Horoscop 25 iulie 2024. Probleme de sănătate pentru două zodii

 Cica Cristina
.

Horoscop 25 iulie 2024. Se anunță o zi cu probleme de sănătate pentru două zodii, certuri și tensiuni în familie pentru alți nativi sau probleme financiare. Însă totul e bine atunci când se termină cu bine și când există sprijin. Iată ce spun astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 25 iulie 2024. Berbec

Vei avea de rezolvat o serie de sarcini, dar și de probleme de rezolvat la locul de muncă și numai cu mult calm vei reuși să duci totul la bun sfârșit. Așa că, nu te lăsa pradă tensiunii, ignoră comentariile răutăcioase și concentrează-te pe ce e cu adevărat important! Restul se va rezolva de la sine.

Horoscop 25 iulie 2024. Taur

Treci prin momente mai dificile, așa că o pauză nu ți-ar strica deloc. Nu de alta, dar nici să te lași copleșit de gândurile negative nu te ajută deloc. Ideal ar fi să-ți acorzi timp și să nu iei decizii pripite, pe care să le regreți apoi. Gândește-te de două ori înainte de pune în aplicare o anumită idee, de care nu ești sigur că e cea mai bună.

Horoscop 25 iulie 2024. Gemeni

Probleme de comunicare se întrevăd pentru Gemeni, dar nu numai. Nici cele de sănătate nu vă vor ocoli, așa că acordați o atenție mai mare simptomelor pe care nu le considerați minore. În ceea ce privește relațiile cu cei din jur, ascultați mai mult și fiți mai atenți la ce se întâmplă, de fapt, în jur.

Horoscop 25 iulie 2024. Rac

După o perioadă tumultoasă pe toate planurile, iată că soarele răsare și pe strada ta! Timpul petrecut în compania persoanei iubite îți prinde atât de bine, încât dai mai mult ranadament și la muncă și toate merg ca unse. Momente speciale și surprize romantice se întrevăd la orizont!

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce s-a trezit, de fapt, cu mascații la ușă: „Oameni incompetenți și au ajuns alți oameni nevinovați să plătească, poate și din vina mea, că…”

Citește și: Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat și care a fost ultima sa dorință. O nouă ipoteză este luată în calcul de anchetatori: „Avea probleme mari cu…'

Citește și: Bianca Brad, mesaj emoționant pentru fiul ei, care a împlinit 19 ani: „Existența lui mi-a dat sens, putere și curaj”. În ce țară va studia Luca și la ce facultate merge

Citește și: Ilie Năstase, despre relația cu Charlotte, fiica lui adoptivă: „Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o în telefon!”. De ce nu vrea să mai audă de ea și de fratele ei

Horoscop 25 iulie 2024. Leu

Ați muncit până la epuizare, așa că o pauză e binemeritată. Asta dacă nu vreți să vă confruntați cu problemele mai serioase de sănătate, decât aveți deja. Totul va fi mai ușor pentru că ai un sprijin și un aliat de nădejde în partenerul de viață, care te va răsfăța și te va ajuta cu orice ai nevoie.

Horoscop 25 iulie 2024. Fecioară

Ați tot întâmpinat probleme în relația de cuplu, dar acum e momentul să puneți lucrurile la punct și să lămuriți orice problemă ați avea. El e dispus să te asculte, așa că spune-i toate nemulțumurile, numai dacă spuneți ce aveți pe suflet veți putea ajunge la un consens și vă veți repara relația.

Horoscop 25 iulie 2024. Balanţă

Se anunță certuri în familie, iar tonul ridicat și ironiile nu vor face altceva decât să adâncească conflictul. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să discuți deschis despre ce anume te deranjează, astfel încât să depășiți cu toții momentele neplăcute și armonia să se instaleze din nou în familie.

Horoscop 25 iulie 2024. Scorpion

Gândurile negative vă tot încearcă. Dar evitați scenariile și gândiți pozitiv. De multe ori se spune că ce gândești, aia atragi. Așa că nu ar strica să emani gânduri frumoase și optimiste în univers. În plus, nu te costă nimic, nu-i așa? Și va contribui considerabil și la starea de bine.

Horoscop 25 iulie 2024. Săgetător

Vei avea parte de cheltuieli neașteptate, așa că mare atenție în ce investești banii în următoarea perioadă. Nu te grăbi să cumperi lucruri de care nu ai neapărată nevoie, căci neprăvăzutul așteaptă mereu după colț. În plus, nu ar strica să te consulți și cu partenerul privind unele achiziții.

Horoscop 25 iulie 2024. Capricorn

Ai planuri mari de viitor și, din fericire, vei avea parte și de susținere în acest sens, iar astăzi vei primi vestea cea bună. În plus, familia și apropiații te sprijină 100%, așa că nu ai de ce să-ți faci griji. Rezultatele vor fi chiar peste așteptări.

Horoscop 25 iulie 2024. Vărsător

Vei avea parte de o zi cam agitată, iar faptul că luna aceasta ai cam exagerat cu cheltuielile îți va cam da bătăi de cap. Din fericire, ai prieteni care îți vor sări în ajutor imediat, pentru a ieși rapid din impas. Important e să-ți înveți lecția!

Horoscop 25 iulie 2024. Peşti

Meriți mai mult, așa că ieși din zona de confort dacă vrei să ai parte de rezultate fabuloase. Nu lăsa monotonia să te acapareze și dă șanse noilor experiențe și aventuri. Vei avea numai de câștigat!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton