Horoscop 28 decembrie 2023. Zodia care va ieși dintr-o relație toxică

 Oana Pantazi
.

Horoscop 28 decembrie 2023. Finalul de an se apropie cu pași repezi, iar asta îi determină pe mulți nativi să-și pună ordine în viață pe ultima sută de metri. În timp ce, azi, unii se despart de parteneri, alții își fac planuri de căsătorie sau de mărire a familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 decembrie 2023. Berbec

Aștepți cu nerăbdare Revelionul, pentru că ți-ai făcut planuri mari… de cucerire. Până atunci, azi vei mai avea de primit niște provocări, atât pe plan profesional, cât și personal. Dacă nu ești încă în concediu, ferește-te să intri în conflict cu superiorii, fiindcă nu vei sfârși anul bine. În schimb, latura sentimentală este favorizată, așadar profită cât poți.

Horoscop 28 decembrie 2023. Taur

Telefonul îți sună întruna și vei realiza curând că n-o să poți onora toate invitațiile la Revelion. S-ar putea să alegi ca anul ăsta să rămâi acasă cu perechea ta și să aveți parte de o petrecere în doi, cât se poate de romantică. Asta dacă nu vă certați în această seară, după ce tu vei primi un telefon de la o… fostă iubire.

Horoscop 28 decembrie 2023. Gemeni

Azi va fi o zi grea pentru tine, fiindcă vei alege să pui capăt unei relații toxice, care durează de prea mult timp. Poate fi o legătură amoroasă abuzivă, poate fi o relație submisivă cu un membru al familiei sau chiar una de amiciție, unde ai fost în postură de inferioritate. De azi, începe o viață nouă pentru tine!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 28 decembrie 2023. Rac

Abia aștepți să vină weekendul și, implicit, sfârșitul anului, dar între timp ai o listă foarte lungă de rezolvat și nu vei găsi înțelegere la nimeni. Azi, șefii vor trage de tine să-ți termini task-urile, în timp ce familia te va suna non-stop, cu zeci de probleme. În compensație, astrele îți oferă noroc la bani.

Horoscop 28 decembrie 2023. Leu

Pentru tine nu a fost cel mai grozav an, dar acum, făcând retrospectiva, parcă nu ao vrea să se termine… Singura problemă arzătoare ține de domeniul amoros, iar azi vei decide să iei în sfârșit taurul de coarne. Așadar, îți vei exprima sentimentele cu subiect și predicat. Până la urmă, ce ai de pierdut? S-ar putea să ai o surpriză foarte plăcută.

Horoscop 28 decembrie 2023. Fecioară

Nimic nu-ți va ieși azi așa cum ți-ai propus, dar, în cele din urmă, tot răul va fi spre bine. Faptul că vei întârzia predarea unui proiect îți va scoate în cale o persoană la care nu te-ai mai gândit de mult, dar pe care n-ai uitat-o. s-ar putea ca planurile tale de Revelion să se schimbe complet…

Horoscop 28 decembrie 2023. Balanță

Teoretic mai ai doar două zile de muncă, practic la job ești doar fizic azi, fiindcă gândul îți e la cozonaci, sarmale, piftie și șampanie… Problema e că te-ai decis să ții dietă în ultimele zile ale anului, cam târziu pentru outfitul de Revelion propus. Asta nu trebuie să te supere, o să te distrezi la fel de bine și în… blugi.

Horoscop 28 decembrie 2023. Scorpion

Ești într-o situație delicată… pentru că azi s-ar putea să ai de ales între două invitații la Revelion, mai bine-zis între doi potențiali parteneri și nu știi cum să-l refuzi pe unul dintre ei fără să-i jignești sentimentele. Orice ai decide, îți va părea rău, așa că poate n-ar strica să tragi pur și simplu la sorți…

Horoscop 28 decembrie 2023. Săgetător

Ai un program atât de încărcat, încât, în clipa de față, n-ai nicio soluție de rezolvare, dar aceasta va apărea în mod miraculos în ultima secundă. Nu doar că-ți vei rezolva toate task-urile profesionale, dar veigăsi bilet de avion în ultima clipă. Dacă nu vei pleca, te vei distra loco și chiar azi vei primi invitația.

Horoscop 28 decembrie 2023. Capricorn

Dacă înainte de plecarea de la job, azi, îți sună telefonul, nu te mai întoarce din drum! Și-așa tot anul ți-ai chinuit familia alegând jobul în detrimentul celor dragi, măcar acum, la final de an, ai putea să schimbi macazul. Spre seară, partenerul de viață îți va face o surpriză romantică neașteptată.

Horoscop 28 decembrie 2023. Vărsător

Abia aștepți să te distrezi cu familia și cu prietenii în noaptea dintre ani, chiar dacă tu ai furat startul de mult… Pentru tine însă, mâncare, băutura și compania bună nu sunt niciodată de ajuns. chiar azi s-ar putea să cunoști pe cineva care-ți va da lumea peste cap… în cel mai bun sens.

Horoscop 28 decembrie 2023. Pești

Ți-ai făcut o mie de planuri acum, pe final de an, și te nemulțumește faptul că nimic nu pare să-ți iasă. Poate ar trebui să te rezumi la mai puțin – începând cu invitații care-ți vor veni la petrecere și încheind cu outfitul de Revelion, pentru care nu ar trebui să faci împrumut la bancă. O să vezi că less is more!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton