Horoscop 28 februarie 2022. O zi agitată pentru Raci și Gemeni

 Oana Pantazi
.

Horoscop 28 februarie 2022. Săptămâna începe în forță pentru majoritatea zodiilor, astrele punându-i la încercare pe cei mai mulți dintre ei atât pe plan profesional, cât și sentimental. Iată care sunt nativii care vor trebui să depună mai mult efort pentru a-și atinge scopurile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 februarie 2022. Berbec

Azi astrele te vor favoriza și vei reuși să-ți duci planurile la bun sfârșit fără prea mult efort. Ce-i drept, vei beneficia și de un noroc ieșit din comun, atât pe plan financiar, cât și profesional. Vei avea parte de câștiguri nesperate azi, însă latura amoroasă nu e la fel de bine aspectată. Noroc la bani, ghinion în dragoste…

Horoscop 28 februarie 2022. Taur

Ești într-o dispoziție bună, dar veselia ta excesivă va reuși să-i deranjeze pe colegii de job. Fii puțin mai diplomată și nu-ți scoate în evidență calitățile și când nu e cazul! Pe plan sentimental, ai parte de o surpriză neașteptată – cineva cu care ai avut o relație în trecut te va căuta, dar asta nu îi va plăcea partenerului tău.

Horoscop 28 februarie 2022. Gemeni

Vei avea parte de o zi dificilă și ciudată, atât la serviciu, cât și acasă. Niște vorbe aruncate în vânt se vor întoarce împotriva ta și va trebui să dai explicații la locul de muncă. Nici acasă nu vei avea parte de liniște, fiindcă îți vei duce frustrările cu tine și vei reuși să te cerți cu partenerul de viață.

Citește și: Zodii care nu vor înșela niciodată

Citește și: Ce îl deranjează la tine, în funcție de zodie

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 28 februarie 2022. Rac

Și tu vei începe săptămâna cu stângul, iar încercările tale de a repara greșelile făcute te vor face să te afunzi tot mai mult în minciună. Azi ar fi bine să nu semnezi acte și să nu umbli cu prea mulți bani la tine. Spre seară, apar conflicte legate de treburile domestice și în relația cu partenerul.

Horoscop 28 februarie 2022. Leu

Niște probleme de sănătate, pe care le neglijezi de prea multă vreme, te vor afecta încă de la primele ore ale zilei, semn că trebuie să mergi la doctor. Latura materială este, în schimb, bine aspectată, la fel și cea amoroasă. Este posibill ca relația ta de cuplu să treacă azi la un nivel superior… Poate urmează o nuntă sau un copil.

Horoscop 28 februarie 2022. Fecioară

Muncești mult și meriți fiecare centimă pe care o câștigi, însă uneori aparenta ta aroganță nu e văzută cu ochi buni de către cei din jur. Azi va fi una dintre zilele acelea în care nu te vei înțelege cu nimeni la job. Paradoxal, viața de cuplu este bine aspectată, la fel și latura financiară, așadar concentrează-te asupra lor!

Horoscop 28 februarie 2022. Balanță

La job nu sunt probleme, în schimb, viața de familie e pe muchie de cuțit. Apar probleme cu partenerul, dar și cu unii membri mai în vârstă din familie, posibil părinții, și totul se învârte în jurul banilor. Ar fi bine ca azi să eviți orice fel de discuții și să te concentrezi strict asupra propriei persoane.

Horoscop 28 februarie 2022. Scorpion

Tăcerea ta neobișnuită le va da fiori celor din jur, fiindcă, atunci când nu spui nimic, siguri coci ceva. Nu e momentul potrivit să li te plângi azi șefilor și nici să-ți pârăști colegii, chiar dacă ai dreptate, totul se va întoarce împotriva ta. În schimb, vei avea parte de o seară relaxantă, alături de partenerul de viață.

Horoscop 28 februarie 2022. Săgetător

Faptul că îi judeci pe ceilalți în funcție de energia ta inepuizabilă și de capacitatea ta de muncă nu-ți va aduce laude azi, ba chiar vei reuși să intri în conflict cu colegii, dar și cu superiorii. Ceri prea mult de la alții, dar și de la tine, iar asta, pe termen lung, e contraproductiv! Abia spre seară vei reuși să te relaxezi puțin.

Horoscop 28 februarie 2022. Capricorn

Ai ai și mai puțină răbdare ca de obicei și vei reuși să strici atmosfera atât la job, cât și acasă. Pentru a-ți pune viața în ordine, ai nevoie nu doar de o introspecție, ci și de puțină relaxare, așadar o scurtă evadare la munte va fi binevenită. Asta te va ajuta să-ți rezolvi și problemele de cuplu.

Horoscop 28 februarie 2022. Vărsător

Îți place să deții controlul, iar azi nu doar că vei avea tendința să fii bossy cu toată lumea, dar vei încerca să și iei decizii în numele unora… Încearcă să te concentrezi mai mult asupra propriei vieți, fiindcă ai multe de rezolvat, în special pe plan sentimental. Viața de cuplu trenează, iar partenerul s-a cam plictisit să aștepte…

Horoscop 28 februarie 2022. Pești

Astrele te favorizează în continuare, iar asta îți dă curaj să acționezi în consecință. Cu toate astea, ar fi bine să te sfătuiești cu familia dacă decizi să faci o schimbare importantă pe plan profesional. S-ar putea ca planurile tale să nu coincidă cu ale lor și îți va fi foarte greu să dai înapoi ulterior.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton