Horoscop 25 iulie 2023. Decizii importante pentru Pești și Gemeni

 Oana Pantazi
.

Horoscop 25 iulie 2023. Azi va fi o zi destul de agitată, pentru majoritatea nativilor, pe toate planurile. Provocările la care îi vor supune astrele vor fi destul de solicitante, însă nu de netrecut. Unii vor primi niște lecții extrem de prețioase atât pe plan profesional, cât și personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 iulie 2023. Berbec

Te deranjează foarte mult faptul că, deși ai atâta experiență, trebuie să confirmi permanent la job. Poate a venit momentul să găsești un loc de muncă unde să nu ai salariu de începător la un post cu atâta răspundere. În contrapartidă, astrele te favorizează din plin azi pe plan sentimental.

Horoscop 25 iulie 2023. Taur

Nu e cea mai bună zi a ta, însă, din fericire, vei reuși să depășești momentele dificile de la job datorită alianței cu un superior care te are la suflet. Acasă, în schimb, nu vei avea parte de aliați, ci dimpotrivă, te vei lupta cu toată familia, dar și cu partenerul. Problema, legată de bani, se va rezolva în mod neașteptat.

Horoscop 25 iulie 2023. Gemeni

Deși aștepți o schimbare pe plan profesional, aceasta se va produce, mai mult ca sigur, pe plan personal. Dacă ești într-o relație care te nemulțumește, de tip toxic, sau partenerul te-a înșelat, este foarte posibil să-i pui capăt aici. Mai mult, sunt mari șanse să-ți găsești pe altcineva în cel mai scurt timp.

Citește și: Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

Citește și: 3 zodii care fug de căsătorie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 25 iulie 2023. Rac

O zi perfectă pentru tine atât la job, cât și pe plan personal! Astrele te vor pune însă la încercare – în viața ta va reveni cineva din trecut, iar revederea te va cam da peste cap, mai ales dacă ești într-o altă relație în momentul de față. Înainte de a da curs oricărui gând de împăcare, amintește-ți de ce v-ați despărțit inițial!

Horoscop 25 iulie 2023. Leu

În ceea ce te privește, e o zi perfectă pentru tranzacții financiare și decizii legate de bani. Totuși, dacă ai de gând să faci un credit pentru casă sau mașină, sfătuiește-te nu doar cu partenerul, ci și cu cineva din domeniul bancar. Îți merge bine și pe plan profesional, iar azxi vei primi o veste bună de la șefi.

Horoscop 25 iulie 2023. Fecioară

Azi nu reușește nimeni să-ți intre în voie, dar nu te baza pe faptul că lumea te apreciază/simpatizează! Colegii și mai ales superiorii nu-ți vor suporta comentariile, care vor fi considerate impertinente și nu e exclus să iasă scandal. Abia spre seară se liniștesc apele, odată cu vizita unui prieten vechi.

Horoscop 25 iulie 2023. Balanță

La job vei reuși să ieși dintr-o situație care ți-ar fi putut pune postul în pericol. Cu ocazia asta, vei constata că nu toți cei care-ți sunt apropiați îți sunt și prieteni… Azi apar probleme și în relația de cuplu, dar ar fi bine să-ți confrunți partenerul și nu să crezi în poveștile pe care ți le servesc așa-zișii prieteni.

Horoscop 25 iulie 2023. Scorpion

Apar oportunități nesperate pentru tine pe plan profesional și ar fi bine să le iei în seamă, fiindcă astrele nu-ți vor mai face curând o asemenea surpriză. Dacă te temi de reacția jumătății tale, relația voastră are o problemă… Teoretic și practic, cel/cea de lângă tine ar trebui să te susțină necondiționat.

Horoscop 25 iulie 2023. Săgetător

La job, apele s-au liniștit, însă nu și în viața sentimentală… Perechea ta aproape că nu te mai vede la față de când lucrezi zi-lumină, iar asta amprentează grav relația de cuplu. Pe de-o parte ți se reproșează neimplicarea, pe de altă parte tu faci crize de gelozie în condițiile în care nu stai deloc pe-acasă!

Horoscop 25 iulie 2023. Capricorn

Azi nu-ți merge prea bine la job și nici pe plan sentimental, însă ai noroc la bani. E posibil ca cineva să-ți returneze o datorie la care nici nu mai visai sau să ți se ofere o colabirare extraprofesională pentru care să primești un avans consistent. Spre seară, te împaci și cu partenerul, după cearta de zilele trecute.

Horoscop 25 iulie 2023. Vărsător

Vești bune vin din sfera profesională, unde e posibil să primești, în sfârșit, o mărire de salariu. Nu la fel de bine îți merge pe plan personal, unde vei reuși să te cerți cu un prieten bun sau chiar mai mulți. Ți se vor reproșa, egoismul, lipsa de empatie și nu numai, dar adevărul e undeva la mijloc…

Horoscop 25 iulie 2023. Pești

Anul acesta nu a fost unul prea bun pentru tine pe plan profesional, însă azi s-ar putea să faci o mișcare îndrăzneață. Ori îți schimbi cu totul domeniul, ori alegi să te lansezi în afaceri pe cont propriu. Vei beneficia din plin de susținerea astrelor, inclusiv în dragoste, așadar… sky is the limit!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton