Horoscop 23 aprilie 2023. Vești bune pentru o zodie

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 23 aprilie 2023. O zi de duminică relaxantă pentru mai multe zodii, în timp ce anumți nativi vor trece prin momente dificile. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 23 aprilie 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 aprilie 2023. Berbec

S-ar putea să te surprindă unii dintre apropiați, cu propunerile lor, dar la fel vei face și tu, pentru că impulsul de a le răspunde la fel e prea puternic.

Horoscop 23 aprilie 2023. Taur

Îți vei petrece ziua în familie, însă nu te vei simți deloc bine în prezența celor apropiați. Nu poți trece peste ultima discuție pe care ai avut-o cu aceștia, iar tensiunea dintre voi va fi destul de mare. Încearcă să nu mai faci lucruri doar de dragul oamenilor.

Citește și: Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite’. Are 13 pașapoarte: „Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii’

Citește și: Cătălin Cazacu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru: „Ceva am făcut de merit atâta atenție…'

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 23 aprilie 2023. Gemeni

Astăzi va fi o zi și cu despre odihnă. Perioada aceasta cu sărbătorile te-a cam dat peste cap și simți nevoie să petreci ceva timp singur, departe de toți și toate. Fie o să pleci într-un loc unde îți doreai să mergi de mult timp, fie o să stai acasă și o să petreci mai toată ziua în pat.

Horoscop 23 aprilie 2023. Rac

E mare vânzolaeală în casă și în familie și din toată această agitație s-ar putea să te alegi cu impulsul de a lua decizii radicale, nepotrivite cu realitatea.

Horoscop 23 aprilie 2023. Leu

Primești o veste extrem de bună din partea unui apropiat și nu știi ce să faci mai întâi, fie să te bucuri, fie să le spui celor din jur ce se va întâmpla cu tine. Fii sigur doar de un singur lucru, urmează o perioadă excelentă pentru tine!

Horoscop 23 aprilie 2023. Fecioară

Ai nevoie de sprijin, nu doar de ajutor, și îl vei primi de la partenerii care chiar merită să fie numiți așa. Este bine să apreciezi orice gest frumos pe care îl vor face aceștia.

Horoscop 23 aprilie 2023. Balanță

Va trebui să alegi gândul cel bun, dintre toate variantele care îți trec prin minte. Vei reuși să faci acest lucru, dacă scopul tău este binele tuturor, nu doar al tău.

Horoscop 23 aprilie 2023. Scorpion

Ești tentat de ideea de a renunța la buna înțelegere cu unii dintre cei din anturajul apropiat, doar pentru că aceștia nu sunt de acord cu ideile tale.

Horoscop 23 aprilie 2023. Săgetător

Poți să te trezești în situații deosebit de neplăcute, provocate, în mare parte de tine, prin replici negândite sau gesturi făcute la nervi.

Horoscop 23 aprilie 2023. Capricorn

Ai parte de o discuție aprinsă cu partenerul de viață, iar asta îți va strica starea de tot. Nu te mai simți bine în această relație, iar de aici va porni totul. Încearcă să vorbești deschis despre ceea ce te apasă și nu mai amâna lucrurile.

Horoscop 23 aprilie 2023. Vărsător

Poate că nu poți controla mare lucru din ceea ce trăiești acum, dar sunt implicate forțe pe care nu le poți controla pentru că nu e cazul.

Horoscop 23 aprilie 2023. Pești

E agitație în casă, în familie și nu va fi ușor să se ajungă la un echilibru. E nevoie de bunăvoință, dar nu doar dintr-o parte ci de la toți.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton