Horoscop 26 iulie 2024. Vinerea neagră pentru două zodii

.

Horoscop 26 iulie 2024. Vinerea neagră pentru două zodii, însă astrele au pregătit și vești bune pentru restul nativilor. Deși două zodii au parte de multe probleme azi, sunt nativi care se vor bucura la cote maxime și vor radia de fericire. Iată dacă și tu te regăsești pe lista norocoșilor zilei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 26 iulie 2024. Berbec

Azi ai parte de o zi extrem de grea. Nimic nu-ți iese cum trebuie, faci greșeli peste greșeli și creezi multe probleme. Nu ești deloc bine pe interior, ceea ce se vede în acțiunile tale. Atragi atenția celor din jur, dar nu într-o manieră pozitivă. Ai grijă cum răspunzi criticilor și repară ceea ce ai stricat.

Horoscop 26 iulie 2024. Taur

Recomandarea astrelor pentru Tauri este să nu-şi afişeze sentimentele astăzi. Aţi acceptat o sarcină care vă suprasolicită de ceva vreme şi aveţi nevoie de mai multă odihnă. Mulți vor să vă saboteze, așa că unele lucruri trebuie să le păstrezi doar pentru tine.

Horoscop 26 iulie 2024. Gemeni

Ghinionul te urmărește azi. Ai conflicte la locul de muncă încă de la primele ore, iar tensiunea nu persistă doar pe partea profesională, ci și pe cea personală. Pierzi o sumă mare de bani azi și ești într-o stare deloc bună. Veștile proaste nu se opresc aici, fiindcă un telefon îți dă planurile peste cap cu o problemă neașteptată.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 26 iulie 2024. Rac

Astăzi s-ar putea să atingi un obiectiv pe care sperai de mult timp să îl atingi. În mod ciudat, prietenii, familia și chiar partenerul tău de viață s-ar putea să nu pară atât de fericiți pe cât te așteptai. Probabil că au suferit prea multe frustrări în ultima vreme, iar succesul tău nu face decât să le reamintească acest lucru.

Horoscop 26 iulie 2024. Leu

Azi comunici destul de greu ceea ce vezi și simți, tocmai fiindcă nu ai o stare bună. Nu vrei să-i rănești pe cei din jurul tău, însă starea ta de irascibilitate lasă loc de interpretări și stârnește conflicte pe care nu ți le-ai dorit.

Horoscop 26 iulie 2024. Fecioară

Ai mare noroc la bani azi, dar și în dragoste. Primești o veste foarte bună pe plan financiar și nu poți să nu te bucuri de această perioadă de glorie alături de persoana iubită. Sărbătoriți marea realizare, dar asta nu este tot. Veștile bune nu se opresc aici!

Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău…” / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

Citește și: Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu și al Evei Zaharescu, s-a însurat! Cine este soția „prințișorului taxiurilor” din Iași / Imagini de la nuntă

Horoscop 26 iulie 2024. Balanță

Ești împlinită sufletește și relaxată după o perioadă destul de incertă și tensionată în viața ta. Lucrurile s-au așezat pentru tine, iar acum te bucuri din plin de viață și ești recunoscătoare pentru tot ceea ce ți se întâmplă.

Horoscop 26 iulie 2024. Scorprion

Totul merge la superlativ pe toate planurile. AI traversat zile grele, cu multe incertitudini și lacrimi, dar acum nu mai ai de ce să îți faci griji. După toate încercările primești doar vești bune în privința a mai multe probleme care ți-au dat bătăi de cap.

Horoscop 26 iulie 2024. Săgetător

S-ar putea să ai câteva divergențe cu partenerul tău. Ești tensionat și nervos din cauza presiunii exterioare, așa că s-ar putea ca fitilul tău să fie puțin mai scurt decât de obicei. Încearcă să-ți întinzi puțin mai mult răbdarea, doar pentru astăzi și să te calmezi.

Horoscop 26 iulie 2024. Capricorn

Te afli într-o atmosferă stresantă și te închizi în tine. Problemele îți dau bătăi de cap și nu vrei să vezi pe nimeni, astfel că vei dori să îți petreci seara acasă, în fața televizorului, fără să faci și să te gândești la absolut nimic. Relaxează-te, totul are o rezolvare!

Horoscop 26 iulie 2024. Vărsător

Certuri mari în relația de cuplu. Este posibil să fiți destul de tensionați și predispuși să vă supărați unul pe celălalt. Un compromis ar putea fi cel mai bun răspuns, însă este greu să ajungeți în acest punct, astfel că terminați seara într-o atmosferă deloc aromioasă.

Horoscop 26 iulie 2024. Pești

Ai parte de o zi productivă și totul merge la superlativ pentru tine azi. Nu ai de ce să îți faci griji, fiindcă ziua se termină mai repede decât te așteptai și cu rezultate foarte bune. Superiorii au observat implicarea ta, iar acum meriți să fii răsplătit.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton