Horoscop 23 septembrie 2023. Zodiile care se îndrăgostesc

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi încărcată de emoții negative pentru unele zodii, însă altele au parte de mult romantism. Taurii au ocazia să socializeze mai mult, Leii își încarcă bateriile, iar Vărsătorii nu se pot relaxa. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 septembrie 2023. Berbec

Pentru Berbeci, se anunță o zi încărcată din punct de vedere emoțional. Nativii pot avea parte de dispute cu partenerul de cuplu, din cauza banilor sau a geloziei. Astrologii vă îndeamnă să abordați o atitudine calmă și să încercați să înțelegeți de unde pornesc problemele. Certurile fac mai mult rău în contextul de față.

Horoscop 23 septembrie 2023. Taur

Taurii au parte de o zi liniștită și petrec timp de calitate cu prietenii sau familia. Nativii au ocazia să ceară sfatul cu privire la unele problemele din cursul săptămânii. Fiți deschis cu persoanele pe care le simțiți aproape de sufletul vostru.

Horoscop 23 septembrie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de momente plăcute în compania partenerului de cuplu. Dacă în ultima perioadă relația a părut că stagnează, a venit momentul ca lucrurile să intre într-o sferă mai romantică. Astrologii vă îndeamnă să vă bucurați de momentele frumoase, căci se anunță o perioadă mai încărcată.

Horoscop 23 septembrie 2023. Rac

Astăzi, Racii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. După o lungă perioadă se singurătate, a venit momentul ca nativii să întâlnească o persoană cu totul și cu totul specială. Specialiștii în astrologie vă recomandă să vă lăsați purtați de sentimente, nu de rațiune.

Citește și: Renumiții medici Cristian Paleru și Cornel Petreanu de la Spitalul Marius Nasta, reținuți pentru că luau mită de la pacienți. Celor fără bani le cereau hainele de pe ei sau cuponul de pensie

Citește și: Milionarul Călin Donca ar fi fost arestat din cauza unei foste iubite: „Pentru că nu i-am dat o mașină a zis că-mi trimite greutăţi”

Citește și: Cum se descurcă Oana Roman ca mamă singură, după despărțirea de Marius Elisei: „Nu am de ales. Sunt obligată să…”

Citește și: Scandal între Dorian Popa și Silviu Faiăr. Artistul a reacționat după ce a fost atacat, pe motiv că face reclamă jocurilor de noroc: „Nefericirea altuia…”

Horoscop 23 septembrie 2023. Leu

Leii au parte de o zi relaxantă și își încarcă bateriile. A fost o săptămână solicitantă, cu multe cerințe la locul de muncă, lucru care v-a stors de energie. Zilele acestea, acordați mai multă atenție sănătății și partenerului de cuplu.

Horoscop 23 septembrie 2023. Fecioară

Pentru Fecioare, se anunță o zi destul de încărcată de emoții negative. Gândul la o persoană din trecut vă provoacă resentimente, însă este doar o pasă. Zilele următoare, veți avea o stare de spirit mult mai bună și este posibil să primiți vești bune în sfera financiară.

Horoscop 23 septembrie 2023. Balanță

Se anunță o zi cu multă distracție pentru Balanțe. Nativii merg la o petrecere aniversară sau o adunare cu prietenii, prilej cu care revăd persoanele dragi și se distează copios. S-ar putea să resimțiți oboseala în zilele care urmează.

Horoscop 23 septembrie 2023. Scorpion

Astăzi, Scorpionii au ocazia să se reconecteze cu partenerul de cuplu. Dacă v-ați simțit distant în ultima perioadă, a venit momentul să recurgeți la romantism și gesturi de tandrețe. Veți reuși să provocați reacții frumoase din partea jumătății voastre.

Horoscop 23 septembrie 2023. Săgetător

Astăzi, Săgetătorii au toate șansele să-și găsească sufletul pereche. Când vă așteptați mai puțin, puteți intra în atenția unei persoane deosebite. Dragostea plutește în aer în următoarea perioadă.

Horoscop 23 septembrie 2023. Capricorn

Se anunță o zi destul de conflictuală pentru Capricorni. Nativii nu sunt în relații prea bune cu membrii familiei și tins să se izoleze, evitând dialogul deschis. Astrologii vă îndeamnă să vă schimbați atitudinea și să remediați problemele, căci riscați să-i răniți pe ceilalți.

Horoscop 23 septembrie 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi destul de încărcată. V-ați propus să vă relaxați, însă sunteți implicat în diferite treburi casnice și nu puteți refuza dorințele unor persoane apropiate. Spre seară, puteți răsufla ușurați, însă nu pentru mult timp, căci următoarele zile se anunță pline de responsabilități.

Horoscop 23 septembrie 2023. Pești

Pentru Pești, nu se anunță o zi prea bună. Nativii ar putea pierde o sumă importantă de bani sau intră în conflict cu partenerul de cuplu. Astrologii vă îndeamnă să fiți prudent și restabiliți relațiile cu cei dragi.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton