Horoscop 22 octombrie 2023. Iubirea plutește în aer pentru trei zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi plină de romantism și afecțiune pentru unii nativi ai zodiacului. Unele zodii traversează o perioadă mai difcilă și îi frământă problemele, în timp ce altele se bucură de timpul liber și compania oamenilor dragi. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 octombrie 2023. Berbec

Pentru Berbeci, se anunță o zi liniștită, plină de momente relaxante și vizite din partea celor dragi. Aveți prilejul perfect să vă reîncărcați bateriile și să socializați din plin, după o perioadă destul de solicitantă la locul de muncă. Nu neglijați nici sfera amoroasă, căci iubirea și tandrețea sunt nevoi de bază.

Horoscop 22 octombrie 2023. Taur

Astăzi, Taurii sunt ghinioniști în dragoste. Nativii au parte de discuții aprinse cu partenerul de cuplu, cauzate de diferențele de idei și aspirații. Ar fi bine să reflectați asupra schimbărilor pe care le doriți și să nu vă sfiiți să le comunicați mai departe. S-ar putea să găsiți soluții mai repede decât v-ați aștepta.

Horoscop 22 octombrie 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi și simt că și-au găsit jumătatea perfectă. Starea de bine persistă și în următoarele săptămâni, astfel că reveniți cu forțe proaspete la locul de muncă și sunteți gata să impresionați.

Horoscop 22 octombrie 2023. Rac

Pentru Raci, ziua decurge destul de anevoios și nu stau prea bine din punct de vedere emoțional. Vă stă gândul la o poveste de dragoste mai veche, iar resentimentele încep să-și facă apariția. Astrologii vă îndeamnă să vă concentrați atenția asupra altor aspecte ale vieții, căci s-ar putea să găsiți motive de fericire acolo unde v-ați aștepta mai puțin.

Citește și: Secretul relației de 7 ani dintre Liviu Vârciu și Anda Călin: „Asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă!”

Citește și: Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, s-a întors din Israel: „A revenit acasă. Am stat cu emoții…'

Citește și: Cum arată acum vila lui Irinel Columbeanu, care a luat foc în 2020. Fostul milionar susține că cineva i-ar fi dat foc intenționat: 'A fost pus ca să mascheze un furt'

Citește și: Ce naționalitate are de fapt Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite, sezon 12: „Tata e din Grecia, mama e din România”

Horoscop 22 octombrie 2023. Leu

Se anunță o zi destul de tensionată și conflictuală pentru Lei. Nativii au tendința să răbufnească din orice, pe fondul unor frustrări acumulate în ultima vreme. Nu vă mai comparați cu cei din jur și fiți recunoscător pentru realizările din carieră, chiar dacă aspirați să ajungeți într-un loc mai bun. Schimbările se vor întâmpla treptat.

Horoscop 22 octombrie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi plină de romantism. Remarcați o schimbare pozitivă în comportamentul partenerului de cuplu, iar asta nu poate decât să vă bucure. Astrologii vă îndeamnă să vă ascultați inima și să renunțati la tendința de controla orice detaliu al vieții.

Horoscop 22 octombrie 2023. Balanță

După o perioadă îndelungată de stres, Balanțele au ocazia, în sfârșit, să se relaxaeze și să facă planuri cu prietenii apropiați. Este o perioadă prielnică pentru socializare și pentru a cunoaște oameni noi. Nu știți de unde se pot ivi oportunități.

Horoscop 22 octombrie 2023. Scorpion

Astăzi, Scorpionii nu se simt prea bine și tind să se izoleze. Puteți adopta o atitudine respingătoare față de partenerul de cuplu, preferând solitudinea. Vorbiți despre nevoile pe care le aveți și nu plecați de la premiza că nu găsiți înțelegere.

Horoscop 22 octombrie 2023. Săgetător

Săgetătorii se lasă purtați de sentimente și petrec momente de neuitat cu partenerul de cuplu. E adevărat că ați dedicat mai multă atenție carierei în ultimul timp, așa că a venit vremea să compensați.

Horoscop 22 octombrie 2023. Capricorn

Astăzi, Capricornii stau excelent la capitolul financiar. Nativii obțin o sumă considerabilă de bani, fără prea mari eforturi, situație care nu poate decât să-i bucure. Investițiile sunt oportune în această perioadă, potrivit previziunilor astrologice.

Horoscop 22 octombrie 2023. Vărsător

În această zi, Vărsătorii nu sunt în apele lor și par mai sensibili decât în mod obișnuit. Simțiți că nu sunteți înțeles de cei din jur și nu vă puteți exprima problemele care vă macină. Sunteți într-un impas emoțional, însă lucrurile se vor schimba în scurt timp, după cum arată astrologii.

Horoscop 22 octombrie 2023. Pești

Astăzi, Peștii și-au propus să se relaxeze, însă planurile le sunt date peste cap. Vi se solicită ajutorul din partea unor prieteni și nu puteți refuza, așa că nu vă mai rămâne prea mult timp liber. În următoarele zile, însă, proramul se anunță foarte, foarte relaxant.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton