorn

Capricornii sunt irascibili astăzi, iar munca în echipă le provoacă dificultăți. Astrologii vă sugerează să fiți mai deschiși la propunerile celorlalți, căci doar așa aveți de câștigat.

Horoscop 22 martie 2024. Vărsător

Vărsătorii sunt favoriții astrelor în această zi. Nativii sunt carismatici și plini de energie, ceea ce îi va ajuta să își îmbunătățească relațiile cu ceilalți. Sunteți privit cu admirație și primiți complimente.

Horoscop 22 martie 2024. Pești

Peștii se descurcă excelent pe toate planurile astăzi. Nativii dau dovadă de concentrare și productivitate la locul de muncă, își ating obiectivele personale și le rămâne timp pentru o ieșire relaxantă cu prietenii.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton