Horoscop 28 octombrie 2023. Zodia care își schimbă viața radical

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 28 octombrie 2023. Zodia care își schimbă viața radical. Ziua de azi este una presărată cu un amalgam de sentimente pentru mai mulți nativi. În timp ce unii iau decizii radicale, alții se bucură de reușite și compania celor dragi. Totuși, nici veștile mai puțin plăcute nu lipsesc! Iată ce ți-au pregătit astrele, atât ție, cât și celor dragi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 octombrie 2023. Berbec

Berbecii sunt stresați pe fondul unor problemele nerezolvate. Încerci de mai mult timp să găsești o rezolvare, însă totul pare a fi în zadar. Te-ai săturat să te consumi din acest motiv, însă nu poți abandona. Astrele te sfătuiesc să ceri ajutorul unor persoane apropiate și să te consulți cu ele în vedere găsirii unei soluții.

Horoscop 28 octombrie 2023. Taur

Taurii încep ziua cu dreptul, însă spre seară au parte de o dezamăgire. Fie din partea unui apropiat, unui prieten sau chiar din partea familiei, cert este că ceea ce vei afla nu o să-ți pice deloc bine. Trebuie să îți păstrezi calmul și să iei lucrurile așa cum vin fără a crea discuții fără rost.

Horoscop 28 octombrie 2023. Gemeni

Gemenii primesc o vizită neașteptată din partea unei persoane din trecut, cu care nu ai mai păstrat legătura. Acest moment nu poate decât să-ți aducă lacrimi de fericire pe față, astfel că îți abandonezi toate planurile, iar ziua ta ia o altă întorsătură.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 28 octombrie 2023. Rac

Racii trebuie să acorde o importanță mai mare stării de sănătate. În ultima vreme, te-ai tot confruntat cu diferite dureri și simptome pe care nu le-ai băgat în seamă, însă nu poți amâna la nesfârșit vizita la medic. Riști să lași lucrurile să se complice. Pe plan amoros totul decurge la superlativ și ai parte de toată susținerea necesară.

Horoscop 28 octombrie 2023. Leu

Simți că te-ai întors în trecut și retrăiești o zi din cea mai frumoasă perioadă a vieții tale. Ești alături de o persoană dragă, care ți-a fost mereu alături, în orice moment, iar acum a venit rândul tău să fii acolo pentru ea. Ziua este exact așa cum îți dorești și nimic nu îți poate strica vibe-ul pozitiv.

Horoscop 28 octombrie 2023. Fecioară

Banii nu sunt punctul tău forte în această perioadă, însă surpriză! Azi ai parte de un câștig la care nici nu visai. Astrele contribuie la norocul tău de azi. O sumă fabuloasă o să-ți intre în cont, astfel că reușești să duci la bun final toate planurile pe care le vedeai atât de departe din cauza fondurilor insuficiente.

Citește și: Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. S-au căsătorit anul trecut

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal dorm separat: „Eu nu cred în relațiile astea numai zen…”

Horoscop 28 octombrie 2023. Balanță

Azi iei o pauză de la tot și te relaxezi. Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată pentru tine, astfel că acum simți nevoia să meditezi și să îți pui ordine în gânduri. Nu ai planuri, ci doar vrei să lenevești și să petreci timp de calitate în compania persoanei iubite și a familiei. Astrele anunță un weekend relaxant!

Horoscop 28 octombrie 2023. Scorpion

Scorpionii radiază de fericire astăzi. Totul pare a fi exact așa cum ți-ai dorit, mai ales că azi faci un pas important ce are legătură chiar cu viitorul tău. Ești înconjurat de persoane dragi, cu care nu ai mai petrecut de mult timp, astfel că nimeni nu-ți poate lua zâmbetul de pe buze azi!

Horoscop 28 octombrie 2023. Săgetător

Săgetătorii ar trebui să se concentreze asupra relațiilor personale. Comunică deschis și sincer cu cei din jur și rezolvă eventualele neînțelegeri, pentru a nu se ajunge la lucruri mult mai complicate. Ai grijă cum reacționezi și păstrează-ți calmul înainte de a spune lucruri pe care le poți regreta.

Horoscop 28 octombrie 2023. Capricorn

Capricornii se simt epuizați, iar zilele libere nu mai sunt suficiente. Nu este vorba doar de o oboseală fizică, ci și psihică. Nimic nu iese așa cum vrei în ultima vreme, deși îți dai tot interesul. Alegi să evadezi, departe de tot și să te liniștești. Ascultă-ți instinctul și fă alegerile corecte!

Horoscop 28 octombrie 2023. Vărsător

Vărsătorii nu traversează deloc momente bune. Din punct de vedere amoros aleg să încheie o relație pe care mulți o vedeau cu ochi buni. Se pare că ai rămas la o dragoste din trecut și nu poți uita acea persoană. Azi închei relația actuală și îți faci curaj să te întorci la vechea iubire, mergând pe premisa că dragostea dintre voi nu s-a terminat și trebuie să continue. Ai grijă la deciziile pe care le iei!

Horoscop 28 octombrie 2023. Pești

Se anunță distracție mare pentru pești în acest weekend. Lași grijile deoparte și alegi să îți petreci timpul liber ca la carte, înconjurat de persoanele dragi. Pe plan amoros totul merge la superlativ și ai parte doar de lucruri frumoase. Grijile stau departe de tine azi!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton