Horoscop 25 aprilie 2023. Zodia care va avansa la locul de muncă

 Oana Pantazi
.

Horoscop 25 aprilie 2023. Azi apar pentru mulți nativi oportunități în dragoste, dar și la locul de muncă. Astrele vor adăuga însă în pachet și câteva provocări, pentru că nimic nu se obține fără efort… Iată care sunt zodiile care vor fi favorizate azi și cine sunt cei care vor duce lupte crâncene pe anumite planuri, dar vor învinge în final!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 aprilie 2023. Berbec

Azi ai noroc la bani, dar nu și în dragoste, așa că ar fi bine să te concentrezi mai degrabă asupra muncii. Dacă i-ai greșit persoanei iubite, azi nu e ziua potrivită să-i ceri scuze, fiindcă vei sfârși prin a te victimiza, iar asta nu va fi pe placul ei. Mai bine așteaptă weekendul și fă-i o invitație la munte!

Horoscop 25 aprilie 2023. Taur

Pe tine astrele te favorizează pe plan sentimental, așa că ar fi bine să profiți din plin de această relaxare. E posibil ca azi să cunoști pe cineva sau o fostă iubire să revină în viața ta și să-ți propună să reluați relația. N-ar strica să nu te entuziasmezi înainte de a-i afla intențiile, dar și statusul amoros real.

Horoscop 25 aprilie 2023. Gemeni

Azi vei avea de făcut o alegere importantă. Vei primi o ofertă de job greu de refuzat, dar, pe de altă parțte, în balanță va atârna greu relația de cuplu… Jumătatea ta nu va accepta ca pentru bani să lipsești din viașa ei și mai mult decât o faci. În cele din urmă vei alege familia în destrimentul carierei.

Citește și: 5 zodii care fac față cu greu despărțirii de fostul partener

Citește și: 6 motive pentru care Săgetătorul este cea mai bună zodie

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: 5 zodii care devin dificile atunci când iubesc

Citește și: Topul celor mai puțin geloase zodii

Horoscop 25 aprilie 2023. Rac

În sfârșit azi te vei dedica în exclusivitate familiei și partenerului de viață… Asta, evident, după ce vei trece prin furcile caudine la job, unde apar niște probleme cu colegii. Cum nimic nu e mai important pentru tine decât cei dragi, în pofida oboselii evidente, spre seară vei face planuri pentru proxima ieșire în doi.

Horoscop 25 aprilie 2023. Leu

Simți ceva ce n-ai mai simțit de mult și te temi că sentimentele pe care i le arăți unui coleg de serviciu sunt mai mult decât unele de colegialitate. Nu e exclus ca între voi să aibă loc un coup de foudre, însă dacă amândoi sunteți implicați în alte relații nu veți reuși să păstrați secretul sub nicio formă…

Horoscop 25 aprilie 2023. Fecioară

Viața ta e destul de complicată în această perioadă… La job aștepți o avansare, dar și în viața personală speri la mai mult, mai ales dacă ești într-o relație de mult timp. E posibil ca azi să-ți pierzi răbdarea și să-ți pui partenerul să aleagă, mai ales dacă ți-a sunat ceasul biologic și speri să vă măriți familia.

Horoscop 25 aprilie 2023. Balanță

Dacă îți joci cărțile așa cum trebuie, azi vei avea parte de cea mai mare împlinire profesională de până acum. E vorba nu doar de un salariu mai mare, ci și de un post net superior în ierarhie. Acesta va veni la pachet însă cu mai mult atribuții, însă asta nu te sperie. Adrenalina veștii va funcționa perfect o vreme.

Horoscop 25 aprilie 2023. Scorpion

Și pe tine te favorizează astrele din punct de vedere profesional, așa că nu e exclus să primești o ofertă de avansare în schemă. Tu ții însă prea mult la independență și la timpul tău liber, așa că, cel mai probabil, vei prefera să rămâi în poziția actuală. Latura amoroasă este și ea excelent aspectată.

Horoscop 25 aprilie 2023. Săgetător

În ultimul timp, ai cam neglijat sarcinile de serviciu, iar acum a venit scadența. Taskurile se aglomerează, șefii vor țipa la tine, iar tu te vei răzbuna pe colegi sau pe subalterni. Atenție la ce spui, pentru că s-ar putea ca cineva să te reclame! În compensație, lucrurile se îndreaptă vizibil în planul amoros, relația de cuplu merge mult mai bine.

Horoscop 25 aprilie 2023. Capricorn

Astrele te copleșesc pur și simplu pe toate planurile. Apar noutăți la job, în viața de familie, dar și în cea sentimentală, iar toate sunt de bun augur, totul e să și profiți la timp de relaxarea pe care ți-o oferă astrele. Ba chiar ai noroc și la bani! Sănătatea, în schimb, nu e la fel de bine aspectată, iar asta fiindcă faci excese alimentare!

Horoscop 25 aprilie 2023. Vărsător

Cineva din trecut va reveni în viața ta, iar dacă ai pe cineva, vor apărea probleme, pentru că nu se va lăsa cu una, cu două. Mai mult, vei realiza că nici ție nu îți displace această intervenție, însă trebuie să realizezi că s-ar putea să dai vrabia din mână… și să pierzi tot ce-ai construit cu greu.

Horoscop 25 aprilie 2023. Pești

Îți merge bine pe plan profesional, însă relația de cuplu a cam început să scârțâie… Perechea ta e tot mai deranjată de flirturile tale aparent nevinovate. Sigur, nu e vina ta că ai sez-appeal, dar e vina ta că inițiezi aceste jocuri cu persoane de sex opus, mai ales în prezența jumătății tale. Nu-ți pune relația în pericol doar ca să-ți satisfaci ego-ul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton