Horoscop 25 ianuarie 2022. Ce zodii dau lovitura în dragoste

 Oana Pantazi
.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Astrele au surprize frumoase în această zi pentru mulți dintre nativii zodiacului, care vor da lovitura atât pe plan financiar, cât și amoros. Pe de altă parte, unii nativi vor trebui să-și revizuiască viața și planurile pentru viitorul apropiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 ianuarie 2022. Berbec

Ai nevoie de bani mai mult ca niciodată, însă greșești dacă aștepți ajutor din partea prietenilor și a familiei. Suma de care ai nevoie ca de apă va veni în cele din urmă, însă va trebui să te zbați pentru asta. Latura sentimentală este, în schimb, bine aspectată și ai toate șansele să-ți găsești pe cineva, dacă ești singură.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Taur

Ar fi bine ca zi, mai mult ca niciodată, să te abții de la comentarii malițioase și de la judecăți de valoare, în special la job. Astrele te ajută pe plan financiar, însă s-ar putea să nu mai ai cu cine să te bucuri de această reușită… Partenerul de viață s-ar putea să-ți dea un ultimatum chiar azi, din nefericire…

Horoscop 25 ianuarie 2022. Gemeni

Ai toate șansele azi să primești o ofertă de job greu de refuzat, cel puțin din punct de vedere financiar. Teama de necunoscut te sperie însă și te face să eziți. Gândește-te bine, e posibil să nu te mai întâlnești cu un asemenea noroc! Astrele îți surâd și pe plan amoros și nu e exclus ca tot azi să te alegi cu un nou partener.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 25 ianuarie 2022. Rac

Vei avea parte de o zi destul de agitată la job, iar asta deoarce lupți pentru ideile tale chiar și atunci când știi că nu ai dreptate… Atenție, ești pe cale să-ți faci dușmani și printre șefi! Din fericire, stai bine pe plan material, dar și sentimental, așadar îndreaptă-ți atenția spre aceste laturi ale vieții tale.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Leu

Pentru tine, ziua de azi va fi una destul de ciudată pe toate planurile. Cumva vei reuși să intri în diverse încurcături atât la job, cât și acasă, așa că ar fi bine să rămâi cât mai low profile. Nu intra în discuții cu partenerul tău, azi nu vei avea șanse să te impui! În schimb, latura materială e bine aspectată.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Fecioară

Astrele te sfătuiesc să nu intri azi în conflict cu nimeni… Dacă la job vei reuși, acasă nu te va lăsa inima să nu-ți pui partenerul la punct, iar ulterior vei regreta. E indicat ca azi să nu faci cheltuieli de niciun fel, oricât te-ar tenta reducerile de pe site-uri. Spre seară, primești o veste bună de la un apropiat.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Balanță

Ai planuri mari privind jobul, dar și viața personală. Ar fi bine, totuși, să le iei pe rând. Graba de a-ți atinge scopurile nu va fi înțeleasă de cei din jur și e posibil să intri în conflict cu familia, dar și cu jumătatea ta. Azi ai noroc la bani, în schimb, și ai putea face o investiție de viitor.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Scorpion

Azi ești într-o dispoziție romantică deosebită, iar astrele te susțin. Pe de altă parte, ai nevoie de adrenalină, așadar ai putea da curs unei aventuri care nu se va transforma într-o relație de cursă lungă. La început te va flata atenția primită, însă s-ar putea să te îndrăgostești si să suferi pe măsură…

Horoscop 25 ianuarie 2022. Săgetător

Probabil ziua de azi va fi înscrisă în calendar, deoarece vei decreta că te-ai săturat de muncă și a inevoie de o vacanță cât de repede. Mai mult, vei începe să-ți faci planuri și chiar să cauți bilete de avion. Astrele te vor răsplăti și s-ar putea, dacă ești singură în această perioadă, să-ți găsești un însoțitor de sex masculin.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Capricorn

Vei număra pur și simplu orele azi, doar va trece ziua mai repede! Din păcate, vei reuși să te cerți cu toată lumea și nu vei admite că dreptatea e pe undeva pe la jumătate. E indicat ca azi să nu semnezi contracte și să nu încerci să pui pe picioare vreo afacere, ești departe de a gândi limpede! Ai, în schimb, noroc la bani.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Vărsător

Azi va trebui să uzezi de toată diplomația de care ești în stare, pentru a dezamorsa niște situații delicate, atât la job, cât și în familie. Mai mult, partenerul tău te va acuza de infidelitate sau va face o criză de gelozie nejustificată. Înainte de a izbucni, amintește-ți cui i-ai făcut confidențe despre viața ta personală!

Horoscop 25 ianuarie. Pești

La job ar fi bine să ieși puțin din umbră, faptul că nu-ți place să fii în lumina reflectoarelor nu te va ajuta să avansezi în funcție, așa cum îți dorești. Discreția care te caracterizează te va ajuta însă pe plan personal – persoana iubită îți va face o confidență care va schimba multe în relația voastră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton