Horoscop 27 martie 2024. Ghinion în dragoste și la locul de muncă pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 27 martie 2024. Ghinion în dragoste și la locul de muncă pentru două zodii, însă veștile nu sunt doar rele, asta pentru că astrele au pregătit și momente frumoase, clipe de fericire și motive de bucurie. Iată ce-ți rezervă horoscopul zilei de azi, atât ție, cât și celor dragi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 martie 2024. Berbec

Începi ziua cu stângul! Nimic nu merge conform planului și încă de la primele ore ale dimineții, totul ți se dă peste cap. Ai o mulțime de lucruri de rezolvat, iar starea ta este una irascibilă după ce planurile au eșuat. Încearcă însă să-ți păstrezi calmul!

Horoscop 27 martie 2024. Taur

Taurii se simt depășiți de o situație cu care se confruntă de mai mult timp. Simți nevoia să ceri ajutor și să-i lași pe cei din jurul tău să se implice de data aceasta, fiindcă nu mai ai soluții. Te liniștește gândul că nu mai ești nevoită să ascunzi totul și totodată că nu mai ai responsabilitatea doar pe umerii tăi.

Horoscop 27 martie 2024. Gemeni

Gemenii sunt profund recunoscători pentru tot ceea ce se întâmplă în viața lor. De câteva zile, totul merge așa cum ți-ai dorit, astfel că acum nu poți decât să mulțumești Universului pentru tot ceea ce primești, dar și pentru că dorințele și-au fost ascultate.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 27 martie 2024. Rac

Racii au ghinion pe plan amoros. Nimic nu merge bine de o perioadă de timp, ba chiar, tensiunile sunt din ce în ce mai dese și mai aprinse în casa voastră. Vă contraziceți pe diferite subiecte și nu reușiți să ajungeți la un numitor comun. O vacanță v-ar prinde bine și, cel mai probabil, ar detensiona situația.

Horoscop 27 martie 2024. Leu

Leii au parte de zile pline și foarte agitate, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Traversezi o perioadă solicitantă, însă nu trebuie să te îngrijorezi, fiindcă vei face, cu siguranță, față cu brio tuturor încercărilor.

Horoscop 27 martie 2024. Fecioară

Ai mare noroc la bani azi. După o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, azi câștigi o sumă neașteptată, care îți aduce zâmbetul pe buze și te scoate din mai multe necazuri. Și pe plan amoros totul merge la superlativ!

Citește și: Tatăl Andreei, studenta din Timișoara ucisă de iubit, susține că a presimțit moartea fiicei sale: „Am știut că nu este vie. Ea a zis că o să îi spună că nu vrea să aibă o relație. Cred că…'

Citește și: Ce fac Răzvan Marina, alias Truli, și Ionuț Varodi alias Bucătărașul Lulu, după demisia din Gașca Zurli: „Avem un concert foarte interesant, pentru adulți”

Horoscop 27 martie 2024. Balanță

Azi te bucuri de liniște și relaxare. Ai traversat momente încărcate și abia acum reușești să îți faci ordine în gânduri și să te gândești la lucrurile care s-au petrecut. Din fericire, totul merge bine pentru tine azi și nu ai de ce să îți faci griji.

Horoscop 27 martie 2024. Scorpion

Azi îți îndeplinești marele vis! După lungi așteptări, în sfârșit ai început procesul schimbărilor. Ești mândră de deciziile pe car ele-ai luat și observi evoluția în bine. Ține-o tot așa, fiindcă este anul tău!

Horoscop 27 martie 2024. Săgetător

Apar conflicte la locul de muncă cu o persoană nouă din colectiv. Deși sperai că totul o să decurgă minunat, se pare că te-ai înșelat privind alegerile pe care le-ai făcut. Ai o stare irascibilă și riști să-ți descarci nervii pe persoanele dragi ție.

Horoscop 27 martie 2024. Capricorn

Azi acorzi o atenție deosebită relațiilor interpersonale și cauți soluții care să aducă pace și înțelegere în mediul tău. Vrei ca lucrurile să meargă bine în familia ta și nu eziți să faci o serie de compromisuri și schimbări.

Horoscop 27 martie 2024. Vărsător

Azi ești nostalgic, iar gândul la trecut nu-ți dă deloc pace. Mereu ai în minte secvențe în care erai cu adevărat fericită și ai vrea să dai timpul înapoi. Te gândești prea mult la trecut și nu te bucuri deloc de prezent și viitor, tocmai de aceea apar și conflicte în relația de cuplu.

Horoscop 27 martie 2024. Pești

Ai o zi productivă, cu numeroase laude din partea superiorilor. Șefii au observat implicarea și determinarea ta la locul de muncă, astfel că nu doar că poți ajunge la un alt nivel, ci ai parte și de o mărire salariala considerabilă.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton