Horoscop 28 februarie 2024. O zodie este urmărită de ghinion pe toate planurile

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 28 februarie 2024. O zodie este urmărită de ghinion pe toate planurile, însă astrele nu au pregătit doar vești rele pentru ziua de azi. Iată care sunt nativii ce vor avea parte de o surpriză și mai multe reușite. Vezi cum arată horoscopul zilei, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție! Nu uita să îți păstrezi calmul și să nu te consumi pentru lucrurile care nu contează cu adevărat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 februarie 2024. Berbec

Berbecii reușesc să facă tot ceea ce și-au propus astăzi, mai ales când vine vorba despre locul de muncă. Totuși, pe partea de comunicare întâmpină o serie de dificultăți, iar acest lucru poate atrage interpretări greșite, cât și reacții neașteptate.

Horoscop 28 februarie 2024. Taur

Taurii nu sunt în cea mai bună dispoziție astăzi. Nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, ba chiar unele planuri îți sunt date peste cap. Irascibilitatea ta se poate observa cu ochiul liber, astfel că poți isca conflicte cu cei din jurul tău.

Horoscop 28 februarie 2024. Gemeni

Gemenii sunt urmăriți de ghinion pe toate planurile azi. Ai parte de o serie de conflicte și nereguli la locul de muncă, însă asta nu este tot. Riști să pierzi o sumă mare de bani, ceea ce îți poate aduce o ceartă majoră cu familia și cei dragi. Ai grijă la acțiunile tale!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 28 februarie 2024. Rac

Racii suferă din dragoste. Povestea de iubire , pe care o vedeai cu final fericit, se termină mai rapid decât de așteptai. Aveați planuri de viitor, însă oamenii nu sunt mereu așa cum ne dorim noi să fie. Ești dezamăgită și treci cu greu peste acest moment.

Horoscop 28 februarie 2024. Leu

Leii sunt melancolici și se tot gândesc la trecut. Îți este dor de momentele frumoase pe care le-ai trăit și de perioada fără stres și fără griji, însă nimic nu poate să mai fie la fel. Trebuie să te axezi pe prezent și să îți faci planuri de viitor care să te ducă la viața la care visezi.

Horoscop 28 februarie 2024. Fecioară

Atragi banii ca un magnet în ultima vreme, însă și azi ai mare lipici la ei. Câștigi o sumă la care nu te așteptai, iar zâmbetul își face loc imediat pe fața ta. Ce-i drept, traversezi o perioadă aglomerată din punct de vedere al cheltuielilor, astfel că acest câștig vine la timp.

Citește și: Pepe, alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman. Artistul a fost însoțit de părinții lui

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Ce cupluri au reușit să treacă proba James Bond

Horoscop 28 februarie 2024. Balanță

Ești liniștită din toate punctele de vedere, dar mai ales sufletește. Ai schimbat recent jobul, iar această realizare nu poate decât să te bucure. Deși ești la început, totul decurge foarte bine și ai partea doar de laude din partea superiorilor. Totul merge la superlativ și pe plan personal și financiar.

Horoscop 28 februarie 2024. Scorpion

Azi îți vezi visul devenit realitate. Încă de la începutul anului ești într-o etapă de schimbare, în care te pui pe tine pe primul loc și ceea ce îți dorești tu mai presus de orice. Ești pe drumul cel bun, astfel că nu te oprești aici!

Horoscop 28 februarie 2024. Săgetător

Conflicte la locul de muncă și decizii radicale. Azi este o zi grea pentru tine, dar și o zi a schimbărilor din mai multe puncte de vedere. Ai parte de mai multe conflicte, atât cu cei dragi, cât și la locul de muncă. Lucrurile nu merg tocmai bine pentru tine azi și închei seara destul de tristă.

Horoscop 28 februarie 2024. Capricorn

Capricornii au de luat o decizie radicală. Fie îți schimbi locul de muncă, după ce ai primit o ofertă mai bună, fie te muți într-o altă casă, achiziționezi o mașină sau chiar deschizi o afacere, cert este că azi trebuie să ai mare grijă la decizia pe care o iei. Nu acționa instinctiv, ci pune lucrurile în balanță!

Horoscop 28 februarie 2024. Vărsător

Pe plan amoros nu o duci deloc bine de la o vreme încoace. Tot încerci să faci lucrurile să funcționeze, însă realizezi că doar tu tragi pentru această relație. Te-ia săturat să nu te simți în largul tău în propria casă și să nu ai parte de liniște, așa că ai parte de o discuție serioasă.

Horoscop 28 februarie 2024. Pești

Peștii sunt norocoșii zile! Totul merge bine pe toate planurile. Indiferent că vorbim despre domeniul financiar, locul de muncă sau familie, toate sunt la superlativ și nu ai motive de îngrijorare. Închei seara într-o notă romantică!

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton