Horoscop 23 iulie 2023. O zodie își ântâlnește sufletul pereche

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță schimbări pentru majoritatea zodiilor, însă și tensiunile își fac loc. Taurii se bucură de compania persoanelor dragi, Leii au parte de momente romantice, iar Balanțele mizează pe relaxare. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 iulie 2023. Berbec

Berbecii traversează o zi dificilă din punct de vedere sentimental. Tensiunile acumulate în ultima perioadă izbucnesc când vă așteptați mai puțin. Tratați cu calm problemele și încercați să empatizați cu partenerul de cuplu.

Horoscop 23 iulie 2023. Taur

Taurii se bucură de compania prietenilor și a familiei, căci își dedică această zi socializării. Lăsați problemele deoparte și încercați să vă reconectați cu cei care vă aduc bucurie în viață. Se anunță o săptămână încărcată emoțional, așa că astrologii vă recomandă să vă pregătiți sufletește.

Horoscop 23 iulie 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii se află într-un punct de cotitură privind viitorul unei relații. În ultima perioadă, simțiți că nu vă aflați în locul potrivit și lângă persoana potrivită. Analizați perspectivele de viitor și luați decizia care vă avantajează.

Horoscop 23 iulie 2023. Rac

Se anunță o zi plină de voie bună și relaxare pentru Raci. Petreceți timp de calitate cu oamenii dragi și nu uitați să vă neglijați pasiunile. În următoarea perioadă, investițiile sunt de bun augur, după cum indică previziunile astrologice.

Citește și: Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger: „Mă gândesc la el zilnic'. I-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani

Citește și: Reacția Cristinei Rancov, după ce soțul ei, Iulian Clonț, a vorbit la Insula Iubirii despre accidentul mortal: „Era el foarte tânăr. Nu cred că…'

Citește și: Casa pe care Sergiu, tăticul călăreț, a primit-o cadou este în paragină. Unde locuiește acum tânărul ajutat de Cătălin Moroșanu: 'A revenit în…'

Citește și: 'Mi-a zis că arăt ca și când aș avea…'Ce i-a spus Radu Siffredi Oanei Matache după ce a văzut cum s-a îmbrăcat

Horoscop 23 iulie 2023. Leu

Leii au parte de momente romantice cu partenerul de cuplu. Dacă relația nu a funcționat în ultima perioadă, a venit momentul să simțiți, din nou, fiorii iubirii. Lăsați rațiunea deoparte și îndrăzniți să visați la planuri mărețe.

Horoscop 23 iulie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de tensiuni în sânul familiei. Când vă așteptați mai puțin, primiți reproșuri legate de comportamentul din ultima vreme sau de unele promisiuni neîndeplinite. Ar fi bine să vă reglați conturile cu ceilalți.

Horoscop 23 iulie 2023. Balanță

Pentru Balanțe, această perioadă înseamnă relaxare și o stare de spirit excelentă. Vă bucurați de un concediu binemeritat și petreceți timp cu prietenii, fără a mai fi presat de timp și responsabilități. Vă prinde bine timpul liber, lucru care se va reflecta și în sfera profesională.

Horoscop 23 iulie 2023. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi plăcută în compania persoanei iubite. Poate nu ați apucat să fiți deschis cu privire la unele schimbări pe care le doriți, așa că a venit momentul să vă exersați sinceritatea. Veți gîși înțelegere în celălalt.

Horoscop 23 iulie 2023. Săgetător

Săgetătorii sunt la un punct de cotitură în privința viitorului profesional. Simțiți că actualul loc de muncă nu vă mai face plăcere, iar efortul depus nu se reflectă în salariul primit. În următoarea perioadă, astrologii vă îndeamnă să vă reprofilați.

Horoscop 23 iulie 2023. Capricorn

Capricornii sunt pe cale să-și întâlnească sufletul pereche. Când vă așteptați mai puțin, vă dați întâlnire cu o persoană desoebită, care v-a atras atenția de mai multă vreme.

Horoscop 23 iulie 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi conflictuală. Nu reușiți să vă înțelegeți cu partenerul de cuplu și cu familia. Simțiți nevoia să vă izolați și să nu mai comunicați cu nimeni, însă nu este un mod de a rezolva problemele.

Horoscop 23 iulie 2023. Pești

Astrologii vă recomandă să socializați mai mult și să vă deschideți față de persoanele noi. Șarmul și simțul umorului v-ar putea ajuta să vă extindeți grupul de prieteni.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton