Horoscop 24 februarie 2022. Zodiile care se ceartă cu partenerul de Dragobete

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 24 februarie 2022. De Dragobete, se anunţă o zi bună pentru relaţiile de cuplu, dar nu pentru toate zodiile. Unii nativi vor sta prost cu nervii și își pot vărsa năduful asupra partenerului, iar asta poate genera conflicte mai mici sau mai mari. Pe 24 februarie 2022, de Dragobete, ar fi indicat să faceți pauză de la ceartă, dar nu toate zodiile vor reuși să-și păstreze calmul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Berbec

Veţi primi un telefon neaşteptat sau unu e-mail din partea unul coleg de muncă. Iar asta ar putea însemna câteva ore suplimentare pe care trebuie să le faceți. Simțiți că cineva profită pe nedrept de dvs și aveți tendința să vă răzbunați pe partener. Încearcă să nu forțezi limitele pentru a nu avea surprize neplăcute ulterior și pentru că vei regreta. Lasă la birou neînțelegerile de la birou și acasă petrece Dragobetele la lumina lumânărilor.

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Taur

Nativii zodiei Taur se confruntă cu neînțelegeri din partea prietenilor și familiei. Astăzi, vă simțiți confuzi și răniți, mai ales că nu sunteți în cele mai bune toane. Evitați pe cât puteți discuțiile și încercați să spuneți ceea ce aveți pe suflet. Gândește-te ce ți-ar plăcea ție să auzi de la partener și cum ai vrea să se desfășoare ziua de astăzi, iar totul va fi mult mai simplu. Astfel, vei evita un scandal din nimicuri. Lasă reproșurile pentru altădată!

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Gemeni

Gemenii găsesc defecțiuni casnice care le dă nativilor adevărate bătăi de cap. Poate fi vorba despre instalațiile casnice, prize sau chiar vopsitul pereților. Dacă nu le rezolvați la timp, s-ar putea să aveți o pagubă și mai mare. Dacă vrei să îți impresionezi partenerul de viață, de Dragobete este cel mai bun moment pentru a o face. Profită de ocazie și dă frâu liber imaginației.

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Rac

Astăzi, Racii au parte de o comunicare ciudată. Veți primi apeluri telefonice care se vor întrerupe, dar și e-mailuri fără conținut care vă vor debusola. Acum nu trebuie să îți mai ascunzi sentimentele, ci mai degarbă asumă-ți ceea ce se întâmplă în sufletul tău. Ai numai de câștigat dacă ești sincer și te porți cu omul drag așa cum ai vrea și tu să se poarte cineva cu tine.

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Leu

Probabil veți fi nevoit să investigați de unii singuri. Este posibil ca un document să se fi pierdut printre dosare. În decurusul zilei de astăzi veți reuși să găsiți ceea ce căutați, spre încântarea tuturor. Astăzi, de Dragobete, trebuie să eviți să te cerți sau să porți discuții pe teme care pot stârni controverse pentru că va ieși din țânțar armăsar. Va fi o adevărată provocare să îți păstrezi calmul, dar dacă vrei, poți!

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre Monica și șoferul Ricky Martin.S-a spus că au fost amanți!

Citește și: Mădălin Ionescu, în stare gravă la Matei Balș, după ce s-a infectat cu Omicron:„Plămânii au fost afectați. Încă nu sunt refăcut

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Fecioară

Secretele unei persoane apropiate vor ieși la iveală. Acest lucru s-ar putea să vă tulbure puțin. Nu vă faceți griji! Până mâine totul va fi uitat. Dacă dețineți afaceri, aveți grijă cum le gestionați.

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Balanță

S-ar putea să primiți niște vești ciudate despre niște prieteni care locuiesc la mare depărtare. Poți primi cea mai puternică dovadă de iubire, având în vedere că partenerul va ține cont de dorințele tale. Nu uita să ții și tu cont de ale lui. Este la fel de frumos să dăruiești pe cât este să primești. Nu uita asta!

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Scorpion

Astăzi veți veți avea o intuiție extraordinară. Astăzi s-ar putea să aveți parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Ar trebui să vă concentrați mai mult pe micile plăceri ale vieții și găsiți o modalitate frumoasă de a vă spune unul altora neplăcerile, fără să vă jigniți.

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Săgetător

Astăzi ar fi de preferat să evitați orice neînțelegere, în special cu partenerul. Chiar și în ziua de Dragobete, pe tine te preocupă ceva mai mult problemele legate de familie. Va fi nevoie să porți mai multe discuții pentru a pune totul în ordine.

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Capricorn

Nu vă faceți griji. Puteți face întotdeauna sarcinile mai târziu. Astăzi veți primi un apel foarte important. S-ar putea să fiți atât de încântați de apel, încât să nu vă mai aflați în starea de spirit potrivită pentru a vă termina treaba, te sfătuiesc astrele. Mai bine discutați pentru a găsi o rezolvare pentru această situație tensionată.

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Vărsător

Este posibil să trebuiască să vă confruntați cu întârzieri atunci când încercați să faceți aranjamente. Nu vor lipsi gesturile tandre, romantismul de Dragobete, astfel că ziua va fi una specială din toate punctele de vedere. Bucură-te de ea și nu mai căuta nod în papură partenerului, cum faci de regulă!

Horoscop 24 februarie 2022 pentru Pești

Astăzi veți întâmpina discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, însă, la finalul zilei veți avea parte de o cină romantică. Se poate ca astăzi să primiți o veste legată de o schimbare pe plan profesional. Este însă recomandat să vă impuneţi punctul de vedere raportat la o discuţie despre o altă persoană.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton