Horoscop 28 iulie 2024. Trei zodii sunt lovite de ghinion pe toate planurile

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu ghinion pentru unii nativi ai zodiacului. Taurii pierd o oportunitate, Leii petrec clipe tandre cu persoana iubită, iar Vărsătorii fac schimbări majore. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 28 iulie 2024. Berbec

Ziua se anunță cât se poate de relaxantă pentru Berbeci. Aveți o stare de spirit excelentă și nimic nu pare să vă stea în cale. Este o perioadă prielnică pentru schimbări în dragoste, arată previziunile astrale.

Horoscop 28 iulie 2024. Taur

Schimbări în dragoste pentru Tauri. Persoana iubită vă poate surprinde când vă așteptați mai puțin. Urmează o perioadă favorabilă în plan sentimental, dar nu și în carieră. E posibil să pierdeți o oportunitate la care sperați de multă vreme.

Horoscop 28 iulie 2024. Gemeni

Gemenii au parte de o zi cu surprize plăcute. Puteți observa ușoare îmbunătățiri în relația cu partenerul de cuplu și căpătați noi perspective de viitor. Incertitudinile nu vă mai apasă și sunteți pregătit să treceți la nivelul următor.

Horoscop 28 iulie 2024. Rac

O zi ghinionistă pentru Raci. Nu vă merge bine din niciun punct de vedere, arată previziunile astrale. Urmează o perioadă destul de complicată, plină de stres și momente în care simțiți că cedați presiunilor.

Citește și: Radu Ștefan Bănică a povestit, în direct, că și-a găsit mașina vandalizată: „Am văzut că e înclinată într-o parte, a fost un cuțit băgat. M-am urcat în ea și…'

Citește și: „Am picat la mijloc în toată povestea asta fără să îmi dau seama”. Fosta iubită a lui Georgică Cornu l-a părăsit pe afacerist pentru că încă mai are sentimente pentru Marina Almășan / Anuța Ianoș îl acuză că „joacă la două capete'

Citește și: Robert Braia de la Insula Iubirii, acuzații grave la adresa iubitei sale, Bianca: „A recunoscut că avea de gând să îmi dea foc la casă! Am ajuns să mă lovească și de asta plecam de acasă”

Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău…” / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

Horoscop 28 iulie 2024. Leu

O zi relaxantă și fără evenimente majore pentru Lei. Aveți timp să vă răsfățați și să petreceți clipe tandre cu persoana iubită. Nimic nu pare să vă strice starea de spirit în următoarea perioadă.

Horoscop 28 iulie 2024. Fecioară

Fecioarele se reconectează cu partenerul de cuplu. Puteți mai mult accent pe viața sentimentală și vă doriți schimbări majore din acest punct de vedere. S-ar putea să fiți dezamăgit și să constatați că v-ați setat așteptări prea mari.

Horoscop 28 iulie 2024. Balanţă

O zi excelentă pentru Balanțe. Vă relaxați din plin și aveți timp să vă întâlniți cu persoanele dragi. Astrele sunt de partea voastră dacă intenționați să faceți schimbări în carieră.

Horoscop 28 iulie 2024. Scorpion

O zi ghinionistă pentru Scorpioni. Vă merge prost pe toate planurile și pare că vă izbiți constant de provocări. Pot apărea discuții aprinse în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop 28 iulie 2024. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi destul de tensionată. Sunteți destul de obosit și vă indispune compania oricui. Alocați-vă o perioadă de liniște și încercați să gestionați emoțiile negative.

Horoscop 28 iulie 2024. Capricorn

Capricornii au parte de mult ghinion astăzi. Sunt șanse mari să pierdeți bani sau să dați cu piciorul unei oportunități profesionale. Astrologii vă îndeamnă să nu luați decizii pripite și să vă calculați atent orice mișcare.

Horoscop 28 iulie 2024. Vărsător

Vărsătorii traversează o zi excelentă. Astrele vă favorizează și e momentul oportun să faceți schimbările pe care le doriți de mai multă vreme. Nu vă culcați pe o ureche și fiți cu ochii în patru pe șansele care vă ies în cale.

Horoscop 28 iulie 2024. Peşti

Peștii sunt favoriții astrelor în această zi. Vă iese orice vă propuneți, mai ales când vine vorba de proiecte sau colaborări. Puteți simți ușoare tensiuni în relația cu partenerul de cuplu, dar nimic care să vă îngrijoreze.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton