Horoscop 23 martie 2024. Dezamăgiri și conflicte cu persoane dragi

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 23 martie 2024. Dezamăgiri și conflicte cu persoane dragi, însă astrele nu aduc doar vești proaste la început de weekend, ci și unele bune pentru restul nativilor. Iată ce îți rezervă horoscopul zilei, atât ție, cât și celor dragi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 martie 2024. Berbec

Berbecii sunt indispuși azi, încă de la primele ore ale dimineții. Ai avut o noapte grea, în care ai tot căutat soluții la problemele cu care te confrunți de ceva timp. Încearcă să discuți cu persoane apropiate și să nu te mai izolezi de cei dragi.

Horoscop 23 martie 2024. Taur

Taurii au parte de o zi aglomerată cu numeroase schimbări. Încă de dimineață, programul tău este unul încărcat, astfel că în jurul prânzului simți o oboseală cumplită. Vrei să lași totul baltă, însă nu ai cum de această dată, mai ales că pe seară casa ți se umple de musafiri.

Horoscop 23 martie 2024. Gemeni

Gemenii muncesc și azi pentru visul lor! Ești tot mai aproape să îți îndeplinești cea mai mare dorință, așa că lupți și faci sacrificii indiferent de ce zi este. Ți-ai planificat ca și weekend-ul acesta să lucrezi, însă este timpul să iei o pauză și să te delectezi.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 23 martie 2024. Rac

Racii sunt implicați în mai multe probleme, inclusiv de ordin financiar. Pe partea aceasta nu o duci tocmai bine, tocmai de aceea nu ai o stare bună în ultimele zile. Cheltuielile sunt din ce în ce mai mari, iar tu nu te mai ajungi cu banii. Totuși, primești o idee bună pentru un venit suplimentar.

Horoscop 23 martie 2024. Leu

Este o zi neagră pentru tine. Nimic nu merge bine și ai impresia că toată lumea este împotriva ta. Generezi conflicte cu persoanele apropiate, care nu ți-au greșit cu absolut nimic. Ai reacții de moment și ești toată ziua într-o starea tensionată cu toți cei din jurul tău.

Horoscop 23 martie 2024. Fecioară

Veștile sunt bune pentru tine azi! Ai mare noroc pe plan financiar și reușești să faci rost de o sumă importantă de bani, care te ajută în situația delicată în care ești din acest punct de vedere. Pui la punct ultimele detalii legate de un eveniment important și închei seara într-o notă romantică cu persoana iubită.

Citește și: „A fost o atmosferă foarte grea și apăsătoare. Am plâns…'. Cum le-a explicat Cristina Șișcanu copiilor, Petra și Filip, că tatăl ei a murit

Citește și: Cum a reacționat Andreea Esca, după ce a văzut-o pe fiica ei, Alexia Eram, dansând pe manele: „Se abținea mult să nu…”

Horoscop 23 martie 2024. Balanță

După zile pline la locul de muncă, azi reușești să profiți de timpul liber și să petreci momente prețioase cu familia ta. Pleci într-o vizită scurtă, dar foarte benefică pentru tine, în care rezolvi multe probleme care te frământau în ultima vreme.

Horoscop 23 martie 2024. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi perfectă! Încă de dimineață, totul este conform planului și nimic nu-ți poate strica buna dispoziție. Rezolvi tot ceea ce ți-ai propus și închei seara pe ritmuri de dans!

Horoscop 23 martie 2024. Săgetător

Săgetătorii ar putea simți nevoia să se concentreze pe aspectele emoționale ale vieții lor azi. Este important să vă ascultați intuiția și să vă acordați timp pentru reflecție și introspecție.

Horoscop 23 martie 2024. Capricorn

Ai parte de o mare dezamăgire din cercul prietenilor sau chiar din rândul familiei. Nu te așteptai să fii trădat chiar de această persoană dragă, însă este o lecție ce te va ajuta mult pe viitor. Descarcă-te și încearcă să primești vestea cu calm.

Horoscop 23 martie 2024. Vărsător

Pe plan amoros ai parte din nou de conflicte. Dacă lucrurile au mers bine o perioadă, iar sunt tensiuni între voi și nu reușiți să ajungeți la un numitor comun. Nu sunteți într-o dispoziție bună, așa că vă petreceți ziua făcând diferite activități, însă fără a comunica prea mult.

Horoscop 23 martie 2024. Pești

Peștii își îndeplinesc unele dorințe mai vechi. Fie că este vorba despre o achiziție sau despre o întâlnire cu persoane dragi, nativii vor trăi un sentiment de împlinire în aceste zile. Astrologii le recomandă să se bucure din plin de schimbările din viața lor.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton