Horoscop 25 noiembrie 2023. Zodia care varsă lacrimi amare

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 25 noiembrie 2023. O zodie este predestinată suferinței astăzi, însă astrele vin și cu vești bune pentru restul nativilor. Chiar dacă ziua de azi este puternic influențată, mai multe zodii vor lua decizii neașteptate și se vor bucura la cote maxime! Vezi și tu ce ți-au rezervat astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 noiembrie 2023. Berbec

Începi ziua cu stângul fiindcă nimic nu merge așa cum ți-ai dorit. Totul îți iese fix pe dos, astfel că abandonezi o serie de treburi pe care trebuia să le rezolvi azi. Alegi să îți dai puțin timp de relaxare și să încerci după.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Taur

Taurii împărtășesc o veste minunată cu familia și toți cei dragi. Poate să fie vorba chiar despre o sarcină sau o nuntă, cert este că vestea este una extrem de bună, iar bucuria o să fie la cote maxime pentru voi azi.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Gemeni

Gemenii sunt copleșiți de probleme în ultima vreme, astfel că nici weekend-ul nu-ți mai aduce zâmbetul pe buze. Simți că nu mai poți face față și ești la un pas de a renunța. Astrele te sfătuiesc să comunici cu cei apropiați și să ceri ajutor.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 25 noiembrie 2023. Rac

O vestea proastă îți schimbă starea încă de la primele ore ale dimineții. Azi verși lacrimi amare și treci prin clipe greu de descris, însă ține capul sus fiindcă vor urma și zile frumoase pentru tine!

Horoscop 25 noiembrie 2023. Leu

Leii descoperă o latură mai puțin cunoscută a persoanei iubite. Îți place ceea ce vezi și chiar îi spui acest lucru în față. Relația voastră merge din ce în ce mai bine și chiar vă faceți planuri de viitor.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Fecioară

În ultima vreme ai atras banii ca un magnet, însă câștigurile nu se opresc aici. Azi ai mare noroc pe plan financiar și este posibil să câștigi o sumă mare la care nici nu te așteptai. Ai încredere în tine!

Citește și: Dan Negru, după moartea Ronei Hartner: „Lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit” / Zeci de reacții ale vedetelor după decesul artistei

Citește și: Cum ironizează Andrew Tate acuzațiile aduse de DIICOT, de viol și trafic de persoane, în interviul cu Piers Morgan: „Sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok”

Horoscop 25 noiembrie 2023. Balanță

O surpriză frumoasă te așteaptă acasă azi! Petreci timp cu familia, iar o parte dintre cei dragi te surprind cu vizita lor. Pentru tine, cele mai importante momente sunt cele cu persoana iubită și copiii, astfel că azi ai parte de aceste clipe unice.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Scorpion

Ai parte de weekend-ul la care ai visat. Astrele s-au aliniat pentru tine azi și nimic nu-ți poate strica vibe-ul pozitiv pe care-l ai încă de la primele ore ale dimineții. Totul merge la superlativ pentru tine și reușești să-i molipsești și pe cei din jurul tău cu zâmbetul și energia ta.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Capricorn

Trebuie să acorzi mai multă atenție stării tale de sănătate. Nu este de glumit atunci când anumite simptome persistă sau când îți pui semne de întrebare în privința anumitor afecțiuni. Mergi la un medic pentru un control amănunțit!

Horoscop 25 noiembrie 2023. Săgetător

Azi ai timp pentru tine! Nu ți-ai făcut nici măcar un plan și nici vizite nu ai planificat, tocmai pentru că vrei să îți pui ordine în gânduri, după ultima perioadă destul de aglomerată din viața ta.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt destul de îngândurați în ultima vreme. Ai tot ceea ce îți dorești, însă în continuare simți că ceva nu merge așa cum ai vrea. Îți pui câteva semne de întrebare pe plan personal și cauți timp pentru tine.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Pești

Peștii sunt în culmea fericirii! O vizită neașteptată din partea unor persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut de mai mult timp te binedispune. Ai parte de un weekend frumos, pe care l-ai așteptat mult timp!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton