Horoscop 27 iulie 2021. Schimbări în carieră pentru Berbeci

 Oana Pantazi
.

Horoscop 27 iulie 2021. O zi plină de provocări pentru mulți dintre nativii zodiacului. Din fericire, cele mai multe zodii vor avea Casa comunicării favorizată, ceea ce le va ajuta să soluționeze probleme de mult restante. De asemenea, nici surprizele pe plan amoros nu vor întârzia să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 iulie 2021. Berbec

Azi ai toate șansele să-ți vezi visele realizate pe plan profesional. A venit momentul să-ți verbalizezi nemulțumirile în fața superiorilor, dar și să-ți expui proiectele. Vei avea o surpriză neașteptată! La fel și în ceea ce privește planul amoros, unde trebuie să dai dovadă de mai mult curaj.

Horoscop 27 iulie 2021. Taur

Orgoliul te împiedică să accepți sfaturi din partea celorlați, atât pe plan profesional, cât și personal. Azi vei beneficia însă de un ajutor nesperat și ar fi bine să-l accepți. Vei depăși cu bine și o problemă de cuplu, comunicarea dovedindu-se salutară.

Horoscop 27 iulie 2021. Gemeni

Per total, te vei bucura de o zi bună, dar plină de evenimente, mai mult sau mai puțin așteptate. Va apărea și un punct nevralgic – o discuție despre o moștenire sau niște bunuri imobiliare -, însă vei depăși cu bine momentul. Relația de cuplu se îmbunătățește și ea. Ar fi bine să nu-ți mai neglijezi sănătatea!

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Horoscop 27 iulie 2021. Rac

La job te vei afla într-o continuă competiție azi și vei lua orice discuție în nume personal, având tendința să te victimizezi fără motiv. Același temperament vulcanic îți va crea probleme în cuplu, unde riști să produci o ruptură din senin. Temperează-te, azi nu este o zi bună pe plan personal!

Horoscop 27 iulie 2021. Leu

Nu te mulțumește situația ta profesională, dar, pe de altă parte, nici nu ai prea multă încredere în tine și, ca atare, nu reușești să convingi… Lasă orgoliul deoparte și ia-o pas cu pas! Astrele te răsplătesc însă pe plan sentimental – în viața ta va apărea cineva special și te vei îndrăgosti.

Horoscop 27 iulie 2021. Fecioară

Ai foarte mult de lucru la job și pare că nimeni nu-ți apreciază eforturile, iar asta te frustrează. Atenție, fiindcă ești pe cale să-ți somatizezi nemulțumirile, iar asta te va trimite la medic curând. Din fericire, te bucuri de toată înțelegerea și susținerea jumătății tale. Asta e tot ce contează!

Horoscop 27 iulie 2021. Balanță

La serviciu apele s-au mai liniștit, iar asta te va determina să rezolvi problemele domestice. Atenție însă la buget! Nu stai chiar atât de bine cu finanțele încât să arunci cu banii în stânga și-n dreapta. S-ar putea să te îndatorezi peste măsură, iar partenerul de viață îți va reproșa asta.

Horoscop 27 iulie. Scorpion

Azi vei avea o zi excelentă din toate punctele de vedere, așadar profită cât poți de asta. Convinge-ți șefii că meriți mărirea de salariu la care visezi, fă-ți planuri de vacanță și profită de buna dispoziție a jumătății tale pentru a-i destăinui ce aveai de gând mai de mult… S-ar putea să te ierte.

Horoscop 27 iulie 2021. Săgetător

Birocrația nu este pentru tine, așadar azi vei face tot ce vei putea pentru a scăpa de sarcinile rutiniere. Șefii nu vor fi mulțumiți că te ferești de munca de jos, dar propunerile tale inovative te vor salva. Nu vei scăpa însă de treburile domestice, partenerul nu e la fel de ușor de păcălit!

Horoscop 27 iulie 2021. Capricorn

Obiceiul de a le sări celorlalți în ajutor chiar dacă nu te solicită îți va veni de hac azi… Iar asta fiindcă te vei trezi cu o sarcină în plus la serviciu, fără să primești vreun ban în plus. Vei primi însă o veste bună, legată de o moștenire sau de o sumă de bani importantă, de la cineva din familie.

Horoscop 27 iulie 2021. Vărsător

Azi îți vei regreta obiceiul de a spune totul verde în față… Cuvintele tale vor fi considerate deranjante nu doar de către colegi, ci și de către superiori, și ai putea să tragi ponoasele. Oboseala și stresul și-au spus cuvântul, așa că a venit momentul să te gândești serios la o vacanță.

Horoscop 27 iulie. Pești

Ziua de azi va fi una plină de evenimente, însă vei primi în sfârșit vestea pe care o așteptai. E posibil, așadar, să-ți schimbi jobul sau chiar să accepți să te muți în alt oraș, pe o funcție superioară. Totul e să știi să-ți joci cărțile cum trebuie acasă. Perechea ta nu va fi încântată de această oportunitate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton