Horoscop 26 mai 2022. Zi tensionată în familie pentru două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 26 mai 2022. O zi plină de evenimente și surprize – plăcute sau neplăcute – pentru majoritatea nativilor. Cu precădere Taurii și Scorpionii se vor lovi de probleme de familie, pentru rezolvarea cărora vor avea nevoie de multă diplomație și răbdare…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 26 mai 2022. Berbec

Azi ești mai determinată ca niciodată să-ți atingi scopurile profesionale, chiar dacă asta înseamnă să treci peste scara ierarhică. Atenție, însă, unul dintre șefii tăi s-ar putea să fie deranjat de asta și să-ți bage bețe-n roate! În compensație, în viața amoroasă apar schimbări de bun augur.

Horoscop 26 mai 2022. Taur

Nu te vei putea concentra prea mult azi la sarcinile de serviciu, fiindcă mintea ta va fi mai mult… acasă. Spre seară, va trebui să dai socoteală pentru acțiunile tale unui adevărat consiliu de familie, iar scânteia scandalului va izbucni rapid. Asumă-ți greșelile, să dai vina pe alții e total nerecomandat!

Horoscop 26 mai 2022. Gemeni

Vei uita cu desăvârșire de ceilalți și de problemele lor azi, fiindcă vei realiza că a venit momentul să te ocupi și de tine. Așadar, îți vei permite o doză de răsfăț – fie că îți vei schimba tunsoarea, fie garderoba, asta îți va aduce admirația partenerului. Sau, dacă ești singură, un partener nou…

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii.Nativii care sunt compatibili

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii.Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute.Cei mai sinceri nativi

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 26 mai 2022. Rac

Debordezi de energie, iar siguranța de sine de care dai dovadă te va ajuta să rezolvi toate sarcinile în timp-record. Mai mult, azi ai noroc la bani, așadar verifică-ți conturile, s-ar putea să ai o surpriză. Îți merge bine și pe plan amoros, dar te cam deranjează gelozia nejustificată a partenerului.

Horoscop 26 mai 2022. Leu

Succesul profesional nu va întârzia să se arate azi și nu e exclus chiar să primești o ofertă excelentă din partea unui angajator. Și material stai bine – vei reuși să acoperi niște găuri din buget și îți vor rămâne și ceva bănuți de cheltuială. Seara o vei petrece în oraș cu partenerul de viață.

Horoscop 26 mai 2022. Fecioară

Și pe tine te favorizează astrele din punct de vedere material azi, însă va trebui să acozi mai multă atenție jobului în cursul zilei, fiindcă pot apărea situații înșelătoare, de pe urma cărora vei avea de pierdut. Latura amoroasă, este, în schimb, bine aspectată, iar în viața ta ar putea apărea cineva special.

Horoscop 26 mai 2022. Balanță

Azi vei avea parte de o zi excelentă pe toate planurile, cum n-ai mai avut de mult. Profesional te vei bucura de apreciere, vei rezolva o problemă stringentă de familie, privitoare la părinți sau copii, iar relația de cuplu va cunoaște și ea un reviriment neașteptat. Partenerul de viață te va surprinde plăcut.

Horoscop 26 mai. Scorpion

Singura ta dorință va fi ca ziua să se termine mai repede… La job vei intra în conflict cu colegii, acasă vei încerca să negociezi, fără succes, o dispută și vina va cădea pe tine, și nu e exclus să ai o discuție în contradictoriu și cu un prieten apropiat. Singura ta consolare în această zi vor fi… dulciurile.

Horoscop 26 mai. Săgetător

Nu e exclus ca azi să îți fie recunoscute meritele profesionale și să ți se propună un post cu mai multă răspundere. Acest lucru te va onora, însă, ulterior, îți va crea probleme cu partenerul de viață, care și-așa spune că te-a înrobit serviciul. Gândește-te bine la ce vrei să renunți, înainte de a accepta sau nu!

Horoscop 26 mai. Capricorn

Astrele te favorizează azi din toate punctrele de vedere, însă vei reuși, cumva, să acționezi împotriva ta. Nu te grăbi să cheltuiești toți banii pe care îi ai și nici nu te comporta ca și cum ai fi centrul universului, s-ar putea să te părăsească prietenii și nu numai… Partenerul îți va face și el reproșuri.

Horoscop 26 mai. Vărsător

Nu ai deloc chef de muncă, fiindcă, practic, ești cu biletul de vacanță în buzunar… Ai bateriile aproape complet descărcate, iar stresul a pus stăpânire complet de tine, așa că e obligatoriu să pleci în concediu cât mai repede. Spre seară, vei avea parte de o surpriză plăcută din partea jumătății tale.

Horoscop 26 mai. Pești

Ziua de muncă va fi ca o eliberare pentru tine, cel puțin vei scăpa, o vreme, de problemele de cuplu care te așteaptă acasă. Nu vei putea, din păcate, să le ocolești, așa că vei avea parte de o discuție relevatoare cu partenerul de viață. Azi veți lua împreună o decizie importantă pentru relația voastră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton