Horoscop 24 iulie 2024. Două zodii renasc și închid capitole dureroase

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu mari schimbări pentru unii nativi ai zodiacului. Gemenii se bucură de micile plăceri ale vieții, Balanțele sunt solicitate din toate părțile, iar Vărsătorii sunt pe cale să înceapă noi proiecte. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 24 iulie 2024. Berbec

Berbecii au parte de vești bune în sfera sentimentală. Depășiți o perioadă marcată de tensiuni și sunteți pregătit să începeți un nou capitol. Ștergeți cu buretele tot ce s-a întâmplat până acum și sunteți determinat să vă dedicați cu totul planurilor de viitor.

Horoscop 24 iulie 2024. Taur

Ziua se anunță destul de dificilă pentru Tauri. Nu vă simțiți prea bine, iar discuțiile tensionate cu colegii de muncă vă creează un disconfort. E o perioadă perfectă să aveți în vedere și alte oportunități ce vă ies în cale.

Horoscop 24 iulie 2024. Gemeni

O zi relaxantă și plină de vești bune pentru Gemeni. După o perioadă mai stresantă, a venit momentul să vă relaxați și să vă bucurați de micile plăceri ale vieții. Relațiile cu cei din jur par să meargă din ce în ce mai bine.

Horoscop 24 iulie 2024. Rac

Mari conflicte în dragoste pentru Raci. E momentul să încheiați o relație toxică și să vă mutați atenția pe alte aspecte ale vieții. Simți că renaști în această perioadă și te așteaptă schimbări pozitive pe toate planurile.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați pentru evaziune fiscală: „Nu doresc răul nimănui și…”

Citește și: Jador s-a înscris la doctorat, dar a renunțat. De ce a ales să facă muzică: „Mi-am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019″

Citește și: Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării: „Ești superbă'

Citește și: Diana Șoșoacă a fost dată afară din Parlamentul European, după ce și-a pus botniță și a urlat în ședință: „Avem o Europă care decide pentru toți. Nu suntem sclavi!”

Horoscop 24 iulie 2024. Leu

Leii traversează o zi destul de încărcată. Nu te simți foarte productiv, însă ai multe proiecte lăsate în așteptare și promisiuni de îndeplinit. Te simți extenuat la finalul zilei.

Horoscop 24 iulie 2024. Fecioară

Fecioarele sunt favoritele astrelor în această zi. Totul pare să meargă excelent, mai ales la capitolul sentimental. Partenerul vă surprinde plăcut, iar flacăra iubirii pare să ardă din ce în ce mai puternic.

Horoscop 24 iulie 2024. Balanță

O zi tensionată și plină de stres pentru Balanțe. Sunteți solicitat din toate părțile și nu știți cu ce să începeți. Încercați să vă odihniți mai mult în această perioadă și să acordați prioritate sănătății.

Horoscop 24 iulie 2024. Scorpion

O zi plină de conflicte pentru Scorpioni. Se pot ivi ample discuții în relația cu partenerul de cuplu. Doar prin dialog deschis și sinceritate puteți evita escaladarea situației.

Horoscop 24 iulie 2024. Săgetător

O zi cât se poate de bună pentru Săgetători. Aveți rezultate excelente la muncă și pare că sunteți tot mai aproape să vă întâlniți jumătatea. Fiți deschis la propuneri și socializați din plin.

Horoscop 24 iulie 2024. Capricorn

Capricornii au parte de o zi monotonă. Nimic nu vă surprinde, însă asta e doar liniștea dinaintea furtunii. Vă așteaptă o perioadă aglomerată, plină de evenimente neplanificate. Aveți grijă cum vă cheltuiți banii.

Horoscop 24 iulie 2024. Vărsător

O zi excelentă pentru Vărsători. Sunteți productiv și vă bate gândul să începeți și alte proiecte, în afara muncii. Urmează o perioadă în care descoperiți noi pasiuni, legați prietenii, ieșiți în evidență.

Horoscop 24 iulie 2024. Pești

Peștii traversează o zi destul de tensionată. Conflictele se ivesc când vă așteptați mai puțin, iar atitudinea unor prieteni vă provoacă dezamăgire. Fiți atent ce comunicați și, mai ales, cui alegeți să vă confesați.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton