Horoscop 24 mai 2024. Tensiuni și provocări pentru două semne de aer

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu tensiuni și provocări pentru unii nativi ai zodiacului. Taurii sunt acaparați de muncă, Balanțele au conflicte la locul de muncă, iar Peștii se bucură de timpul liber. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 mai 2024. Berbec

Berbecii au parte de un sfârșit de săptămână fenomenal. Vă merge bine în carieră, sunt șanse mari să avansați, iar dragostea vă poate bate oricând la ușă. Astrologii vă îndeamnă să vă urmați inima.

Horoscop 24 mai 2024. Taur

O zi destul de solicitantă pentru Tauri. Sunteți acaparat de sarcinile de la locul de muncă, dar și de promisiunile pe care le-ați făcut unora. Resimțiți oboseala spre seară, însă vin zile mai liniștite, arată previziunile astrale.

Horoscop 24 mai 2024. Gemeni

Gemenii au parte de multe provocări în această zi. Lucrurile se precipită atât la locul de muncă, cât și în relația cu partenerul de cuplu. Trebuie să abordați situațiile delicate cu calm, vă îndeamnă specialiștii în astrologie.

Horoscop 24 mai 2024. Rac

Ziua se anunță cu surprize în dragoste pentru Raci. Sunt șanse mari să intrați în atenția unei persoane speciale. De altfel, vă pot ieși în cale noi oportunități profesionale.

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin: „A plecat în cer, la soția lui. Ne spunea cât suferă de dorul ei…'

Citește și: Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache, deși aveau planuri de nuntă: „Am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite. Nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche. Cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, după despărțirea de Andrei Bivolan

Citește și: Dan Badea a cerut-o pe Mădălina în căsătorie la un restaurant din Las Vegas, deși locația inițială trebuia să fie Marele Canion. De ce nu a reușit și cum l-a ajutat Amalia Năstase: „A fost foarte bine că a așteptat, pentru că…”

Horoscop 24 mai 2024. Leu

Leii traversează o zi destul de aglomerată. Degeaba v-ați propus să vă relaxați, căci sunteți solicitat din toate părțile. E bine să vă reîncărcați bateriile în timpul liber și să vă reorganizați programul.

Horoscop 24 mai 2024. Fecioară

Fecioarele sunt favoritele astrelor în această zi. Vă merge excelent pe toate planurile, în special în carieră. După luni întregi de efort constant, aveți toate șansele să avansați în funcție.

Horoscop 24 mai 2024. Balanță

Zi tensionată pentru Balanțe. Se pot ivi conflicte la locul de muncă sau cu partenerul de cuplu. Sunteți iritat, destul de obosit și vă tentează să aruncați cu vorbe grele. Faceți tot posibilul să adoptați o atitudine calmă, căci veți avea de pierdut pe termen lung.

Horoscop 24 mai 2024. Scorpion

Scorpionii se reconectează cu partenerul de cuplu în această zi. Relația pare să-și revină după o perioadă marcată de conflicte. N-ar fi rău să celebrați împăcarea la o cină romantică.

Horoscop 24 mai 2024. Săgetător

Ziua se anunță destul de senină pentru Săgetători. Vă merge bine în carieră și sunteți împăcat cu deciziile luate până în acest moment. E o perioadă prielnică pentru schimbări în dragoste, arată previziunile astrale.

Horoscop 24 mai 2024. Capricorn

Capricornii traversează o zi liniștită, fără evenimente majore. Sunt șanse să apar tensiuni în relația cu partenerul de cuplu, dar nimic care să vă îngrijoreze. E indicat să condimentați puțin relația.

Horoscop 24 mai 2024. Vărsător

Vărsătorii marchează realizări în carieră și sunt lăudați de superiori. Vă faceți treaba cât se poate de bine și puteți fi propus pentru o funcție la care visați de ceva vreme.

Horoscop 24 mai 2024. Pești

Zi senină și liniștită pentru Pești. Vă bucurați de timpul liber și nu e exclus să primiți vizita unor prieteni dragi. Aceste momente vă readuc optimismul și zâmbetul pe buze.

Sursa foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton