Horoscop 25 aprilie 2024. Conflicte pe plan amoros și necazuri la locul de muncă pentru trei zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 25 aprilie 2024. Conflicte pe plan amoros și necazuri la locul de muncă pentru trei zodii. Totuși, astrele nu au pregătit doar vești proaste pentru nativi, ci și unele foarte bune. Vezi cine are mare noroc la bani, cine își îndeplinește cea mai mare dorință, dar și care sunt zodiile ce întâmpină probleme pe mai multe planuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 aprilie 2024. Berbec

Începi ziua cu stângul, fiindcă nimic nu pare să-ți meargă bine încă de la primele ore ale dimineții. Nu ai deloc o stare bună, ești irascibili și transmiți în jurul tău această stare. Totuși, trebuie să îți păstrezi calmul și să vezi cum poți rezolva lucrurile.

Horoscop 25 aprilie 2024. Taur

Ai mare grijă de starea de sănătate. În ultima vreme corpul ți-a transmis câteva semnale destul de importante, care nu sunt deloc de ignorat. Mergi la un medic și nu mai amâna vizitele pe motiv că totul este de la stres sau oboseală.

Horoscop 25 aprilie 2024. Gemeni

Ai parte de o zi productivă, în care reușești să îți duci la bun sfârșit toate planurile și să nu mai rămâi în urmă. Ai un vibe bun, tocmai pentru că ai rezolvat toate problemele, astfel că închei seara în compania unor persoane dragi.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 25 aprilie 2024. Rac

Racii au probleme mari pe plan amoros. De mai multe zile tu și persoana iubită sunteți protagoniștii unor conflicte greu de descris. Lucrurile nu merg tocmai bine între voi, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Ai grijă la deciziile pe care le iei.

Horoscop 25 aprilie 2024. Leu

Îți faci planuri mari pentru zilele următoare și abia aștepți să le pui în aplicare. Abia aștepți weekend-ul, mai ales că te așteptat o mare petrecere. Ce-i drept, după perioada încărcată pe care ai avut-o, vine perfect acest party.

Horoscop 25 aprilie 2024. Fecioară

Ai mare noroc la bani în ultima perioadă! Faci bani cu carul și o duci foarte bine din acest punct de vedere. Reușești să pui în aplicare toți ce ți-ai dorit și nu-ți faci griji din punct de vedere financiar. Nici pe plan amoros nu o duci deloc rău.

Citește și: Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce Pepe a spus că Raluca Pastramă l-a înșelat în timpul căsniciei: 'Este un subiect…' Ce a povestit artistul / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fentat Anca Dinicu o probă de admitere la Facultatea de Teatru: „Chiar nu am voce, o să iau niște lecții de canto'

Horoscop 25 aprilie 2024. Balanță

Ai avut parte de zile pline și mai puțin plăcute, însă acum a sosit vremea să te relaxezi și să profiți de zilele libere pe care le ai. Ești liniștită, mai ales sufletește, ceea ce te face să ai mereu un vibe pozitiv. Totul merge bine pentru tine în perioada următoare.

Horoscop 25 aprilie 2024. Scorpion

Nu ai de ce să îți faci griji. Ești urmărită de noroc pe toate planurile. Ți-ai îndeplinit unul dintre cele mai mari dorințe, iar în continuare ești pe drumul schimbărilor. Vrei să ajungi cea mai bună variantă a ta și investești în tot ceea ce te face fericită. Ține-o tot așa!

Horoscop 25 aprilie 2024. Săgetător

Ziua se anunță destul de tensionată pentru Săgetători. Sunt șanse mari să intrați în conflict cu partanerul de cuplu sau colegii de la locul de muncă. Aveți o stare generală proastă și puteți răbufni în orice moment, astfel că certurile sunt la ordinea zilei.

Horoscop 25 aprilie 2024. Capricorn

Capricornii traversează o perioadă marcată de romantism și pun la cale planuri de căsătorie, arată previziunile astrale. Sunt șanse mari să faceți progrese și în carieră, după luni întregi de eforturi constante.

Horoscop 25 aprilie 2024. Vărsător

Vărsătorii traversează o zi delicată. Vă simțiți acaparat de remușcări și aveți tendința să fiți mai irascibil cu cei din jur. Astrologii vă îndeamnă să indentificați sursa problemelor și să căutați soluții, în loc să amplificație starea de tensiune și izbucnirea unui conflict.

Horoscop 25 aprilie 2024. Pești

Ai o zi încărcată la locul de muncă, însă faci față cu brio tuturor provocărilor. Totuși, ai parte de multe bucurii când ajungi acasă și îi vezi pe cei dragi. Închei seara într-o notă romantică cu persoana iubită și ești recunoscător pentru tot ceea ce ai.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton