Horoscop 26 iunie 2024. Certuri în familie pentru unele zodii

 Cica Cristina
.

Horoscop 26 iunie 2024. Se anunță o zi plină cu de toate! Astrologii vin cu veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, dar și cu vești mai puțin bune pentru alte zodii. Totuși, dacă se ține cont de sfaturi, rezultatele ar putea fi cele scontate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Horoscop 26 iunie 2024. Berbec

Ai tendința de a exagera astăzi, și de a face din țânțar armăsar. Ideal ar fi să te domolești și să începi să-i asculți pe cei apropiați, care nu-ți vor decât binele. Ai impresia că știi mai bine ce e de făcut, dar dreptatea nu e mereu de partea ta și cu cât vei accepta mai repede, cu atât îți va fi mai ușor.

Horoscop 26 iunie 2024. Taur

Atitudinea pozitivă e cheia! Gândurile bune pe care le transmiți în univers ți se vor întoarce înzecit, așa că nu mai face scenarii sumbre, ci concentrează-te să duci la bun sfârșit, cu răbdare și calm, proiectele pe care le ai în derulare, fără să mai pui răul în față.

Citește și: Simona Pătruleasa nu își dorea neapărat să se mărite, atunci când a fost cerută în căsătorie de Sabin Ivanof: „Nu era o prioritate pentru mine. În cazul nostru a fost ceva…”. Cum o mai surprinde soțul după 20 de ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Subiectele la Limba și literatura română de la Evaluarea Națională 2024. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a VIII-a

Citește și: Laurențiu Reghecampf a explicat de ce nu îl vizitează pe Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Mă doare foarte tare pentru că eu l-am crescut, nu ea…' / Susține că nu a fost invitat la serbarea lui

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Denis Drăguș! La 24 de ani, are două fetițe superbe: „Mi-am dorit mereu să am copii de tânăr” / Soția lui, Vanessa, face furori la fiecare apariție

Horoscop 26 iunie 2024. Gemeni

Nu degeaba se spune că graba strică treaba. Tendința de a precipita totul nu e deloc în avantajul tău. Cu răbdarea treci marea, mai spune o altă vorbă, pe care nu ar fi rău să o pui în aplicare, asta dacă vrei să ai succes în ce ți-ai propus și să culegi numai binemeritate laude.

Horoscop 26 iunie 2024. Rac

Ești îngrijorat din pricina anumitor cheltuieli, iar aceste griji legate de bani nu îți permite să te concentrezi pe chestiunile la fel de importante din viața ta. Atenție în ce parte înclini Balanța, căci dacă neglijezi sarcinile pe care le mai ai, tot la buget te va costa!

Horoscop 26 iunie 2024. Leu

E ziua în care riști să fii catalogat drept insensibil, ceea ce ar putea atrage ceva supărări din partea apropiaților și mai ales a membrilor familiei. Fii asumat, ascultă până la capăt, nu te grăbi să tragi concluzii și ai răbdare.

Horoscop 26 iunie 2024. Fecioară

Probleme în plan sentimental astăzi! În relația de cuplu se pot strecura ceva tensiuni, ce nu pot fi rezolvate decât prin comunicare. De asemenea, unii nativi ar putea avea și alt tip de probleme, anumite comportamente ale celor dragi inducându-i în eroare, astfel încât să nu mai știe cine le e prieten și cine nu.

Horoscop 26 iunie 2024. Balanţă

Ești direct, spui lucrurilor pe nume fără rezerve și chiar dacă ai crede că dai dovadă de fairplay, ceilalți te pot percepe ca fiind malițios. Încearcă să te temperezi dacă vrei să stai departe de certuri sau cel puțin fii mai blând în exprimare!

Horoscop 26 iunie 2024. Scorpion

Totul ar putea decurge fără probleme la muncă astăzi, dacă nu ai fii tentat să iei decizii pripite. Acordă-ți timp, analizează, împreună cu echipa, care e cea mai bună rezolvare și abia apoi ia o decizie. Acceptă și alte idei și vei vedea cum se schimbă perspectiva!

Horoscop 26 iunie 2024. Săgetător

Se anunță certuri în familie azi, mai ales dacă nu ești rezonabil și nu accepți că nu toată lumea gândește ca tine și nu doar părerile tale sunt cele mai bune și îndreptățite. De la mici tensiuni la scandal e doar un pas!

Horoscop 26 iunie 2024. Capricorn

Faptul că vrei sa pui câțiva bani deoparte ți-ar putea aduce eticheta de egoist în ochii celorlalți. Refuzi ieșiri în oraș pe bandă rulantă, dar nu uita că ochii care nu se văd se uită! Explică-le situația și găsiți o formulă de mijloc și toți veți fi mulțumiți!

Horoscop 26 iunie 2024. Vărsător

Nativii Vărsători și-au cam neglijat partenerii în ultima perioadă, de aceea pentru a-și împăca jumătatea ar fi bine să dea dovadă de înțelegere și sensibilitate, mai ales atunci când vine vorba despre anumite nevoi ale celuilalt.

Horoscop 26 iunie 2024. Peşti

În ultima perioadă te-ai cam neglijat, așa că acum a venit timpul să uiți de orice altceva și să te pui pe primul plan. Ai nevoie de puțină odihnă, de relaxare, pentru a o lua de la capăt în perioada următoare ce se anunță destul de dificilă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton