Horoscop 28 ianuarie 2024. Trei zodii fac greșeli în viața amoroasă

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi tensionată sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Racii încep un amplu proiect de renovare, Fecioarele au dispute cu partenerul de cuplu, iar Scorpionii sunt nevoiți să facă multe drumuri. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 ianuarie 2024. Berbec

Berbecii traversează o zi zbuciumată din punct de vedere sentimental. Riscați să răniți partenerul de cuplu, de aceea astrologolii vă sfătuiesc să vă alegeți cu grijă cuvintele. Nu e exclus să primiți o veste bună legată de muncă.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Taur

În această zi, Taurii sunt favoriții astrelor. Vă merge din plin pe toate planurile și sunteți deschis la mari schimbări. Puteți lua câteva decizii cu impact pozitiv în relația cu partenerul de cuplu, potrivit previziunilor astrale.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Gemeni

Pentru Gemeni, ziua se anunță cât se poate de conflictuală. Sunteți predispuși să faceți greșeli în relația cu partenerul de cuplu, ce vor avea ecou puternic în viitor. Ar fi indicat să ascultați cu mai mare atenție doleanțele celuilalt.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Rac

Racii traversează o zi cât se poate de productivă. Puteți începe un amplu proiect de renovare al locuinței, dat fiind că și bugetul vă avantajează în această perioadă. E bine să vă acordați și timp de relaxare, căci se anunță o săptămână destul de încărcată.

Citește și: „Am fost alergată cu pietre, m-am simțit pedepsită, exclusă… Visam cu ochii deschiși să fiu iubită măcar o zi”. Oana Zamfir, confesiune dureroasă, după ce a trăit o experiență similară Evei Măruță

Citește și: Cine este Lola (Lilia Crudu) de la Survivor All Stars. A locuit în Coreea și Thailanda

Citește și: Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat…'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Jorge a câștigat imunitatea personală și poate trimite un coleg la duelul eliminatoriu

Horoscop 28 ianuarie 2024. Leu

Leii traversează o zi liniștită, lipsită de evenimente majore. Vă ocupați de proiecte personale, organizați întâlniri cu prietenii, iar discuțiile par să vă aducă un plus de pozitivism în viață. Starea de bine se menține și în următoarea săptămână.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi încărcată emoțional. Pare că nu vă mai înțelegeți deloc cu partenerul de cuplu și tindeți să fiți impulsiv. Unele vorbe sau decizii v-ar putea afecta puternic, așa că nu faceți nicio mișcare până nu o analizați pe toate părțile.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Balanță

Balanțele au parte de o zi foarte plăcută. Se anunță momente romantice cu partenerul de cuplu și o escapadă la care nu vă așteptați. Relația pare să meargă din ce în ce mai bine în utlimul timp.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Scorpion

V-ați propus să vă relaxați, însă sunteți nevoit să faceți multe drumuri în această zi. Scorpionii sunt destul de agitați în această perioadă și nu pot refuza rugămințile celor dragi. Va veni și vremea să vă relaxați din plin, stați fără griji.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Săgetător

Săgetătorii sunt apăsați de probleme în această zi. S-ar putea să încheiați o prietenie sau o colaborare, iar motivele invocate nu vă sună bine. Nu vă afundați în gânduri negative și concentrați-vă pe oportunitățile din această perioadă.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Capricorn

Capricornii traversează o zi relaxantă din toate punctele de vedere. Puteți fi surprins de partenerul de cuplu, iar ideea unei ecapade romantice pare să prindă contur.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi destul de încărcată. Nu vă relaxați, așa cum v-ați propus, dar aveți prilejul să vă reîntâlniți cu prieteni vechi.

Horoscop 28 ianuarie 2024. Pești

Ziua pare să decurgă în favoarea Peștilor. Primiți vești care vă încântă nespus, iar tensiunile din relația cu partenerul de cuplu dispar ca prin minune.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton