Horoscop 22 septembrie 2021. Cheltuieli mari pentru o zodie

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 22 septembrie 2021. Se anunță o zi a schimbărilor pentru majoritatea zodiilor. Fie că vorbim despre partea sentimentală sau cea profesională, mulți naitivi simt nevoia să facă niște modificări însemnate în viețile lor. Una dintre zodii va avea și multe cheltuieli. Iată cum stau zodiile pe 22 septembrie 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 septembrie 2021. Berbec

Berbecii trebuie să fie mai încrezători în forțele proprii. Atât timp cât nu renunță la determinare, vor reuși să-și îndeplinească scopul. Ambiția și răbdarea le vor fi puse la încercare, pentru că e posibil să nu le iasă totul din prima. După multă muncă, eforturile le vor fi răsplătite așa cum se cuvine, astfel că trebuie să se automotiveze.

Horoscop 22 septembrie 2021. Taur

Taurii simt nevoia de o schimbare pe plan profesional. Nu mai sunt mulțumiți de locul lor de muncă și consideră că nu sunt apreciați suficient pentru munca lor. Înainte de a lua o decizie radicală, ar trebuie să discute mai întâi cu șeful lor. Există posibilitatea de a fi promovați sau să primească o veste surprinzător de bună.

Horoscop 22 septembrie 2021. Gemeni

La fel ca în cazul Berbecilor, și nativilor Gemeni le este pusă răbdarea la încercare. Vor constata că oamenii de la locul de muncă nu sunt întocmai ce par. Este posibil să se ivească unele discuții în contradictoriu. Pentru ca lucrurile să nu escaladeze, ar fi bine să-și păstreze calmul. Adoptarea unei atitudini înțelepte le va fi de ajutor.

Horoscop 22 septembrie 2021. Rac

În ultima perioadă, nativii Rac s-au tot plâns de lipsa banilor. Ei bine, se pare că norocul le va surâde, în sfârșit. Este posibil ca în viitorul apropiat să câștige un premiu. De asemenea, se poate să primească un cadou la care nu s-ar fi așteptat. În ceea ce privește sfera emoțională, ar trebui să-și aleagă mai bine prietenii. S-ar putea dovedi că unul dintre amicii lor nu e chiar de încredere.

Horoscop 22 septembrie 2021. Leu

Asemeni Berbecilor, și Leii ar trebui să fie mai încrezători, mai ales la locul de muncă. Au niște idei geniale, însă până acum au ezitat să le dezvăluie. Ar trebui să discute cu șeful lor, iar acesta se va arăta încântat de schimbările propuse de acești nativi. Leii nu o duc rău nici la capitolul „dragoste'. Este posibil să întâlnească o persoană nouă și să constate că au foarte multe lucruri în comun.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Horoscop 22 septembrie 2021. Fecioară

Fecioarele resimt puternic lipsa banilor. Vor să facă câteva achiziții necesare, însă constată că bugetul lor este cam mic. Pentru a-și îndeplini totuși dorințele, ar putea apela la membrii familiei. În caz că nici aici nu vor găsi ajutorul, ar putea contacta un prieten mai vechi. Nu suportă să știe că au cheltuieli, astfel că vor înapoi rapid banii, după ce primesc salariul.

Horoscop 22 septembrie 2021. Balanță

Balanțele simt nevoia de o schimbare tot pe plan profesional. Locul de muncă nu îi mai satisface, astfel că vor discuta serios cu superiorii. Ar putea încerca un nou hobby, pentru a se relaxa mai mult. În ceea ce privește relația de cuplu, nativii din această zodie petrec clipe de neuitat alături de parteneri. Vor cina în oraș sau au parte de o ieșire-n aer liber.

Horoscop 22 septembrie 2021. Scorpion

Scorpionii sunt norocoșii zilei la capitolul financiar. Vor primi o sumă frumușică de bani, la care râvneau de mult timp. Totodată, ei vor fi foarte satisfăcuți la locul de muncă. Vin cu propuneri istețe și sunt lăudați atât de colegi, cât și de șefii lor.

Horoscop 22 septembrie 2021. Săgetător

În schimb, Săgetătorii vor avea multe cheltuieli. Ar face bine să-și calculeze bine banii, pentru că momentan nu-și permit să-i arunce pe lucruri banale. Se ivesc cheltuieli neprevăzute și e posibil să apeleze la un bun prieten pentru ajutor, ca să iasă din impas.

Horoscop 22 septembrie 2021. Capricorn

Capricornii vor primi o ofertă de nerefuzat, legată de un nou loc de muncă. O persoană influentă le va face propunerea, iar nativii se gândesc serios să o accepte. Pe plan sentimental, situația nu arată însă la fel de roz. Simt nevoia să ia o pauză în relația cu partenerii. Riscă să piardă totul, dar există și posibilitatea ca astfel să repare lucrurile.

Horoscop 22 septembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii nu prea se arată încântați de munca în echip la locul de muncă. De obicei, preferă să lucreze singuri și să-și prioritizeze lucrurile după bunul plac. Ar trebui însă să accepte ideea, pentru că astfel și alții vor fi surprinși de calitățile lor de buni coordonatori. Cât despre viața sentimentală, nativii vor afla o veste neașteptată.

Horoscop 22 septembrie 2021. Pești

Pe Pești îi încearcă o stare de melancolie. Se simt singuri și parcă au nevoie de o pauză de la orice, atât din punct de vedere emoțional, cât și profesional. O ofertă legată de locul de muncă le-ar putea readuce zâmbetul pe buze. Înainte să ia o decizie, ar trebui să cântărească atent lucrurile. De asemenea, ar face bine să ceară sfaturile familiei.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton