Horoscop 27 februarie 2024. Zodiile care trebuie să aibă grijă la bani

 Oana Pantazi
.

Horoscop 27 februarie 2024. Săptămâna a început furtunos pentru majoritatea nativilor, atât pe plan sentimental, cât și financiar. Mulți se vor confrunta cu probleme materiale, dar, conform zicalei, vor compensa pe plan amoros.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 februarie 2024. Berbec

Latura profesională nu e prea bine aspectată azi, însă preocupările tale sunt altele… În perioada asta ai fluturi în stomac și nu te gândești decât cum să cucerești persoana care-ți face inima să bată mai repede. Dacă ai însă deja un partener, vor apărea probleme în cuplu, pentru că te vei da repede de gol.

Horoscop 27 februarie 2024. Taur

Azi îți merge perfect pe plan profesional și financiar, însă nu același lucru se poate spune despre relația de cuplu. Jumătatea ta s-a săturat să fie mereu la finalul listei tale de priorități, în spatele nenumăratelor taskuri profesionale. Dacă vei ști să-ți joci cărțile, împăcarea va veni până la finele zilei.

Horoscop 27 februarie 2024. Gemeni

Ai foarte mult de lucru azi, dar n-ai niciun chef de muncă, mai ales că îți bate vântul prin portofel și nu ai primit nici luna asta mărirea de salariu așteptată. Atenție, lipsa banilor te-ar putea face să iei decizii greșite! Ai grijă pe unde te îndatorezi, pentru că s-ar putea să plătești întreit suma la final!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 27 februarie 2024. Rac

Azi îți va fi în sfârșit apreciată strădania la job și nu este exclus ca superiorii să-ți propună o funcție nouă, pe bani mai mulți. Singura problemă ar putea fi deplasările prin țară și străinătate, care îți vor afecta viața de familie. Și cum partenerul de cuplu este obișnuit să fii mereu acolo, să te ocupi de casă, nu va fi ușor să-i explici.

Horoscop 27 februarie 2024. Leu

Vei avea parte de o zi cu de toate… La job ai toate șansele să primești o mărire de salariu, însă nu te baza pe asta când vei începe să cheltuiești. Te-ai împrumutat de la prea mulți și nu ți-ai gestionat bine finanțele, iar acum a venit vremea scadenței. Ai grijă cum îți gestionezi banii, nu mai cheltui sume pe care nu le ai!

Horoscop 27 februarie 2024. Fecioară

Nu-ți dorești nimic mai mult decât să fii propriul stăpân pe plan profesional, însă ți-e frică să pornețti un business în perioada asta. Drept urmare, vei continua să suporți hachițele șefilor, care azi vor depăși orice limită. Astrele îți vor face însă o surpriză frumoasă și total neașteptată pe plan profesional.

Horoscop 27 februarie 2024. Balanță

Te-ai săturat să muncești și în locul colegilor, așadar azi vei defula și toată supărarea adunată se va revărsa asupra celor care te-au necajit. chiar dacă vei strica niște prietenii, măcar se va sparge buba și te vei liniști. Jumătatea ta îți va fi alături și te va ajuta din plin să treci peste aceste frustrări.

Horoscop 27 februarie 2024. Scorpion

Vei avea parte de surprize azi pe toate planurile – dacă veștile de la job nu te vor bucura, pentru că vei afla că trebuie să muncești mai mult, latura sentimentală va fi excelent aspectată azi. Ți se pregătește o surpriză! Fie că e vorba despre o cerere în căsătorie, fie despre dorința partenerului de a vă mări familia, până spre seară vei afla.

Horoscop 27 februarie 2024. Săgetător

Sarcinile de serviciu nu se termină niciodată, mai ales că șefii au văzut că „duci” mult, așa că a venit momentul să iei o pauză binemeritată. Partenerul tău de viață abia așteaptă o ieșire în doi, așa că, până spre finalul zilei, te-ar putea surprinde cu biletele de avion pentru un city break.

Horoscop 27 februarie 2024. Capricorn

Îți merge bine pe toate planurile, însă doar aparent, pentru că zecile de ore suplimentare petrecute la job și stresul își vor spune cuvântul cât de curâd. Mai slăbește puțin motoarele și dă-ți voie să te și relaxezi sau banii strânși pentru vacanța aia de două săptămâni se vor duce pe la medici.

Horoscop 27 februarie 2024. Vărsător

Brusc, prioritățile tale s-au schimbat… Nu te mai interesează ce se întâmplă la seviciu de când ai aflat că jumătatea ta ar putea fi interesată de altcineva. Azi vei începe să faci muncă de detectiv și s-ar putea să nu-ți placă ce vei afla… Va trebui să aveți o discuție serioasă și să reglați problemele dintre voi.

Horoscop 27 februarie 2024. Pești

Nu ești cea mai cheltuitoare persoană din lume, însă îți place să ai confort acasă și să mănânci bine, așa că, în ultima vreme, ai rămas fără bani… Totuși, nu te poți opri, ești pe toate site-urile de home deco. Jumătatea ta va pune stop acestei chestii chiar azi, așa că s-ar putea să iasă scântei între voi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton