Horoscop 22 septembrie 2023. Două zodii au noroc la bani și dragoste

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 22 septembrie 2023. Două zodii au noroc pe plan financiar și amoros, însă veștile bune nu se opresc doar la doi dintre nativi, ci continuă, căci este vineri și toată lumea are un vibe pozitiv și atrage lucruri bune. Totuși, mai sunt și momente mai puțin plăcute pentru unele persoane. Iată ce îți rezervă astrele pentru ziua de 22 septembrie 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 septembrie 2023. Berbec

Berbecii încep ziua cu stângul azi pentru că nu au dispoziție foarte bună. Îți dorești să ajungi cât mai repede acasă, să îți închizi telefonul și să nu mai auzi de nimeni. Ai nevoie de o relaxare pe cinste și de un somn bun, astfel că ești recalcitrant, iar cei din jurul tău pot observa acest lucru cu ochiul liber. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul.

Horoscop 22 septembrie 2023. Taur

Taurii sunt tensionați astăzi și sunt gata să înceapă numeroase conflicte, chiar dacă nu au dreptate în toate cazurile. Ești din ce în ce mai stresat și ai tendința de a îți descărca nervii pe cei din jurul tău, fără a-ți da seama de consecințele pe care le poți suporta după.

Horoscop 22 septembrie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de o zi productivă astăzi. La locul de muncă totul merge foarte bine și șefii observă implicarea ta, așa că o să primești laudele pe care le meriți. De asemenea, și acasă totul este la superlativ pentru tine și ai parte de multă apreciere și iubire.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 22 septembrie 2023. Rac

Racii sunt într-o pasă bună a vieții lor din multe puncte de vedere. Ai o mare împlinire sufletească și ești gata să faci schimbări importante în viața ta, care să-ți schimbe total viitorul. Totuși, înainte de a lua decizii, astrele îți recomandă să te gândești foarte bine la ceea ce vrei să faci.

Horoscop 22 septembrie 2023. Leu

Leii au parte de inspirație astăzi. Îți descoperi un nou talent de care nu știai până acum și vrei să-l pui în aplicare. Consideri că te pricepi foarte bine, însă azi te decizi să iei și lecții de la profesioniști în acest sens și chiar să îți faci propriul business.

Horoscop 22 septembrie 2023. Fecioară

Banii sunt punctul tău forte în această perioadă. Sfârșitul săptămânii vine cu vești bune pentru tine pe plan financiar. O să ai parte de un câștig mare, care o să îți aducă zâmbetul pe buze, fiindcă treceai printr-o pasă mai puțin plăcută la acest capitol. Pe plan amoros totul este la superlativ!

Citește și: Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce s-a întâlnit la o nuntă cu Vlad Gherman și logodnica sa, Oana Moșneagu: „A fost cel mai mare test”

Citește și: Florin Salam a recunoscut că a vrut să se sinucidă: 'Moartea e hotel de 10 stele, nu scapi așa ușor'

Horoscop 22 septembrie 2023. Balanță

Balanțele se simt epuizate astăzi, fiindcă au avut câteva zile pline și aglomerate în ultima perioadă. Ești într-un continuu stres și abia aștepți să scapi de tot și să te liniștești. Ai o seară agitată deoarece ai mai multe lucruri de pus la punct, însă te bucuri de vizita și ajutorul unor persoane foarte dragi, care-ți redau zâmbetul pe buze.

Horoscop 22 septembrie 2023. Scorpion

Ziua ta decurge mai bine decât ți-ai imaginat. Deși se prevedea o zi extrem de grea la locul de muncă, pentru tine totul perfect și te descurci de minune, făcând față cu brio stresului. De asemenea, și pe plan personal lucrurile merg bine, mai ales când vine vorba despre domeniul amoros.

Horoscop 22 septembrie 2023. Săgetător

Săgetătorii trebuie să acorde mai multă atenţie sănătăţii şi problemelor financiare. Evitaţi certurile cu cei dragi sau la muncă și concentrează-te cât de mult pe relaxare și calm. Nu dați curs discuțiilor care vor da naștere la conflicte gratuite.

Horoscop 22 septembrie 2023. Capricorn

Simţi nevoia de o schimbare pe plan personal, dar și profesional. Și, mai mult ca oricând, vă gândiți că a venit momentul să vă urmați visele din tinereţe sau cele mai arzătoare dorințe. Ieșirea din zona de confort vă poate aduce mari satisfacții personale și profesionale.

Horoscop 22 septembrie 2023. Vărsător

Nu o duci deloc bine pe plan amoros, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Toți cei din jurul tău au observat schimbarea ta și nu sunt deloc mulțumiți de pasele prin care treci. Trebuie să te liniștești, să-ți faci ordine în gânduri și să iei o decizie privind relația ta cu persoana de lângă tine.

Horoscop 22 septembrie 2023. Pești

Peștii traversează o perioadă încărcată emoțional, tocmai pentru că se apropie un eveniment care le aduce aminte de persoanele dragi care nu mai sunt printre noi. Totuși, cu familia alături, realizezi că ești un om norocos și împlinit din multe puncte de vedere, astfel că zâmbetul te copleșește.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton